Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Della Colombaia

Alt det får I:
Gratis solstole ved poolen
Ny spraypark
Direkte til Gardasøen
Vandrutsjebaner for de små
Top faciliteter
Strandtype
Småsten, 500 m
Udendørs pool
Mini klub
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Bordtennis
Mod betaling
Top faciliteter
Strandtype
Småsten, 500 m
Udendørs pool
Mini klub
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Bordtennis
Mod betaling

Bad, nyd og oplev Gardasøen fra Camping Della Colombaia

Ciao Italia! På den dejlige campingplads Della Colombaia kan I nyde den smukke udsigt over Gardasøen, den får man aldrig nok af. Campingpladsen har fået ny spraypark til stor glæde for legesyge vandhunde i alle størrelser. Nyd det dejlige poolområde eller tag en dukkert i Gardasøens lune vand. Ægte feriestemning venter på denne campingperle ved Gardasøen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Småsten, 500 m
Swimmingpool
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
May - September
Separat børnepool
Jacuzzi / Whirlpool
Underholdning
Mini klub
June - September
TV Rum
Andre faciliteter
Parkering
Parkering i små områder, inde på pladsen
Generelt
Grill tilladt
Gas
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Fransk
WiFi
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Mod betaling
Fitness
Fodbold
Minigolf
Mod betaling
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Vandsport
Motorbåd udlejning
2 km
Wellness faciliteter
Sauna

Velkommen til Camping Della Colombaia

Pool og sø

Pool og sø

Direkte beliggenhed ved den skønne Gardasø, hvad mere kan man ønske sig? Her kan I både bade og suse rundt på vandcykel eller nyde solen på langs på stranden ved søen. Ved poolen byder sommerdagene på sjov og leg. Den nye spraypark er til stor gælde, især for campingpladsens mindste gæster.

Faciliteter

Faciliteter

Ud over badeparadiset på Camping Della Colombaia finder I også klatrevæg i det særlige Kids Area, samt en legeplads og flere muligheder for sport og spil. Den flotte minigolfbane med kunstgræs er en populær aftenaktivitet for de mange børnefamilier som besøger campingpladsen. Her kan også spilles bordtennis og boules, og for de træningsglade, er de sat et lille udvalg af træningsmaskiner op udendørs. 

Mad og drikke

Mad og drikke

På Camping Della Colombaia kan I nyde en fornøjelig aften på panoramaterrassen på campingpladsens restaurant med udsigt over den skønne Gardasø, hvorfra I kan skue over Sirmione, Lido di Lonato og Desenzano del Garda. Restauranten serverer velkendte italienske favoritter. Her findes også mulighed for at sidde indenfor i afkølede lokaler, hvis sommervarmen bliver for overvældende. 

Sightseeing og shopping

Sightseeing og shopping

Der venter gode og sjove oplevelser omkring Gardasøen. Hvis I tager på tur til Limone, vil I opleve hvordan omgivelserne ændre sig drastisk på den relative korte køre- eller sejltur. Hele vejen omkring søen finder I hyggelige byer, fristende shoppingmuligheder og de lækre italienske is. Vil I på vandretur, kan det anbefales at tage svævebanen op på Monte Baldo i Malcesine og nyde den smukke udsigt fra toppen. 

Skal det være rigtigt sjovt, kan en dagstur til Gardaland varm anbefales. Her vil både små og store få gang i grinemusklerne. Verona med den berømte balkon fra Romeo og Julie kan også varmt anbefales.