Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Coteau de la Marine

Alt det får I:
Poolområde og wellness
Stort udvalg af aktiviteter
Restaurant og indkøb
Kanosejlads på nærliggende sø
Top faciliteter
Strandtype
Sø, 500 m
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Gas
Grill tilladt
Kul
Top faciliteter
Strandtype
Sø, 500 m
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Gas
Grill tilladt
Kul

Camping Coteau de la Marine – ferie i det sydfranske

I det sydøstlige Frankrig ligger regionen Provence, som er den perfekte destination til jeres næste ferie. Her finder I Camping Coteau de la Marine, som ligger blandt naturens mange vidundere og med kort afstand til den smukke sø, Lac du Verdon. Campingpladsen sørger for underholdning til hele familien, men selve området fortjener også at blive udforsket, når I tager hertil på jeres kommende ferie. Der er ikke langt til den smukke natur, som blandt andet præges af store vandfald. I kan også besøge de mange gamle og historiske middelalderbyer, som venter på at blive udforsket af jer. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sø, 500 m
Swimmingpool
Udendørs pool
Opvarmet
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Børne-disco
Teenage klub
TV Rum
Butikker
Bageri
Minimarked
Souvenirs
Generelt
Grill tilladt
Gas, Kul, El
Sprog som tales
Engelsk, Fransk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Badminton
Basketball
Billard / pool
Bordfodbold
Bordtennis
Fodbold
Petanque
Sportsturneringer
Volleyball
Vandsport
Bådudlejning
Kanoudlejning
Paddleboard udlejning
Wellness faciliteter
Massage
Betales på pladsen
Sauna
Betales på pladsen

Velkommen til Camping Coteau de la Marine

Masser at lave på Camping Coteau de la Marine

Masser at lave på Camping Coteau de la Marine

Camping Coteau de la Marine optager 12 smukke hektarer, og der er derfor masser af plads til hele familien. Her er der plads til at nyde hinandens selskab og komme tæt på hinanden. Der er også plads til, at I hver især kan holde jer aktive. Aktiviteter er der nok af at vælge mellem på Camping Coteau de la Marine, og der er noget til alle i familien. Der er programmer, som er sammensat til de mindste børn, så de kan have det sjovt og føle sig trygge. Dette kan de blandt andet med den faste maskot, Topi. Sammen med Topi kan børnene tage på skattejagt eller selv lave kreative skatte, som de kan tage med tilbage til deres forældre.

Underholdning til hele familien

Underholdning til hele familien

De lidt større børn får muligheden for at sammensætte deres eget underholdningsprogram, hvor der er et hav af aktiviteter, som de kan vælge mellem. Det betyder også, at alle dage er forskellige, og derfor kan børnene også finde noget, som de har lyst til at deltage i. De kan spille tennis, badminton, beachvolley og mange andre sportsgrene. De har også mulighed for at leje udstyr til forskellige vandsportsgrene på den store sø, Lac du Verdon, som ligger små 10 km fra pladsen. Det kunne jo være, at de havde lyst til at prøve at sejle i kajak eller paddle surfing.   

Familien kan hver dag blive underholdt af de mange arrangementer, som personalet arrangerer på campingpladsen. En af de meget populære begivenheder er campingpladsens egen mini-olympiade, som hele familien kan være med til. Det kan også være, at familien trænger til at slappe lidt mere af i nogle helt andre omgivelser.

Camping Coteau de la Marine har afslapning og wellness til alle

Camping Coteau de la Marine har afslapning og wellness til alle

Ud over søen Lac du Verdon kan I selvfølgelig altid hoppe i Camping Coteau de la Marines pool. Poolen er opvarmet og ligger centralt på campingpladsen. Den er åben for alle campingpladsens gæster. Nogle gange kan det ske, at poolen er reserveret til forskellige vandgymnastikhold, men I kan altid tilmelde jer, hvis I har lyst til at være med til vandgymnastik.  

Poolen er omkranset af et hav af loungestole, og der er altid plads til at slappe af og nyde roen omkring jer. Lidt afsides fra den store pool er der selvfølgelig også en børnepool, hvor de små kan bade trygt, uden at de skal være nervøse for at blive plasket til af de større børn.  

Camping Coteau de la Marine tilbyder også muligheden for, at alle kan komme ned i gear i det 160 m2 store wellness-område. Her er der adgang til en lækker jacuzzi og en lun sauna. I kan også bestille en god og afstressende kropsmassage.

Spisning og indkøb

Spisning og indkøb

Familiemiddagen kan I nyde med udsigt til poolen og resten af campingpladsen. Camping Coteau de la Marine har sin egen restaurant, hvor I til enhver tid kan bestille lokale delikatesser og mad fra regionen. Hvis det skal gå lidt hurtigere, kan I altid få en hurtig bid mad i campingpladsens snackbar. 

Den lille butik på campingpladsen sørger for, at der er de mest basale ting, hvis I nu skulle have glemt noget derhjemme. I kan også altid tage en tur til en af de nærmeste byer for at udforske området. Her kan I samtidig handle ind i nogle af de specialbutikker, som I støder på under jeres tur.