Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

De Graaf van Egmont

Alt det får I:
Gå lige ind i Egmond aan Zee
Moderne lejligheder lige ved stranden
En skøn seng og lækkert køkken
Morgenmad på terrassen med udsigt
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 100 m
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 100 m
WiFi
Hele pladsen (gratis)

Flot lejlighedskompleks direkte til havet

Hos De Graaf van Egmont vil du opleve den bedst tænkelige badeferie med familien. Så snart du åbner gardinerne i lejligheden, ser du straks ud over den omfattende sandstrand. Byg sandslotte med børnene, tag en forfriskende dukkert i havet eller besøg de hyggelige badebyer Egmond aan Zee og Bergen aan Zee. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand, 100 m
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Generelt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Omgivelser
Tætteste by
750 m
Pladsstørrelse
Lille plads
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning

Velkommen til De Graaf van Egmont

Dejligt lejlighedskompleks ved strand

Dejligt lejlighedskompleks ved strand

For timevis af sjov kan du gå de 100 meter til den fine sandstrand Egmond aan Zee. Fordi stranden skråner gradvist, kan små børn lege trygt i vandet. Stranden er også bred, så du har god plads til at kigge efter skaller, flyve med drage eller spille beachvolley. Egmond aan Zee har flere gange modtaget Det Blå Flag. Denne pris betyder, at stranden er velholdt og badevandet er af fremragende kvalitet. Du kan nyde en snack og en drink på de lokale strandpavilloner.

Faciliteter ved De Graaf van Egmont

Faciliteter ved De Graaf van Egmont

De Graaf van Egmond i Egmond aan Zee er det ideelle sted for en afslappende badeferie. Under din ferie har du alle faciliteter ved hånden, såsom et vaskeri, centralt ladepunkt til dit elbil og central parkering. Restauranter og butikker ligger på boulevarden i gåafstand fra din lejlighed. Gå en tur på stranden ved solnedgang eller lej en cykel for at opdage det alsidige landskab i Nordholland.

Oplevelser i nærheden af feriekomplekset

Oplevelser i nærheden af feriekomplekset

Fra De Graaf van Egmond i provinsen Nordholland kan du tage på vidunderlige dagsture til det berømte ostemarked i Alkmaar eller den autentiske fiskerlandsby Volendam. Derudover ligger den travle hovedstad Amsterdam i nærheden. Her finder du adskillige museer, såsom Van Gogh-museet, Rijksmuseum eller Anne Franks hus, som både store og små kan nyde på deres ferie.