Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Le Domaine du Clarys - Les Mouettes

Alt det får I:
Stort, gratis vandland
Afslappende poolområde
Indkøbsmuligheder og restaurant
Underholdning for alle aldre
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 300 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 300 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Legeplads

Camping for de største vandhunde

Camping Le Domaine du Clarys - Les Mouettes er en stille og afslappende campingplads, hvor der er mulighed for at tage gratis i det nærliggende vandland på campingpladsen Le Clarys. Det betyder, at der er noget for hele familien, uanset om I leder efter en stille og intim pool eller et kæmpe vandland med fire vandrutsjebaner og en spacebowl. Le Domaine du Clarys - Les Mouettes ligger i det vestlige område Vendée i Frankrig, hvor I vil have 400 meter til stranden. Ud over strand, pool og vandland vil I også kunne finde restauranter, barer, indkøbsmuligheder og en bager inde på campingpladsen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 300 m
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
May - September
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Supermarked
Medium udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Nantes, 72 km
Tætteste by
7 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Restaurant
Take away
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Cykeludlejning
Fodbold
Klatrevæg
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Wellness faciliteter
Jacuzzi

Velkommen til Camping Le Domaine du Clarys - Les Mouettes

Vandhund = vandland

Vandhund = vandland

Når I er gæster hos Le Domaine du Clarys - Les Mouettes, får I gratis adgang til et kæmpe stort vandland, der ligger lige ved siden af. De to campingpladser samarbejder, hvorfor man har direkte adgang til vandlandet, selvom man camperer på Le Domaine du Clarys - Les Mouettes. Vandlandet er et paradis for familiens vandhunde, hvor der er fire store vandrutsjebaner, en spacebowl, vandlegeplads og et hav af forskellige fantasifulde muligheder i form af tunneler, figurer, tårne og meget mere.

Campingpladsens eget poolområde

Campingpladsens eget poolområde

Vandlandet taler til den indre vandhund, men hvis man hellere bliver oppe på land eller trænger til afslapning, så kan I også benytte jer af Le Domaine du Clarys - Les Mouettes’ pool område. Der er mulighed for at ligge i solen og suge solens stråler til sig eller køle sig i poolens rolige omgivelser. Ydermere er der en lille børnepool til de helt små, der endnu ikke kan være med ovre i vandlandets forlystelser.

400 meter til stranden

400 meter til stranden

Hvis I mere er til strand, kan I gå blot 400 meter fra campingpladsen og ende nede ved den dejlige sandstrand. Le Domaine du Clarys - Les Mouettes tilbyder derfor lidt til enhver smag, uanset om man er til det vilde og sjove vandland, de rolige omgivelser i poolområdet eller en tur på stranden, hvor I kan se, hvem der laver det flotteste sandslot.

Spis jer mætte

Spis jer mætte

Campingpladsen rummer et hav af muligheder, når det kommer til mad og drikke. I vil både kunne tage på restaurant, pizzeria, take-away, bar, købe snacks ved poolen og selvfølgelig få en lækker, kold is ved pladsens egen isbar. I kan derfor smage lidt på Frankrigs retter eller tage en klassiker fra Italien. Ydermere er der både indkøbsmuligheder samt en bager på pladsen, hvilket gør jeres ferie mere afslappende, da alt er lige ved hånden.

Underholdning

Underholdning

Alle aktiviteter finder sted på nabopladsen, som I har fri adgang til. Hvis I har børn med, der er mellem 6-13 år, er der mulighed for at deltage i børneklubben, hvor de derigennem kan møde andre jævnaldrende børn. Dette er en oplagt mulighed, hvor børnene kan få lov til at lege sammen igennem blandede aktiviteter. Ud over børneklubben er der også vandaerobic, volleyball, fodbold, bowling, bordtennis og meget mere. Der altså et hav af muligheder, hvor I i familien kan dyste om, hvem der laver den bedste serv, eller børnene kan dyste mod deres nye venner.