Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Cypsela

Alt det får I:
Mange aktiviteter omkring pladsen
Stort poolområde med masser plads
Stor campingplads med sjove faciliteter
Flot 5-stjernet campingplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 2 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Hele sæsonen
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 2 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Hele sæsonen
Legeplads

Velkomen til Camping Cypsela

Camping Cypsela betegnes af mange som en af Spaniens fineste campingpladser. Her får I en luksusplads med meget fine faciliteter og mange aktiviteter. Pladsen er beliggende i et skovområde mellem middelalderbyen Pals og kysten. Der bydes på førsteklasses faciliteter samt et utroligt aktivitetsprogram, lige fra sportsaktiviteter om dagen til underholdning om aftenen. Faciliteterne tæller blandt andet et fint poolområde med vandfald, vipper og en børnepool - alt sammen omgivet af en stor solterrasse. Glæd jer til at holde ferien her! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand, 2 km
Strand
Bus til stranden
Hele sæsonen, gratis
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Separat børnepool
Ferskvand
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Hele sæsonen
Børne-disco
Organiserede udflugter
Underholdning (dag)
Hele sæsonen
Andre faciliteter
Hæveautomat
Information
Opladning elbiler
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Andre butikker
Bageri, Kiosk, Frisør
Bageri
Frisør
Kiosk
Supermarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill ikke tilladt
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
4 km
Pladsstørrelse
Meget stor plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Bowling
Cykeludlejning
Fitness
Gratis
Fodbold
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Padel
Mod betaling

Camping Cypsela Resort ved Costa Brava

Camping Cypsela Resort

Camping Cypsela Resort

Denne skønne campingplads ligger i et dejligt skovområde nær Costa Brava og har 5 stjerner! Her kan du sætte tiden på pause og nyde feriestemningen til fulde på en af Spaniens bedste campingpladser. For børnene er der børneklub og legeplads, og der er desuden mulighed for at spille bordtennis, fodbold, basketball og minigolf. Derudover er der fitnessfaciliteter på pladsen samt mulighed for at leje cykler. I højsæsonen er der desuden diskotek for alle aldre, og der er underholdning for hele familien om aftenen. Desuden er der en bowlingbane!

Skønt og idylliske poolområde

Skønt og idylliske poolområde

På denne campingplads er der et fremragende poolområde, som er omringet af skønne træer. I poolkomplekset er der vandrutsjebane, mulighed for at svømme lange, rolige baner samt to springbrædder. Desuden er der et helt nyt poolområde med piratskib og vandfald, som helt sikkert vil falde i god jord med familiens vandhunde! Der er naturligvis børnepool til familiens mindste medlemmer og til de voksne er der wellnessområde med jacuzzi og massagestole, så der er noget for en hver smag! Omkring poolområdet er der liggestole, så komforten er helt i top, når der skal arbejdes på feriekuløren!

Tæt på strand

Tæt på strand

Den nærmeste sandstrand ligger 2,4 kilometer fra pladsen, men der kører en bus til og fra stranden direkte fra campingpladsen, så det er slet ikke noget problem!

Restaurant og take-away og 2 barer

Restaurant og take-away og 2 barer

På en god ferie er det også nødvendigt at få noget god mad! På Camping Cypsela Resort finder I en lækker restaurant, hvor I kan få et stort udvalg af retter – både lokale specialiteter og internationale kendinger, så der er noget for enhver smag! Hvis I foretrækker at spise i jeres campingvogn eller mobilhome, kan maden også bestilles som take-away, og ellers kan I nyde maden under åben himmel på restauranten – herfra er der udsigt over poolområdet, og det er også her, der er underholdning om aftenen. Der er desuden 2 barer på pladsen, hvor I kan få læskende drikke, eksotiske cocktails og spændende drinks, hvis I har brug for en lille forfriskning i løbet af dagen. Derudover er det naturligvis et godt sted til at afslutte jeres feriedag sammen.

Supermarked på pladsen

Supermarked på pladsen

Hvis du og din familie foretrækker selv at tilberede jeres måltider, eller I blot står og mangler et par småting, kan I handle det hele ind på pladsen. I supermarkedet kan I få alle de madvarer og småfornødenheder, der er nødvendige for, at campingferien kan blive afviklet problemfrit. Der kan handles lækkert kød, frisk frugt og grønt samt friskbagt brød fra bageren, så der er basis for at lave nogle gode, hjemmelavede måltider!


Lidt om området

Lidt om området

Campingpladsen ligger nær middelalderbyen Pals, som bestemt er et besøg værd! Der er utallige cykel- og vandreruter i området, så der er rig mulighed for at komme ud i naturen fra denne campingplads! 10 kilometer fra pladsen er der en dejlig golfbane, og 2 kilometer fra pladsen kan man tage ud at sejle i kano. Desuden ligger der masser af hyggelige, traditionelle byer i nærområdet, så der er udflugtsmuligheder nok! Omkring 10 kilometer fra pladsen ligger desuden byen Begur, hvor der er mange aktivitetsmuligheder. Blandt andet ligger der et gammelt slot, hvorfra der er en fremragende udsigt over landskabet! Der er en lille gåtur op til slottet, men udsigten er det hele værd!