Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Colleverde

Alt det får I:
Tæt på byer i smukke Toscana
En udendørs swimmingpool
Bar, restaurant og minimarked
God fitness og sjov legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Åben i højsæsonen
Grill tilladt
Kul og gas
Legeplads
Restaurant
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Top faciliteter
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Åben i højsæsonen
Grill tilladt
Kul og gas
Legeplads
Restaurant
WiFi
Hele pladsen (gratis)

Flot campingplads til familien

Camping Colleverde har en udendørs pool med solsenge, der helt sikkert bliver familiens tilholdssted, når I ikke er ude og opleve Toscana. Campingpladsen har flotte faciliteter, og så finder I både restaurant, pizzeria og bar samt minimarked til jeres store fornøjelse. Der er 2 kilometer til den nærmeste by, hvor I kan få mange sjove og anderledes oplevelser sammen som familie. På Camping Colleverde kan I benytte fitness, og børnene kan have det sjovt på legepladsen. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
Ferskvand, Åben i højsæsonen
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul og gas
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste busstation
100 m
Tætteste by
2 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal: 220
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Sportsfaciliteter
Fitness
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Colleverde Camping

Campingplads i Toscana

Campingplads i Toscana

Ferien til Toscana bliver kun bedre ved at bo på campingplads Colleverde nær byen Siena. Campingpladsen i det sydlige Toscana byder på naturskønne omgivelser og adgang til swimmingpool, bar og supermarked. Der er ikke langt til byen Siena, hvor flere oplevelser inden for mad og drikke venter. Firenze er ligeledes ikke langt væk, hvis man er på ferie i bil. Campingplads Colleverde er et ideelt springbræt til mange af Toscanas helt store seværdigheder. Smag på Toscana med en ferie i gode omgivelser i Colleverde.

Hyggeligt poolområde

Hyggeligt poolområde

Ferien til Italien bliver kun bedre af timer med sjov og leg i vand! Campingplads Colleverde giver rig mulighed for utallige timer i vandet for hele familien. Campingpladsen råder over en stor swimmingpool, der er omgivet af høje træer. En plads som giver den unikke følelse af Toscanas ånd. Samtidig er det et perfekt sted til at nyde solen på de mange liggestole. Poolen er for alle aldre, så både børnene kan lege og de voksne kan svømme sig en tur.

Restauranter og barer

Restauranter og barer

Børn og voksne kan for alvor nyde ferien sammen over et godt lokalt måltid! Det bliver ingen undtagelse med opholdet på campingplads Colleverde. Her er der adgang til campingpladsens egen restaurant, hvor der serveres lækre egnsretter og pizzaer i traditionelle brændeovne. Med andre ord ligger der et godt måltid og venter for hele familien. Det er både muligt at spise frokost og aftensmad på restauranten. Campingpladsen har også en bar nær poolområdet, som skænker kølige drinks hele dagen samt det lidt stærkere i aftentimerne. Byen Siena er indenfor rækkevidde af campingpladsen. På den måde kan flere restauranter og barer besøges uden problemer

Indkøb og shopping

Indkøb og shopping

Det er en kæmpe fordel at være tæt på indkøbs- og shoppingscentrer, når I tager på ferie til Toscana! Campingpladsen Colleverde har sit eget supermarked, hvor de fleste dagligvarer kan købes, så jeres feriedage bliver så nemme som muligt. Ønsker I at shoppe, så er byen Siena inden for kort afstand med bil eller bus., hvor I finder mange gode shoppingmuligheder.

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

Ferien til Italien bliver kun bedre og sjovere af aktiviteter for både børn og voksne. Campingplads Colleverde leverer guidede ture rundt om i området. Det er samtidig muligt at tage på vandre- eller cykeltur med personalet. På campingpladsen er der både legeplads og mindre spil for hele familien. Swimmingpoolen skal med garanti også fylde de overskydende timer ud – hvis der er behov for det.

Oplevelser i området

Oplevelser i området

Ferie til Toscana er yderst populært hos danskerne. Området er især attraktivt grundet sine naturskønne omgivelser med marker, bakker og små gårde. Der er gode muligheder for at få oplevelser på mad- og drikkefronten i form af særlige italienske retter og verdenskendt vin. Tag på dagsture til Firenze eller Siena for at se de større byer. Oplev områdets rige kulturliv med flotte bygninger og en unik historie. Ferien bliver ikke kedelig i Toscana!