Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping de l'Aigle

Alt det får I:
Fantastisk udsigt over søen Sainte Croix
Beliggende i 825 meter over havet
Lige ved Gorge du Verdon - Frankrigs svar på Grand Canyon
Gå afstand til den hyggelige by, Aiguines
Top faciliteter
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Restaurant
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund tilladt
Top faciliteter
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Restaurant
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund tilladt

Velkommen til panorama udsigt på Camping de l'Aigle

Ved porten til Gorges du Verdon og højt over søen Sainte-Croix, finder I den hyggelige lille Camping de l'Aigle, der ligger med kun 2 minutters gang fra landsbyen Aiguines. Fra solopgang til solnedgang kan I nyde et fantastisk panorama og en enestående udsigt over søen Sainte-Croix, hvilket gør dette sted uforglemmeligt og storslået. Camping de l'Aigle er ideel for naturelskere, som sætter pris på det franske køkken og landets kultur. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 5,1 - 20 km
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Ferie tema
Lille afslapppende plads
Generelt
Pladsens terræn
Bakket
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Tætteste by
1 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordfodbold
Bordtennis
Bowling
Fiskeri
Petanque
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Vandsport
Kajakudlejning
Wellness faciliteter
Jacuzzi

Vi kender Camping de l'Aigle

Søen Sainte-Croix

Søen Sainte-Croix

Campingpladsen ligger tæt på den maleriske sø Lake de Sainte Croix, som er kendt for den flotte farve og rene vand. Det er et helt fantastisk sted, hvor det er muligt at bade, slikke sol og dyrke vandsport. Hele vejen rundt om søen findes der forskellige småstensstrande, hvor det er muligt at bade i det indbydende vand . Der er også mulighed for at leje vandcykler, kanoer, motorbåde og sejlbåde. Så kan I tage en sejltur i Provences enestående natur.

Faciliteter og aktiviteter

Faciliteter og aktiviteter

På campingpladsen finder I en lille jacuzzi, som er rigtig god til afslapning efter en oplevelsesrig dag i området. Der er også masser at lave for børnene under deres campingferie, hvor legepladsen helt sikkert er et hit og et godt sted for dem at få nye venner, mens en række sjove aktiviteter organiseres af personalet på Camping de L'Aigle. Her kan børn i alle aldre deltage i underholdende aktiviteter med bowling, bordfodbold, bordtennis, petanque og så har I mulighed for at leje kajakker på campingpladsen.

Restaurant og indkøb

Restaurant og indkøb

Restauranten på campingpladsen er så fransk og hyggelig, som I kan forestille jer. Her serveres skønne lokale retter med råvarer fra området. På terrassen med den mest storslået udsigt kan I nyde et glas køligt rosévin og ligge planer for næste dags udflugter. Ønsker I selv at lave mad, kan I købe ind i den nærliggende by, som kan nås til fods. Her kan I også nyde den franske spise på de gode restauranter og hyggelige fortovscaféer.

I nærheden af feriestedet

I nærheden af feriestedet

Der løber en række vandrestier gennem området, som naturelskerne ynder at følge. Til jer, der ønsker forkælelse i form af shopping, den lokale kultur eller cafébesøg, kan tage en kort gåtur til den traditionelle landsby Aiguines. Der er masser af små byer med pottemagere og billedkunstnere i området. Nyd en frokost på en lokal restaurant, mens cikaderne synger. Dette er det smukkeste franske område med ruiner, markeder og lavendelmarker.