Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping de Bronzen Emmer

Alt det får I:
Naturomgivelser med dyr
Indendørs pool
Brasserie
Masser af sjove aktiviteter
Top faciliteter
Mini klub
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Fodbold
Top faciliteter
Mini klub
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Fodbold

Tag på en naturskøn ferie i Holland – Camping de Bronzen Emmer

Provinsen Drenthe i det nordøstlige Holland bliver i virkeligheden mest brugt til landbrug. Det betyder dog ikke, at der ikke er masser af gode oplevelser at hente for hele familien her. I kan nemlig tage et ophold på Camping de Bronzen, hvor I kan køle ned i poolen og opleve en masse, spændende aktiviteter. Vil I opleve området, er der store byer som Assen og Emmen at besøge, og så er der bare helt enormt smukt. Der er heller ikke særlig langt at køre, så hvis I planlægger en kør-selv-ferie, så er det nordlige Holland et glimrende rejsemål for jer. Tag til Drenthe, nyd hinanden, og få et lille afbræk fra hverdagen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 5,1 - 20 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Separat børnepool
Indendørs pool
Opvarmet, Fleksibel overdækn.
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (dag)
Højsæson
Antal stjerner
3 stjerner
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul
WiFi
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
900 m
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fodbold
Ridning
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg

Velkommen til Camping de Bronzen Emmer

Camping de Bronzen Emmer giver mange timers underholdning

Camping de Bronzen Emmer giver mange timers underholdning

Når I tager til Drenthe, bør I helt sikkert lade jer indlogere på det charmerende Camping de Bronzen Emmer. Her er der altid god stemning, og atmosfæren er afslappet og emmer af ferie og lavt tempo. Der er dog også masser af aktiviteter, I kan kaste jer over. Der er eksempelvis en indendørs pool med vandrutsjebane, som kan give mange timers sjov og spas for både store og små.

Hav masser af sjov på campingpladsen

Hav masser af sjov på campingpladsen

Der er også mange udendørsaktiviteter, som måske især er for de mindste i familien. Der er dog også mulighed for, at de voksne kan deltage. Derfor bør I helt sikkert prøve bumper ball. Her spiller I helt klassisk fodbold med den undtagelse, at I render rundt i en stor, oppustelig plastikbold. På denne måde kan I ikke komme til skade, til gengæld kommer I til at have det sjovt, når I render ind i hinanden. 

I kan også komme på hesteryg og opleve den hollandske natur i ridetempo. Her kommer I til at opleve alt det grønne og smukke Holland, og der følger selvfølgelig det relevante udstyr med til denne aktivitet. I kommer altså kort sagt ikke til at kede jer på Camping de Bronzen Emmer. Der er rigeligt med ting at gå i gang med.

Campingpladsens brasserie

Campingpladsens brasserie

Camping de Bronzen Emmer byder også på et lækkert måltid mad i deres bistro, hvor I nemt og hurtigt kan lade jer spise af med mad af høj kvalitet. Her kan I både nyde en kop kaffe eller gøre brug af take-away som byder på pommes frites og snacks. Har I brug for at køle af i varmen, kan I sidde på terrassen og nyde en is eller en kold drink.

Besøg også Assen

Besøg også Assen

Assen er som sagt en af de få større byer i Drenthe. Og her kan I få et afbræk fra landlivet, hvis I har behov for det. Assen er hovedstaden i Drenthe og er beboet af omtrent 67.000 mennesker. Her kan I blandt andet besøge Drents Museum, hvor der dels er faste og skiftende udstillinger. Her finder I alt lige fra kunst til arkæologi, og I får helt sikkert en stor kulturoplevelse. Det er nemlig et museum, der nærmest er blevet Assens vartegn.  

I kan også gå en tur i den charmerende park Gouverneurstuin, hvor pulsen kan komme helt ned. Assen er i det hele taget en by med mange muligheder. Og bliver I en smule brødflove, så er der selvfølgelig også mulighed for at besøge en lokal café eller restaurant, hvor I kan friskes op igen, så resten af dagen kan nydes fuldt ud.  

Tag også ud og oplev de smukke omgivelser og den frodige natur, hvor I kan se skove, dysser og heder. Her vil I kunne opleve en masse dyr. I kan også tage i Wildlands Adventure Zoo, hvor I vil kunne hilse på endnu flere dyr.