Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping de Vinkenkamp

Alt det får I:
Camping midt i naturen
Kanotur og cykeludlejning
Sportsspil og plads til leg
Familiesjov i Gelderland
Top faciliteter
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Grill tilladt
Hund tilladt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Top faciliteter
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Grill tilladt
Hund tilladt
WiFi
Afgrænset område (gratis)

Hyggelig campingplads til familien

Stor legeplads med trampoliner, naturskønne oplevelser ved vand og forlystelsespark med 60 forlystelser. Kort fortalt er hele familien sikker på en sjov og begivenhedsrig ferie på Camping de Vinkelkampen, hvor der heldigvis også er plads til ro og store naturoplevelser. Campingpladsen ligger ved den største by i Gelderland, så I også får mulighed for at gå på opdagelse i byen. Læs mere
Læs mere
Luk
Sportsfaciliteter
Fiskeri
1 km
Cykeludlejning
Bycykler, Børnesæde
Golfbane
200 m
Ridning
750 m
Petanque
Bordtennis
Hund
Hund tilladt
Til børnene
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Pladsstørrelse
Lille plads
Vandsport
Kanoudlejning
Butikker
Minimarked
Kiosk
Restauranter / barer
Take away
Isbod
Snackbar
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Strygejern
Tørretumblere
Andre faciliteter
Information
Generelt
Grill tilladt
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Omgivelser
Nærmeste busstation
240 m
Nærmeste hospital
8.5 km
Nærmeste supermarked
4 km
Nærmeste lufthavn
104 km
Nærmeste togstation
5.9 km
Tætteste by
4 km

Oplev Camping Vinkenkampen ved Gelderland i Holland

Familievenlig camping med aktiviteter

Familievenlig camping med aktiviteter

Camping de Vinkenkampen indbyder til en rolig og begivenhedsrig familieferie. I kan f.eks. leje en kano og tage på kanotur på de lokale kanaler. I kan også leje en cykel på Camping de Vinkenkampen og tage på cykeltur i lokalområdet. I kan også bare blive på campingpladsen og lege på den store legeplads, som har mange sjove aktiviteter – f.eks. trampoliner. Der er altså mange muligheder for underholdning på Camping de Vinkenkampen.

Hvis I på et tidspunkt får lyst til en større familietur, kan I heldigvis også det i nærheden af Camping de Vinkenkampen. En tur til forlystelsesparken Julianatoren, som ligger tæt på campnigpladsen, er oplagt til en dagstur. Julianatoren har 60 forlystelser, så der skulle være nok underholdning til hele dagen. Er I til zoologiske haver, kan I besøge Burgers’ Zoo i Arnhem, hvor der er mange eksotiske dyr fra hele verden.

En hyggelig campingferie i Holland

En hyggelig campingferie i Holland

Holland er nok ikke det første land, som danskere tænker på, når de skal vælge feriedestination. Det er dog ærgerligt, da Holland har meget at tilbyde til turister. Med sin lille størrelse er Holland desuden et geografisk overskueligt land, så I kan hurtigt komme rundt i landet i f.eks. bil. Desuden har Holland mange forskellige oplevelser, smuk natur og spændende byer.

En region, der er værd at besøge i Holland, er Gelderland. Det er en region, som ligger centralt i Holland, så I er her tæt på det meste. Regionen byder på store naturoplevelser og smukke, hyggelige byer, hvor I kan opleve den autentiske hollandske kultur. Midt i denne region finder I den familievenlige Camping de Vinkenkampen.

Udforsk Gelderland på egen hånd

Udforsk Gelderland på egen hånd

Selvom det tætbefolkede Holland ikke er kendt for bjergtagende natur, har Gelderland mange gode naturoplevelser. Fordelen ved naturen i Holland er, at den er tilgængelig for hele familien med gode cykel- og vandrestier og fladt landskab. F.eks. er der i Gelderland nationalparken Hoge Veluwe, der har et smukt hedelandskab med både skove og søer. I nationalparken er det oplagt at tage en cykel- eller vandretur, da stierne indbyder til dette.

Nijmegen er den største by i Gelderland. Det er en gammel by – faktisk Hollands ældste by – så der er mange kulturelle oplevelser at finde i byens centrum. Byen er fyldt med hyggelige brostensbelagte gader og historiske byggerier i hollandsk renæssancestil. I kan bl.a. besøge den imponerende domkirke, som er en af byens smukkeste bygninger. I kan også spise jer mætte i hollandsk mad på en af byens mange caféer og restauranter.