Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Continental (Carducci)

Alt det får I:
Direkte adgang til privat strand
Restauranter og indkøbsmuligheder
Godt aktivitetsprogram
Fantastisk omkringliggende landskab
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas og el
Restaurant
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas og el
Restaurant
WiFi
Afgrænset område (gratis)

Privat strand, alsidige aktiviteter og afslapning

Oplev luksuscamping hos Camping Continental i Toscana i Italien. Her finder du forskellige træningsområder, så du har mulighed for at være aktiv på din ferie. Desuden finder du en privat strand, hvor du som gæst får første prioritet med de dertilhørende fordele. Som gæst hos Camping Continental vil du være i centrum. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Strand
Solsenge på stranden
Sportsfaciliteter
Basketball
Petanque
Sportsturneringer
Cykeludlejning
Volleyball
Ridning
Tæt på pladsen, 1 km
Aquarobics
Spinning cykler
Til børnene
Legeplads
Indendørs legeplads
Pladsstørrelse
Stor plads
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson, July - August
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson, July - August
Børne-disco
Højsæson
Butikker
Basar
Kiosk
Minimarked
Restauranter / barer
Take away
Pizzaria
Isbod
Restaurant
Snackbar
Bar
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Læge
Kun højsæson
Havn
Bilvask
Information
Generelt
Sprog som tales
Engelsk, Italiensk, Tysk, Fransk
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Grill tilladt
Gas og el
Omgivelser
Nærmeste hospital
15 km
Nærmeste supermarked
2 km
Nærmeste togstation
2 km
Tætteste by
1.9 km

Velkommen til Continental

Få en fantastisk ferie på Camping Continental

Få en fantastisk ferie på Camping Continental

Hos Camping Continental vil du opleve luksuscamping på et nyt plan. Du finder spisesteder, barer, kiosker og meget andet på campingpladsen. Camping Continental tilgodeser enhver gæst, hvorfor du blandt andet vil kunne finde glutenfrie retter på menukortet. Hos Camping Continental har du stranden Marina di Castagneto nærmest som din baghave. Her kan du slappe af i liggestole, når du ikke er ude og mærke det italienske havvand. Stranden er privat, og campingpladsen har sportsfaciliteter som fodboldbane og volleyballbane. 

Brug hele dagen på den private strand

Brug hele dagen på den private strand

Stranden har det blå flag, som angiver, at stranden er ryddelig og ren, mens havet er krystalklart. Du vil mærke det fineste sandstrand uden store sten eller grus. Når du ønsker at bevæge dig ned på stranden, er der fem områder, du kan vælge imellem. Det første sted har du mulighed for at leje vandcykler og parasoller. Det andet sted er den private strand, som tilhører Camping Continental. Som gæst hos Camping Continental er det naturligvis dig, som må benytte dette strandområde. Her finder du liggestole samt udendørs brusere. Du finder også skyggeområder samt livreddere, der er til stede for din og din families sikkerhed. De sidste tre områder er frie strandområder, hvor andre turister og gæster befinder sig.

Oplev en fantastisk bar og restaurant på campingpladsen

Oplev en fantastisk bar og restaurant på campingpladsen

Hos Camping Continental finder du både en bar og en restaurant, der står til rådighed. I baren finder du velsmagende og lækker morgenmad og diverse snacks, der kan stille den lille sult. Du finder også et kaffeområde, som serverer forskellige former for kaffe. Fra baren kan du nyde den fantastisk smukke udsigt. Derfor er baren også det ideelle sted, hvis du ønsker en drink før – eller efter – middagen. Desuden finder du en restaurant og et pizzeria. Begge spisesteder tilbyder en bred vifte af madretter, hvorfor hele familien vil finde noget, de kan lide.
Hos Camping Continental er der aldrig kedeligt

Hos Camping Continental er der aldrig kedeligt

På campingpladsen vil du finde noget for de mindre og for de ældre. Til de mindre børn findes en kæmpe legeplads med diverse spil og oppustelige bolde. I juli og august vil der hver dag blive arrangeret underholdning og aktiviteter, som børnene har mulighed for at deltage i. Der tilbydes blandt andet ’Miniklubben’, som organiserer spil på stranden, babydans og meget mere til børnenes fordel. Hvis du er ved at være en smule træt af at ligge på liggestole dagen lang, kan du gøre brug af campingpladsens sportsområde. Her er der forskelligt træningsudstyr. I fyrreparken ved stranden finder du desuden en spinning-park, hvor du kan træne, lige så længe du vil i det kølige område. Desuden tilbydes der basketball og volleyballbane.
Handlemuligheder på Camping Continental

Handlemuligheder på Camping Continental

Ved siden af stranden bag ved fyrretræsskoven finder du en kiosk, hvor du kan købe en kop kaffe eller en is, som du kan nyde i skyggen som et afbræk fra den bagende sol. Desuden tilbyder Camping Continental et marked, hvor du kan finde forskellige mad- og dagligvarer, så du selv kan give dig i kast med madlavningen. På dette marked vil der være friskbagt brød hver morgen, som vil blive tilbudt sammen med diverse friske oste og andet morgenmadstilbehør.
Tag på opdagelse i det smukke område

Tag på opdagelse i det smukke område

Omkring luksuscampingpladsen i Toscana ligger en masse landsbyer, som du kan besøge i løbet af 20 minutter i bil. Det er blandt andet byer som Bolgheri eller Castagneto Carducci. Begge byer vil byde på den lokale hverdag, hvor du oplever Italien helt ren og fin. Desuden kan du i løbet af en halv time besøge Venturina Spa, hvor du vil kunne få ladet dit energiniveau op ved at koble helt fra og blot nyde det mineralholdige vand, som spaen består af. Med en ferie hos Camping Continental vil du få en energi og en masse oplevelser med hjem - så lad ikke denne campingplads gå din næse forbi.