Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping de Oude Stokerij

Alt det får I:
Lej en elscooter og opdag nærområdet
Bo i frugtplantagen
Nyd drinks og øl i "Anni's Stube"
Besøg det gamle destilleri
Top faciliteter
Restaurant
Take away
Top faciliteter
Restaurant
Take away

Læs mere om Camping de Oude Stokerij

"Det gamle destilleri", som campingpladens navn betyder på dansk, er en hyggelig og afslappende campingplads væk fra hverdagens stress og jag. De har 60 års erfaring med frugtplantager og bruger et autentisk landsby-destilleri til at producere deres egen whisky, gin og likør. Det skal du selvfølgelig have en smagsprøve på, når du kommer på besøg her! Læs mere
Læs mere
Luk
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Omgivelser
Tætteste by
2.3 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Take away
Sportsfaciliteter
Bueskydning
Minigolf
Petanque
Vandsport
Kanoudlejning

Velkommen til Camping de Oude Stokerij

Badefaciliteter

Badefaciliteter

Ikke langt fra campingpladsen ligger en større sø. Her har du mulighed for at bade eller for at kaste dig ud i vandsport. Du kan også leje kano.

Faciliteter på campingpladsen

Faciliteter på campingpladsen

På campingpladsen er der en ny og pæn sanitetsbygning og flere steder står der toiletvogne. Du kan hygge dig med drinks og øl i "Anni's Stube", eller du kan besøge restauranten fra fredag til søndag og nyde et lokalt måltid mad. Der er underholdningsaktiviteter nok på pladsen - prøv både minigolf, bueskydning, petanque og klatreparken, eller lej en elscooter og tag på opdagelse i lokalområdet.

I nærområdet

I nærområdet

Eindhoven er den største by i omegnen, og er bestemt et besøg værd, hvis du gerne vil opleve lidt hollandsk kultur. Kun 10 minutter fra campingpladsen finder du også hyggelige og charmerende Roermund.