Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriepark De Bosrand

Alt det får I:
Nær Hoge Veluwe Nationalpark
Stor legeplads med hoppepude
Fodboldbane og bordtennis
Nær pool med spa
Top faciliteter
Grill tilladt
Legeplads
Fodbold
Restaurant
Hund tilladt
Top faciliteter
Grill tilladt
Legeplads
Fodbold
Restaurant
Hund tilladt

Omringet af skøn natur og tæt på skønne hollandske byer

Nyd et behageligt ophold i Veluwe Feriepark De Bosrand i Vaassen. Der er masser af attraktioner i nærheden af ​​den grønne oase, såsom klatreparken Klimpark Veluwe, abeparken Apenheul eller badeparadiset De Koekoek. Derudover har ferieparken omfattende faciliteter, såsom en legeplads for børnene og en morgenmadsservice. Læs mere
Læs mere
Luk
Antal stjerner
3 stjerner
Generelt
Grill tilladt
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Nærmeste supermarked
2.3 km
Nærmeste togstation
9.7 km
Tætteste by
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Fodbold
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Feriepark De Bosrand

Svømmefaciliteter nær ferieparken

Svømmefaciliteter nær ferieparken

De Koekoek er en indendørs swimmingpool, som ligger cirka 1,1 kilometer fra Feriepark De Bosrand. Dette svømme- og sportscenter rummer et langt bassin til svømning og flere varme rekreative pools. Glid ned ad rutsjebanen, hop fra vippebrættet eller slap af i boblebadet. Nyd saunaen eller dampbadet for den ultimative afslapning. Små børn plasker i de lavvandede soppebassiner. Kort sagt, så kan hele familien nyde en dag hos De Koekoek. 

Faciliteter og aktiviteter

Faciliteter og aktiviteter

Med skønne faciliteter i den lille feriepark kan børn lege trygt udenfor i hele ferieparken. Legepladsen er velegnet til både små og store børn med lufttrampolin, gynge og klatrestativ med rutsjebane og sandkasse. Herudover kan I tage en spændende fodboldkamp på fodboldbanen eller en runde bordtennis. Mens børnene leger, kan I slappe af på pandekagehusets tilstødende terrasse med en velsmagende snack og drink. Foretrækker I at vågne op til en speciel morgenmad? Så gør brug af den lækre morgenmadsservice, som også inkluderer blomster, delikatesser og champagne.

Omgivelserne omkring Feriepark De Bosrand

Omgivelserne omkring Feriepark De Bosrand

På jeres ferie til Feriepark De Bosrand kan I tage på skønne vandre- og cykelture i Hoge Veluwe Nationalpark, fuld af hede, sanddriver, skove og søer. Derudover anbefales det for familier med børn at besøge abeparken Apenheul, den største havpattedyrpark i Europa, Dolfinarium, eller forlystelsespark Walibi.