Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Costa do Vizir Beach Village

Alt det får I:
5 minutter fra centrum af Porto Covo
Camping ikke langt fra havet
Gode muligheder ved dykkercenter
Svømmebassin med børnepool

Indbydende pool på familiens campingferie i Portugal

Camping Costa do Vizir Beach Village er en skøn oplevelse for familien med lækker poolområde. Alentejo er en af ​​de sydligste dele af Portugal, hvor din campingferie bliver til en fest for alle sanser. Sol, strand og hav – selvfølgelig. Men også den rige historie, den (kulinariske) kultur og de mange aktiviteter på denne campingplads fuldender billedet. Bem-vindo! Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Sportsfaciliteter
Fitness
Multisportsbane
Zumba
Underholdning
Underholdning (dag)
Butikker
Supermarked
Medium udvalg
Restauranter / barer
Restaurant
Bar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Camping Costa do Vizir Beach Village

Bademuligheder og vandsport

Bademuligheder og vandsport

Denne campingplads i Alentejo består af forskellige højder, som har udsigt over de eventyrlige omgivelser. Tag en forfriskende dukkert i swimmingpoolen med et småbørnsområde, som er dækket af et skydeovertræk, når det regner. Mindre end 2,5 kilometer væk kan du plaske ude i Atlanterhavet og slappe af på Luz' strandsand. Spørg her om de mulige vandsportsaktiviteter, hvis du har lyst til at prøve kræfter med dette.

Aktiviteter og faciliteter

Aktiviteter og faciliteter

De øvrige aktiviteter på dette iøjnefaldende sted gør campingferien komplet: Udendørslegepladsen er for de yngste feriegæster, mens underholdningen også henvender sig til teenagere. Du kan slå en bold på multisportsbanen og leje cykler i receptionen. Brød er tilgængeligt til morgenmad på campingpladsen, mens butikker og restauranter ligger en kort gåtur fra Camping Costa do Vizir Beach Village.

Tag ud i omgivelserne

Tag ud i omgivelserne

Gå langs klipperne eller gennem bakkerne og se specielle dyrearter. Med en udflugt i båd vil du være blandt delfiner og hvaler. Forlystelsesparken Parque Aventura lokker både store og små blot 15 minutters kørsel fra campingpladsen. Ved fyrtårnet i Cabo de San Vicente er du på det vestligste punkt i Europa. Beundre Odemira og eukalyptusskovene eller tag til den maleriske kystby Faro. Lad dig blive forkælet overalt af det portugisiske køkken.