Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Papillon Country Resort

Alt det får I:
Handicapvenlige faciliteter
Pool og strand på campingpladsen
Masser underholdning for alle
Bade- og fiskesø
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis

Uendelig underholding i Holland

Papillon Country Resort er en skøn campingplads i Overijssel-området i Holland. Campingpladsen har et væld af faciliteter og aktiviteter for alle aldersgrupper. Papillon Country Resort er omgivet af den smukkeste natur, der indgyder en følelse af virkeligt at være koblet af fra hverdagens stress og jag. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Ja
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Indendørs pool
Spray park
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
Børne-disco
Højsæson
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Information
Opladning elbiler
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Antal stjerner
5 stjerner
Butikker
Minimarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Ekstratelt (lille)
Grill tilladt
Gas
Pladsens terræn
Flad
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste busstation
2 km
Nærmeste marked
4 km
Nærmeste supermarked
4 km
Tætteste by
4 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Brusere
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fiskeri
På pladsen (sø eller flod)
Fitness
Fodbold
Sportsturneringer
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg

Velkommen til Papillon Country Resort

Svømmefaciliteter

Svømmefaciliteter

Hvis I har vandhunde i familien, er dette det perfekte sted. Papillon Country Resort byder nemlig på vandleg på både sandstrand og i indendørs swimmingpool. Campingpladsens store badevenlige sø er ideel til en forfriskende dukkert i sommerperioden. Søen er stor nok til både at svømme i og endda også tage ud på en skøn sejltur i en af stedets hyggelige både. 

For de aktive er den rummelige sandstrand perfekt til et væld af strandaktiviteter; der kan spilles beachvolley, kastes frisbee, bygges sandslotte og en masse andet. 

Poolområdet har tag over, men det kan fjernes i tilfælde af lækkert vejr! Poolområdet har en masse vandkanoner og spraypark, og det godt opvarmede vand gør det til en behagelig og sjov oplevelse for alle. Til de helt små har poolområdet også særlige og sikre faciliteter, hvor de kan lege uforstyrret.

Restaurant og cafeteria

Restaurant og cafeteria

I kommer ikke til at gå sultne rundt på Papillon Country Resort. Campingpladsen har nemlig adskillige muligheder for at få stillet sulten på netop den måde, I ønsker. Det hyggelige cafeteria byder på de nemme og hurtige måltider, både dem I kender i forvejen og andre klassiske hollandske retter. Nyd ’frikandels’, croquettes eller ’bamischijf’ og selvfølgelig cremet flødeis eller velkendte snacks til dessert. 

Når det skal være ekstra godt, så tag et smut forbi Papillon Country Resort flotte restaurant, De Happerij. Også her finder I traditionelle hollandske retter såsom schnitzel, stegte ribben, varme supper og en masse andre velsmagende madoplevelser fra det hollandske køkken. Menuen indeholder noget for enhver smag, og de tager sig også meget gerne af børnenes ønsker.  

Indkøb og fiskeri

Indkøb og fiskeri

Når I vågner op om morgenen, så start dagen frisk og frejdig med en tur til stedets lille butik. Her mødes I af duften af friskbagte boller, croissanter og varm kaffe – den perfekte måde at starte dagen på! I finder også dagens aviser her, så jeres morgenritualer forbliver intakte. I butikken finder I også alskens dagligvareprodukter, så I ikke behøver køre til den nærmeste by. 

Ønsker I selv at fange frokosten eller aftensmaden, har Papillon Country Resort en dejlig put’n’take sø, som I kan benytte på jeres ophold. Så grib fiskegrejet og kom bare afsted – nyd en kold drink mens I venter på bid under den milde sol.

Handicapvenlig campingplads

Handicapvenlig campingplads

På Papillon Country Resort campingplads er man meget optaget af, at alle skal føle sig velkomne. Folk med særlige behov, f.eks. kørestolsbrugere, bliver taget godt hånd om, også i indretningen af campingpladsen. Alle steder er let tilgængelige med kørestol og krykker, og deres nyere faciliteter har en elektronisk lift, så alle kan komme til og fra de forskellige aktiviteter. 

Derudover har Papillon Country Resort også gjort meget ud af at give deres gæster gode sanitetsfaciliteter, der blandt andet indebærer opvarmede toiletter og bade.

Dette og meget mere

Dette og meget mere

Papillon Country Resort har så mange faciliteter, aktiviteter og muligheder, at vi ikke kan dække dem alle her. Af mulige aktiviteter på pladsen og i området omkring den, vi ikke har nævnt, findes både backpacking, cykling, stjerneobservatorium, zoologisk have, museum og meget andet! 

Hvis der en dag er brug for bare at slappe af, tilbyder campingpladsen derudover også HD TV-pakke og Wi-Fi mod betaling. Ses vi på Papillon Country Resort?