Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping De Bosgraaf

Alt det får I:
Kun 6 timers kørsel fra den danske grænse
Opvarmet pool med vandrutsjebane
Midt i naturskønt område
Hoppepude og legeplads
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Legeplads
Restaurant
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Legeplads
Restaurant
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)

Velkommen til familieferie

Camping de Bosgraaf er en hyggelig familiecampingplads beliggende midt i et skovområde. Her er alt, hvad I ønsker i jeres ferie. Stilhed, underholdning, natur og gode faciliteter. Lej en cykel og begiv jer ud på eventyr i det enestående landskab, nyd en dag i poolen og se børnene få nye kammerater på vandrutsjebanen eller slap af i restauranten med en dejlig middag sammen. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Vandrutsjebane
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Kiosk
Minimarked
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
mod betaling
Tørretumblere
Mod betaling
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Generelt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)

Vi kender Camping de Bosgraaf

Vandpjask og pool

Vandpjask og pool

Denne luksuriøse campingplads har en opvarmet udendørs swimmingpool med en 30 meter lang, snoet vandrutschebane. Ved siden af er en babybassinet med bobler, vandstråler og vandfald. Spisestedet støder op til poolen. Her kan du nyde en forfriskende drink på terrassen eller i en af liggestolene.

Faciliteter på feriestedet

Faciliteter på feriestedet

Både små og store børn vil have det rigtig sjovt på den store, udendørs legeplads, hvor der er en kæmpe gynge, piratskib, lufttrampolin og forskellige rutsjebaner. I skoleferien tilbydes et varieret underholdningsprogram. Ved siden af legepladsen er der en stor sportsbane med en tennisbane, en fodboldbane og en petanquebane. Speed devils kan give den gas på BMX cross track (cykelhjelme kan lejes fra campingpladsen). En frisk brød service er tilgængelig, og du kan gå i butikken for dagligvarer. Pizzaer, andre hovedretter og snacks fås på restauranten..

Udflugtsmuligheder

Udflugtsmuligheder

Placeringen af denne dejlige campingplads er perfekt til at besøge hansestæderne. Deventer, Arnhem, Doesburg og Zutphen er alle autentiske byer, der er et besøg værd. En række forlystelses- og dyreparker er også forholdsvis tæt på feriestedet, såsom forlystelsesparken Koningin Juliana Toren, Apenheul i Apeldoorn, Burgers 'Zoo Arnhem eller Kinderparadijs Malkenschoten / Binky i Apeldoorn. Naturelskere kan forkæle sig selv i Veluwe, et smukt naturreservat, hvor du kan nyde at vandre eller cykle.