Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Clair de lune

Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Restaurant
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Restaurant
WiFi
Hele pladsen (gratis)

Camping Clair de Lune ved Côte d A’zur i Frankrig

Mange taler om området Côte d A’zur ud til Frankrigs kyst, og det er der god grund til. Området byder på en lang række oplevelser for enhver smag, og her er der taget højde for børnefamilier. I området finder I den firestjernede campingplads Clair de Lune, hvor der er plads til ro og afslapning. Her er der gode faciliteter og aktiviteter, både på pladsen og i området, som I kan nyde godt af på jeres ferie. Camping Clair de Lune skaber de bedste rammer for jeres ferie, så I bare skal tænke på at læne jer tilbage og få slappet helt af. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Sanitetsforhold
Strygejern
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fitness
Generelt
Sprog som tales
Engelsk, Hollandsk, Tysk, Fransk
Pladsens terræn
Terasser
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Underholdning
TV Rum
Hund
Hund ikke tilladt
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
April - November
Andre faciliteter
Information
April - November
Vandsport
Windsurfing
Wellness faciliteter
Sauna
Betales på pladsen

Boliger - Clair de lune

Velkommen til Camping Clair de Lune

Hvorfor vælge Camping Clair de Lune?

Hvorfor vælge Camping Clair de Lune?

Hvad skal man beslutte sig for, så man får den perfekte familieferie? Vi synes, at Camping Clair de Lune er et glimrende bud på en feriedestination, hvor der er plads til alle og lidt af det hele. I området finder I både gode badestrande, fantastisk mad, charmerende storbyer og ro til at holde ferie og få slappet af. Der er mange områder, der er dejlige i Frankrig, men især Côte d A’zur er en sand perle og et sted, hvor I bør tage hen. Området giver jer mulighed for virkelig at nyde jeres ferie og mærke, at I er under varmere himmelstrøg. 

Holder I ferie her på Camping Clair de Lune, så kan I se frem til blandt andet:

  • Strand, tæt på campingpladsen
  • Mulighed for at klare måltider på campingpladsen
  • Guidede ture og mulighed for cykeludlejning
Bademuligheder

Bademuligheder

På Camping Clair de Lune behøver I ikke at bevæge jer langt for at mærket havet. Stranden ligger ca. 550 meter fra pladsen, og her vil I se det helt klare havvand, der grænser op til stranden. Tag en dukkert eller to i det lune havvand. 

Restaurant og bar

Restaurant og bar

Gider I ikke at stå i køkkenet på jeres ferie og bruge tid på at handle ind, planlægge og rydde op, så kan I nemt slippe for dette, når I bor på Camping Clair de Lune. Her er der nemlig en mindre, hyggelig restaurant, der sørger godt for hele familien. I kan også bare hente maden og tage den med tilbage til jeres feriebolig, hvor I kan nyde god mad i rolige omgivelser. Og så er campingpladsens bar et besøg værd, hvor I kan få kolde drikke i løbet af dagen og i aftentimerne. Tag en time eller to i den lune sommerluft, inden det er tid til at gå i seng.

Indkøbs- og shoppingmuligheder

Indkøbs- og shoppingmuligheder

Lokalområdet byder på mange muligheder for at klare indkøbene, hvis I gerne vil være godt dækket ind hele ferie. Der er et supermarked, der har alle fornødenheder, så I ikke skal gå og være sultne eller hungre efter en kold cola. Der er også et apotek lige i nærheden af Camping Clair de Lune, hvis der skulle opstå noget akut.

Aktiviteter på campingpladsen

Aktiviteter på campingpladsen

I kommer ikke til at kede jer med en ferie på Camping Clair de Lune, for her er der nok at give sig til. For børnene er der en legeplads samt en indendørs legesal, hvor de kan få brugt noget af dagens energi. Vil I gerne have sved på panden, så kan I mod et gebyr være aktive i fitnessrummet eller løbe hurtigt om bordet i en bordtennisturnering. Camping Clair de Lune har desuden et lille bibliotek med bøger for store og små, som I kan hygge jer med. 

Samtidig arrangeres der guidede ture på pladsen, hvilket er en god idé at benytte sig af, hvis I gerne vil opleve området sammen med en masse andre mennesker. Og så byder nabolaget på en række aktiviteter såsom fiskeri og ridning.

I området

I området

Området har meget at byde på, men for bare at tage et udpluk af jeres muligheder, så kommer vi med tre forslag til aktiviteter. Besøg byen Toulon, der er en af de større byer i området. Her finder I fransk gastronomi, charmerende gader og kulturskatte uden lige. I kan også prøve kræfter med sejlsport i området, og så ligger forlystelsesparken Magic World kun en kort køretur fra pladsen. Dette er et sandt paradis for børnene og en god afveksling fra den afslappende badeferie.