Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping del Garda

Top Faciliteter
Supermarked
Lille udvalg
Direkte til strand / sø
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Mini klub

Velkommen til Camping del Garda

Camping del Garda ligger suverænt i et skønt grønt område helt ned til Gardasøen kun ca. 1200 meter fra centrum af den hyggelige havneby Peschiera del Garda. Pladsen ligger samtidig også tæt på de store forlystelsesparker Gardaland og Zoo Safari, og de hyggelige byer Lazise og Salo. Den dejlige, velholdte campingplads tilbyder ganske enkelt alt, hvad I kan forlange af faciliteter på ferien. Vi kan nævne det skønne poolområde med 2 pools samt børnepools. Der er også legeplads samt mulighed for surfing og vandcykeludlejning ved søen. Pladsen er enormt populær og vi oplever, at gæsterne vender tilbage hertil år efter år. Så I skal være tidligt ude, hvis I vil sikre jer at kunne holde ferien her! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Swimmingpool
Badehætte (påkrævet)
Badeshorts ikke tilladt
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
May - September
Separat børnepool
Underholdning
Underholdning (aften)
Mini klub
Underholdning (dag)
Højsæson
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år)
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Sprog som tales
Engelsk, Hollandsk
Grill tilladt
Kul, gas og el
Pladsens terræn
Flad
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Sikkerhedsboks
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Stor plads
Butikker
Frugt og grønt
Supermarked
Lille udvalg
Basar
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Bordtennis
Mod betaling
Volleyball
Restauranter / barer
Restaurant
Undendørsterrasse
Bar
Take away
Snackbar
Omgivelser
Tætteste by
2 km

Boliger - Camping del Garda

Camping del Garda ved Gardasøen i Italien

Camping del Garda

Camping del Garda

Nær den skønne ferieby, Peschiera del Garda, ligger denne fremragende, 4-stjernede campingplads, som byder på masser af sjov for både børn og voksne! For de små er her en fin legeplads, og til de større børn og de voksne er der blandt andet mulighed for at leje cykler og spille bordtennis og volleyball. Desuden er der i nærheden mulighed for at spille golf! For de unge kører der bus til og fra et nærliggende diskotek, og der er aftenunderholdning for hele familien på selve pladsen. I kommer altså ikke til at kede jer på en ferie på Camping del Garda!

Fire skønne pools og adgang til frisk søvand

Fire skønne pools og adgang til frisk søvand

På denne campingplads er der ikke blot ét, men hele to poolområder! De består hver af to pools, så i alt er der fire af slagsen, og der skulle dermed gerne være noget for enhver smag. I hvert poolområde er der en børnepool til familiens mindste. Begge steder er der vandrutsjebaner, som helt sikkert vil falde i god jord hos de små vandhunde! For de større børn og forældrene er der en skøn lagune, som er ideel til afslapning, og der er desuden mulighed for hydromassage! Omkring poolområderne er der solstole, så udstyret er helt i top, når der skal arbejdes på feriekuløren! Ud over de to skønne poolområder er der naturligvis også adgang til den fantastiske Gardasø. Stranden er delvist sandstrand og delvist småstensstrand, og der er nok at give sig til! Her kan I nemlig prøve kræfter med vandsport som volleyball eller sejlads. Og ellers kan I naturligvis også bare nyde stranden og det forfriskende søvand, og de små kan lege og finde sten på bredden.

Lækker restaurant og hyggelig bar

Lækker restaurant og hyggelig bar

Efter en dejlig feriedag ved Gardasøen trænger hele familien til et lækkert måltid mad! På pladsens restaurant kan I få mange forskellige retter, som vil behage både store og små. I kan vælge at spise på restaurantens store terrasse og få den sidste sol med, eller I kan tage maden med som take-away, hvis I foretrækker at spise i jeres egen bolig. Ud over en restaurant er der på Camping del Garda også en hyggelig bar, hvor I kan få slukket tørsten. Her kan I få lækre drinks og eksotiske cocktails, og det er det perfekte sted til at runde en god feriedag af! Når mørket falder på, er der børnediskotek for de små, så forældrene kan nyde en drink i fred og ro.

Indkøbsmuligheder på campingpladsen

Indkøbsmuligheder på campingpladsen

Det er selvfølgelig også muligt at handle ind på pladsen, hvis du og din familie foretrækker selv at tilberede jeres måltider. Der er nemlig et supermarked, hvor I kan få madvarer og diverse småfornødenheder til campinglivet, så I kan holde den kørende på ferien!

Lidt om området omkring Camping del Garda

Lidt om området omkring Camping del Garda

Med sin skønne placering direkte ud til Gardasøen er Camping del Garda et oplagt valg for sol- og vandglade familier. Desuden ligger campingpladsen ikke langt fra den fine ferieby, Peschiera, hvor der er en afslappet atmosfære og feriestemning. Fra campingpladsen kan I gå langs strandpromenaden ind til Peschiera del Garda,  en skøn spadsere tur langs søen  – perfekt til, når solen er ved at gå ned og hele himlen oplyses af alverdens smukke farver!