Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping De Papillon

Alt det får I:
Pool og strand på campingpladsen
Bade- og fiskesø
Masser underholdning for alle
Handicapvenlige faciliteter
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Grill tilladt
Gas
Fodbold
Tennis
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Grill tilladt
Gas
Fodbold
Tennis

Uendelig underholding i Holland

Camping De Papillon er en skøn campingplads i Overijssel-området i Holland. Campingpladsen har et væld af faciliteter og aktiviteter for alle aldersgrupper. Camping De Papillon er omgivet af den smukkeste natur, der indgyder en følelse af virkeligt at være koblet af fra hverdagens stress og jag. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Ja
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Separat børnepool
Indendørs pool
Spray park
Sportsfaciliteter
Fiskeri
På pladsen (sø eller flod)
Bordtennis
Fodbold
Tennis
Sportsturneringer
Cykeludlejning
Cykler (voksen), Cykler (børn)
Boule
Til børnene
Legeplads
Indendørs legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Underholdning
Børne-disco
Højsæson
Organiserede udflugter
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Take away
Restaurant
Bar
Snackbar
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Brusere
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Strygejern
Vaskemaskiner
Tørretumblere
Andre faciliteter
Information
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år)
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk
Grill tilladt
Gas
Pladsens terræn
Flad
Ekstratelt (lille)
Omgivelser
Tætteste by
4 km
Nærmeste busstation
2 km
Nærmeste marked
4 km
Nærmeste supermarked
4 km

Velkommen til Camping De Papillon

Svømmefaciliteter

Svømmefaciliteter

Hvis I har vandhunde i familien, er dette det perfekte sted. Camping De Papillon byder nemlig på vandleg på både sandstrand og i indendørs swimmingpool. Campingpladsens store badevenlige sø er ideel til en forfriskende dukkert i sommerperioden. Søen er stor nok til både at svømme i og endda også tage ud på en skøn sejltur i en af stedets hyggelige både. For de aktive er den rummelige sandstrand perfekt til et væld af strandaktiviteter; der kan spilles beachvolley, kastes frisbee, bygges sandslotte og en masse andet. Pool-området har tag over, men det kan fjernes i tilfælde af lækkert vejr! Pool-området har en masse vandkanoner og rutsjebaner, og det godt opvarmede vand gør det til en behagelig og sjov oplevelse for alle. Til de helt små har pool-området også særlige og sikre faciliteter, hvor de kan lege uforstyrret.

Restaurant og cafeteria

Restaurant og cafeteria

I kommer ikke til at gå sultne rundt på Camping De Papillon. Campingpladsen har nemlig adskillige muligheder for at få stillet sulten på netop den måde, I ønsker. Det hyggelige cafeteria byder på de nemme og hurtige måltider, både dem I kender i forvejen og andre klassiske hollandske retter. Nyd ’frikandels’, croquettes eller ’bamischijf’ og selvfølgelig cremet flødeis eller velkendte snacks til dessert. Når det skal være ekstra godt, så tag et smut forbi Camping De Papillons flotte restaurant, De Happerij. Også her finder I traditionelle hollandske retter såsom schnitzel, stegte ribben, varme supper og en masse andre velsmagende madoplevelser fra det hollandske køkken. Menuen indeholder noget for enhver smag, og de tager sig også meget gerne af børnenes ønsker.  

Indkøb og fiskeri

Indkøb og fiskeri

Når I vågner op om morgenen, så start dagen frisk og frejdig med en tur til stedets lille butik. Her mødes I af duften af friskbagte boller, croissanter og varm kaffe – den perfekte måde at starte dagen på! I finder også dagens aviser her, så jeres morgenritualer forbliver intakte. I butikken finder I også alskens dagligvareprodukter, så I ikke behøver køre til den nærmeste by. Ønsker I selv at fange frokosten eller aftensmaden, har Camping De Papillon en dejlig put’n’take sø, som I kan benytte på jeres ophold. Så grib fiskegrejet og kom bare afsted – nyd en kold drink mens I venter på bid under den milde sol.

Handicapvenlig campingplads

Handicapvenlig campingplads

På Camping De Papillon campingplads er man meget optaget af, at alle skal føle sig velkomne. Folk med særlige behov, f.eks. kørestolsbrugere, bliver taget godt hånd om, også i indretningen af campingpladsen. Alle steder er let tilgængelige med kørestol og krykker, og deres nyere faciliteter har en elektronisk lift, så alle kan komme til og fra de forskellige aktiviteter. Derudover har Camping De Papillon også gjort meget ud af at give deres gæster gode sanitetsfaciliteter, der blandt andet indebærer opvarmede toiletter og bade.

Dette og meget mere

Dette og meget mere

Camping De Papillon har så mange faciliteter, aktiviteter og muligheder, at vi ikke kan dække dem alle her. Af mulige aktiviteter på pladsen og i området omkring den, vi ikke har nævnt, findes både backpacking, cykling, stjerneobservatorium, zoologisk have, museum og meget andet! Hvis der en dag er brug for bare at slappe af, tilbyder campingpladsen derudover også HD TV-pakke og Wi-Fi mod betaling. Ses vi på Camping De Papillon?