Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriepark de Koog

Alt det får I:
Besøg sælreservatet Ecomare
Nå bred sandstrand til fods
Ideel til cykelture rundt på øen
Surf- og kitesurfskole
Top faciliteter
Strandtype
Sten, 3 km
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Sten, 3 km
Legeplads

Dejlig feriepark på Vadehavsøen Texel

Oplev den ultimative ø-følelse under en campingferie på Ferieparken de Koog, som du finder på Vadehavsøen Texel. Så snart færgens fortøjningslinjer er frigivet, begynder en ferie fuld af natur, maritim historie og hyggelige badebyer. På Texel har du alle muligheder for at gå og cykle rundt på øen og til strandene. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sten, 3 km
Antal stjerner
4 stjerner
Ferie tema
På en ø
Omgivelser
Tætteste by
5 km
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson & helligdage

Velkommen til Feriepark de Koog

Feriepark tæt på dejlig strand

Feriepark tæt på dejlig strand

Feriepark De Koog i De Cocksdorp ligger i gåafstand fra den brede sandstrand på Texel. Her kan du nyde timevis af svømning, tage en lektion på surfing- eller kitesurfingskolen eller tage på snorkling og se specielle fisk. Fordi der er meget plads på stranden, har du alle muligheder for at flyve med drage, spille beachvolley eller bygge sandslotte. Når vejret ikke er så godt, kan du besøge en af svømmehallerne i området.

Tag cyklen rundt på øen Texel

Tag cyklen rundt på øen Texel

Texel er i høj grad en cykelø. Du kan tage de smukkeste ture gennem landskabet på cykel. Har du ikke din egen cykel med? Så lej en af de normale cykler eller el-cykler i ferieparken. Du kan også vælge en af de robuste e-choppere til at suse lydløst over øen. Ud fra forskellige ruter, som du downloader med en app, vil du se de mest specielle steder på øen. Der er også gratis wi-fi i Feriepark de Koog.

Oplev landsbyer og natur

Oplev landsbyer og natur

Feriepark De Koog ligger centralt på Vadehavsøen, hvilket gør den til den ideelle base for at besøge både naturen og de mange landsbyer. Tag for eksempel til naturreservatet De Slufter, som har åben forbindelse til Vesterhavet. Find specielle fugle med din kikkert, eller tag et kig på Ecomare, der er et shelter for sæler.