Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping d'Etennemare

Top Faciliteter
Maks. 0,25 - 1 km
Grill tilladt
Kul og gas
Indendørs pool
opvarmet, fleksibel overdækning
WiFi
afgrænset område (mod betaling)

Camping d'Etennemare i Frankrig

Camping d'Etennemare ligger ved den lille fiskerby Saint Valery en Caux i Normandiet og anbefales som et dejligt feriested med dets grønne landskab og fantastiske strande omkranset af høje klipper, brusende hav og store skove. På pladsen får I et dejligt poolområde og det bedste udgangspunkt for at opleve alt det, som Normandiet har at byde på: natur, kultur og gastronomi. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand til strand
Maks. 0,25 - 1 km
Swimmingpool
Badehætte (frivilligt)
Indendørs pool
opvarmet, fleksibel overdækning
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Boule
Generelt
Sprog som tales
Fransk, Engelsk
Grill tilladt
Kul og gas
WiFi
afgrænset område (mod betaling)
Pladsstørrelse
Lille plads
Til børnene
Legeplads
Restauranter / barer
Snackbar
June - July
Butikker
Bageri
May - September

Boliger - Camping d'Etennemare

Læs mere om Camping d'Etennemare

Camping d'Etennemare ved havet

Camping d'Etennemare ved havet

Campingpladsen d'Etennemare er opkaldt efter den nærliggende skov, Etennemare, som ligger ved havet i Normandiet. Fra pladsen er der blot få minutter til centrum af byen Saint Valery en Caux, som også råder over en dejlig strand. I finder en masse dejlige faciliteter til familien både på og udenfor pladsen, hvor campingpladsens poolområde kan nydes hele året rundt, da den er opvarmet og overdækket. 

En tur i vandrutsjebanen

En tur i vandrutsjebanen

I vil helt sikkert elske det store og dejlige poolområde, som er opvarmet og overdækket og har intet mindre end en 150 m2 til at boltre sig i. Her er der også muligt for børnene at hoppe i børnepoolen eller tage en tur i den udendørs vandrutsjebane. Pladsen har desuden en masse faciliteter til familiært samvær med brætspil, billard, bordtennis og bordfodbold samt petanque, bowling og legeplads. Derudover venter også en oplevelsesrig natur, hyggelige byer og flotte seværdigheder langs kysten.

Spise og drikke i løbet af dagen

Spise og drikke i løbet af dagen

Pladsen tilbyder en masse lækkerier og kolde drikke i løbet af dagen. I kan for eksempel starte dagen godt ud med en dejlig morgenmad på pladsen. Her er det også muligt at bestille morgenbrød i campingpladsens reception, som kan nydes friskbagt den følgende morgen. Slap af i snack baren og nyd en kølende forfriskning i form af en is eller en eksotisk drink.