Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Domaine Bleu Celeste

Alt det får I:
Simpel pool
Central bålplads
Spis ved Table d'Hôte
Skøn minicamping
Top faciliteter
Tætteste by
7.3 km
Top faciliteter
Tætteste by
7.3 km

Lille charmerende campingplads

Lad dig byde velkommen i det franske område Auvergne. Hollænderne Chris og Karin tilbyder dig og din familie alt til en skøn campingferie med deres lille charmerende campingplads. Midt i dette skovklædte område finder du deres paradis Domaine Bleu Celeste, hvor gæstfrihed, natur, fred og afslapning er i højsædet. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Tætteste by
7.3 km
Swimmingpool
Udendørs pool
Sportsfaciliteter
Badminton
Bordtennis
Volleyball
Restauranter / barer
Bar
Take away
Til børnene
Trampoliner / hoppeborg

Velkommen til Camping Domaine Bleu Celeste

Svømmemuligheder på campingpladsen

Svømmemuligheder på campingpladsen

Der er en beskeden og derfor velindrettet pool til den nødvendige afkøling for store og små. I det nærliggende Forêt de Tronçais finder du flere søer, hvor du også kan svømme. Forskellige andre vandsportsaktiviteter er også mulige her. Spørg de hollandske ejere af denne campingplads om mulighederne i Auvergne.

Hyggelige faciliteter for hele familien

Hyggelige faciliteter for hele familien

Under din campingferie er hvile og afslapning udgangspunktet, men der er bestemt også god underholdning. Spil beachvolley eller vælg kano, mountainbike eller vandrerute mellem de lyse grønne bakker. Deltag i en skulptur- eller quiltningsworkshop og nyd en kærligt tilberedt tre-retters middag i den traditionelle franske gårdhave mindst to gange om ugen. Så spil et spil bordtennis, snak rundt om bålet eller bare krøl dig sammen med en bog.

Spændende oplevelser i området

Spændende oplevelser i området

Naturelskere, men også dem, der nyder at shoppe og beundre historisk arkitektur, vil få noget for pengene her. Bourbon l'Archambault ligger en halv times kørsel væk og er kendt for sit smukke slot. Lurcy-Lévis er også populær for sin street art. Smag vin i det berømte vinområde Saint-Pourçain-sur-Sioule. Er der unge feriegæster, kan I tage ud sammen til forlystelsesparken Le PAL eller dinosaurparadiset PALEOPOLIS.