Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping De Vaubarlet

Alt det får I:
Flere familievenlige aktiviteter
Spændende aktiviteter i flot natur
Hele 2 skønne swimmingpools
Restaurant og indkøb på pladsen
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Hoppeborg
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Hoppeborg

Kom på en sjov campingferie

Camping de Vaubarlet ligger i det franske Auvergne, hvor naturen er fantastisk og mulighederne mange. I kan glæde jer til det skønne poolområde, et væld af aktiviteter og god mad på campingpladsens restaurant. I kan spille forskellige boldspil, udforske naturen på gåben, cykel eller fra en kano, og så er der gode faciliteter til børnene. På Camping de Vaubarlet er der altså noget for enhver smag, og hele familien vil få en uforglemmelig oplevelse, når I holder campingferie på Camping de Vauberlet. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Børne-disco
Organiserede udflugter
Storskærm sport
Underholdning (dag)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
6 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordtennis
Fiskeri
På pladsen (sø eller flod)
Fodbold
Petanque
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Hoppeborg

Velkommen til Camping de Vaubarlet

Flot camping og spændende område

Flot camping og spændende område

Man kan ofte komme til at bruge lang tid, når man leder efter en campingplads, der tilbyder de helt perfekte aktiviteter for hele familien. For man vil jo gerne både slappe godt og grundigt af og sørge for, at både de voksne og de små familiemedlemmer får sig noget af en oplevelse på den længe ventede sommerferie. Det er derfor oplagt at tage til den fantastiske Camping de Vaubarlet, hvor både du og dine børn kan bruge hele dagen udenfor i den skønne natur, både på selve campingpladsen og i nærområdet.

Mange aktiviteter og poolkompleks

Mange aktiviteter og poolkompleks

Lige så snart I står op om morgenen, venter der jer et væld af udendørs, fysiske aktiviteter, som I faktisk hurtigt kan gå hen og bruge hele dagen på. I kan starte med en opfriskende svømmetur i campingpladsens to swimmingpools. Begge pools bliver varmet godt og grundigt op, således at de morgenfriske af jer kan få jer en opkvikkende svømmetur, selv hvis morgenluften viser sig at være lidt for frisk. Den ene pool er til de helt små børn, der kan plaske rundt i den lille pool, mens de større svømmer om kap i den større pool. Sidstnævnte er også udstyret sådan, at personer med nedsat mobilitet kan tage del i svømmeturen.

Mad og indkøb på campingpladsen

Mad og indkøb på campingpladsen

Til dem af jer, der har brug for lidt føde, før I tager del i campingpladsens aktiviteter, kan I besøge pladsens købmandsforretning og købe et lækkert franskbrød og andet lokalt bagværk til at starte dagen med. Her kan I også købe et mindre antal af fødevarer. Skal I handle større ind, er der desuden tre gode supermarkeder med få kilometers afstand. I løbet af dagen kan nyde pladsens helt egne hjemmelavede, lækre pizzaer på campingpladsens restaurant. Hvis pizza ikke er noget for jer, kan I selvfølgelig også prøve andre smagfulde måltider lavet på lokale råvarer.

Bar og restaurant med takeaway

Bar og restaurant med takeaway

Hvis I gerne vil tage en pause fra jeres dukkerter i swimmingpoolen, kan I nyde en dejlig kold drink i baren, der befinder sig lige ved siden af. Samme bar er udstyret med en storskærm, hvor I kan følge med i sommerens mange spændende sportsturneringer. Det kan være, at der er en spændende slutrunde, som I skal følge med i – og ellers er der jo altid det populære Tour de France. Restauranten har selvfølgelig også en takeaway-service, hvorfra I kan bestille noget mad og nyde det, hvorhen I nu foretrækker det.

Meget at begive sig i kast med

Meget at begive sig i kast med

På campingpladsen kan I blandt andet spille fodbold og volleyball. De helt små kan bruge hele dagen på campingpladsens sjove legeplads. Campingpladsens børneklub kan endda give dem en rigtig god introduktion til kanosejling. Lige præcis kanosejling er noget, som hele familien kan opleve rundt omkring campingpladsen. I kan også opleve den skønne natur ved at cykle på mountainbikes. Hvis I gerne vil nyde naturen i et lidt mere afslappet tempo, kan I med campingpladsens medarbejdere komme ud på en spændende vandretur, hvor I kommer omkring den overdådige natur. Men den største seværdighed under vandreturen vil nok være den udslukkede vulkan!