Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Dole

Alt det får I:
Restaurant, bar og indkøb
Strand med krystalklart vand
Vandsport og afslapning i solen
Familievenlige mobilhomes
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, direkte
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads
Tennis
Restaurant
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, direkte
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads
Tennis
Restaurant

Til naturelskere og eventyrlystne

Camping Dole ligger i det kroatiske område Dalmatien og er perfekt til dig, som elsker naturen og komme på eventyr. Campingpladsen ligger tæt på en charmerende og flot stenstrand, der strækker sig over 700 meter. Det er et sandt paradis ved en skøn campingdestination og perfekt til varme sommerdage. Campingpladsen Dole er med sin rolige, romantiske, men energibesparende atmosfære ideel til en ubekymret campingferie i naturen, der egner sig til både familier, par og venner. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, direkte
Strand
Flydende vandland ved stranden
Mod betaling
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Andre butikker
Bageri, Souvenirs, Kiosk
Minimarked
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Fælles grill område
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk, Italiensk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
4.2 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bowling
Mod betaling
Tennis
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Camping Dole

I mellem Split og Dubrovnik

I mellem Split og Dubrovnik

Camping Dole ligger i mellem Split og Dubrovnik ved Kroatiens riviera Makarska, der er et yndet rejsemål blandt mange turister. Her er mange naturlige skønheder og et helt fantastisk landskab. Smukkest af alt er vandet, der med sin krystalklare og turkise overflade indbyder til svømme- og dykketure. I får meget mere end camping, da I kan besøge lokale vingårde og opleve duften fra lavendel-, oliven- og appelsinlunde. En klatretur på Biokobo, sejltur i fiskebåd, arkæologiske seværdigheder og ikke mindst vandfaldet Emerald venter jer i Dalmatien.

Restaurant og servicer

Restaurant og servicer

Der er gode spisemuligheder på Camping Dole, hvor I både finder en reception med snackbar, fastfood og restaurant, så I kan stille den lille sult og slukke tørsten hele dagen. Herudover er der souvenirshop, så I kan tage ferien med hjem, et lille indkøbsmarked samt bageri med friskbagte lækkerier til morgenen. Campingpladsen er stor, har gode mobilhomes, vandfaciliteter med koldt og varmt vand og hele familien kan hygge sig med et spil bowling.

Vandsport til familien

Vandsport til familien

Makarska rivieraen er perfekt til dem, der vil slappe af i varmen på en solseng, men også til de aktive. Her er nemlig både mulighed for at snorkle, dykke, sejle eller prøve parasailing. Familien kan sammen tage en tur i pedalbåd eller leje cykler og tage rundt i området. I vil opdage gode stier at komme rundt på, men kan også udforske ubesøgte områder. I finder mange nationalparker i området med fantastiske naturøjeblikke, hvor en raftingtur på Cetina River er en helt unik oplevelse.

Oplevelser i Dalmatien

Oplevelser i Dalmatien

Der er massere af udflugtsmuligheder i Dalmatien, hvor I for eksempel skal opleve Zivogosces smukke bugter, gå på dristige vandrestier, se forbløffende bjergudsigter og andre kulturelle oplevelser. Zivogosce har en masse appetitlige oplevelser: Spis lækre, økologiske og dalmatiske retter i de omkringliggende landsbyer, udforsk de lokale vinmarker samt oliven- og appelsinlunde. Forlad ikke Dalmatien uden at prøve det berømte specialitet: dalmatisk tørret kød, frisk fisk og appetitlig ost, der går virkelig godt sammen med den indenlandske vin og friske oliven.