Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping De Berard

Alt det får I:
Smuk udsigt fra hyggeligt poolområde
Rolig campingplads væk fra byens larm
Faciliteter og sjove aktiviteter for hele familien
Besøg St. Tropez fra pladsen
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 15 km
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Separat børnepool
Restaurant
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 15 km
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Separat børnepool
Restaurant

En lille perle i det sydfranske

Camping De Berard ligger i hjertet af Cote d’Azur gemt lidt af vejen i den hyggelige landsby, Garde de Freinet, og denne familieejede campingplads har stadig St. Tropez bugtens skønne faciliteter indenfor en afstand af kun 13 km. Snup en forfriskende dukkert i det indbydende poolområde med dertilhørende børnebassin. Pladsen tilbyder ligeledes sine gæster en restaurant og et lille supermarked, hvor I kan søge til, når sulten melder sin ankomst, eller når I står og mangler små fornødenheder. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 5,1 - 20 km
Strandtype
Sand, 15 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Separat børnepool
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Volleyball
Basketball
Boule
Billard / pool
Bordtennis
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Pladsstørrelse
Lille plads
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Restauranter / barer
Bar
Undendørsterrasse
Restaurant
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Parkering
Bilfri plads (central parkering mod betaling))
Generelt
Pladsens terræn
Terasser
Grill tilladt
Gas
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Egnet til
Børn (5-11 år)
Ekstratelt (lille)
Tilladt
Omgivelser
Tætteste by
4.5 km

Hyggelige Camping De Berard i Cote d'Azur

Hvorfor rejse til Camping De Berard?

Hvorfor rejse til Camping De Berard?

Camping De Berard er et godt udgangspunkt for jer, der gerne vil bo lidt væk fra den meget aktive kyststrækning ved St. Tropez, men som stadig ønsker at besøge den berømte og charmerende by og kyst. På campingpladsen er man omgivet af fredelige og rolige omgivelser, hvor I kan trænge helt væk fra hverdagens stress og jag. Søger I en afslappende ferie i det sydfranske, hvor der er plads til at koble helt af, er Camping De Berard et perfekt bud! Bestil campingferien her på friferie.dk eller kontakt vores rejseeksperter på tlf. 7015 4141. 

Afslapning ved poolområdet

Afslapning ved poolområdet

Når solen bager midt på dagen, er der intet som en forfriskende dukkert i swimmingpoolen. På Camping De Berard er der et lille poolområde omgivet af træer og buske. Her finder I en rektangulær swimmingpool, hvor I kan lege, svømme baner og dykke ned til bunden. Ved siden af er der et børnebassin, så de små også kan plaske i mere trygge rammer. Poolområdet er omkranset af liggestole og parasoller, så I kan slappe af i skyggen. 

Underholdning for hele familien

Underholdning for hele familien

Kribler det i kroppen efter al det afslapning på ferien, er der også plads til at være aktiv på Camping De Berard. I kan selv vælge, om det skal være et spil basketball, bordtennis, petanque, volleyball eller billiard, I vil give jer i kast med. I højsæsonen arrangerer pladsens personale underholdning, som hele familien kan hygge sig til. De små kan more sig med andre børn på legepladsen, i spillehallen eller i børnepoolen.  

Besøg charmerende St. Tropez

Besøg charmerende St. Tropez

Der er god grund til, at St. Tropez er velbesøgt blandt feriegæster! Byen og kysten emmer af feriestemning i smukke og frodige omgivelser. St. Tropez' havn er yderst charmerende med sine farverige bygninger langs promenaden, hyggelige butikker, mange restauranter og barer og alt fra små fiskerbåde til store yachts. Kyststrækningen ved byen byder på gode sandstrande, hvor der er mulighed for alverdens former for vandsport. Er I på udkig efter byens seværdigheder, kan I aflægge et visit forbi barokkirken, Eglise de St-Tropez, som er kendetegnet ved sit gule klokketårn. I kan også gå en tur på Places des Lices, som er en stor plads, hvor der er et hyggeligt marked nogle dage om ugen, og hvor de lokale spiller petanque.