Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Domaine de Dugny

Alt det får I:
Indendørs og udendørs pool
Børneklubber for alle aldre
Minigolf, fiskesø, bordtennis og meget mere!
Se de smukkeste slotte i verden tæt på
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Kul og gas
Legeplads
Bordtennis
Tennis
Restaurant
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Kul og gas
Legeplads
Bordtennis
Tennis
Restaurant

Eventyrlig campingplads for hele familien

Hvis I altid har drømt om at være en del af et ægte eventyr, har I chancen nu! Camping Domaine de Dugny ligger i den eventyrlige Loire-dal, hvor I kan opleve ægte slotte, smukt landskab og en fantastisk stemning på en formidabel campingplads. Slap af ved poolen, nyd et autentisk fransk måltid på restauranten eller udforsk alt det, Loiredalen har at byde på! I vil bestemt ikke fortryde en ferie til Camping Domaine de Dugny. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Indendørs pool
Opvarmet
Baby pool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Butikker
Supermarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul og gas
WiFi
Afgrænset område (gratis), Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
16 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordtennis
Bueskydning
Cykeludlejning
Fiskeri
På pladsen (sø eller flod)
Minigolf
Petanque
Tennis
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Underholdning
Børneklub (turoperatør)
Underholdning (dag)
Vandsport
Kanoudlejning
Wellness faciliteter
Jacuzzi

Velkommen til Camping Domaine de Dugny

Pool med vandrutsjebaner

Pool med vandrutsjebaner

Med opvarmede pools både indendørs og udendørs, har Camping Domaine de Dugny sørget for, at I kan nyde godt af det store poolområde uanset vejr. Udendørs finder børn og barnlige sjæle også flere vandrutsjebaner, og der er en opvarmet børnepool, så de mindste også kan være med. De voksne kan slappe af i den indendørs jacuzzi eller på en liggestol i solen med en iskold drink i hånden.

Aktiviteter for store og små

Aktiviteter for store og små

Uanset om I har store eller små børn, rejser alene eller med hele familien, skal der nok være noget at tage sig til sammen på Camping Domain de Dugny. Søger I at være lidt aktive, kan I prøve tennis, bueskydning eller et hav af boldspil på multisportspladsen. Hvis der skal lidt mindre fart over feltet, tilbyder campingpladsen også minigolf, fiskeri og en arkade med forskellige spil.

Børneklubber for alle

Børneklubber for alle

Hos Camping Domaine de Dugny skal de nok sørge for, at alle børn har det sjovt. De har her tre børneklubber for forskellige aldre: Bubbles Playroom for 1-4-årige (med forældres opsyn), Pirate Club for 5-9-årige og Barracuda Club for 10-14-årige. De to sidste klubber mødes flere gange om ugen, hvor det kyndige personale vil sørge for at arrangere forskellige aktiviteter, der passer til klubbernes aldergrupper, som f.eks. vandkampe, brydning i sumodragter, sportsturneringer og meget mere! 

Restaurant og indkøb

Restaurant og indkøb

Skal det være nemt og bekvemt en dag, har Camping Domaine de Dugny naturligvis sin helt egen restaurant, hvor de serverer favoritter fra hele verden. I campingpladsens bar kan I få lækre drinks og snacks, og her finder I også gratis Wi-Fi. Foretrækker I selv at kokkerere, har campingpladsen naturligvis også et supermarked, hvor I kan få basisvarer til jeres madlavning. Skal det dog være et større måltid, kan I tage ind til den nærmeste by Onzain, hvor der er gode indkøbsmuligheder.

De smukkeste slotte i verden

De smukkeste slotte i verden

Udover den fantastiske, landlige idyl I finder på Camping Domaine de Dugny, er der også en anden rigtig god grund til at holde ferie her. Loiredalen er nemlig kendt for at være et af de steder i verden, hvor der er samlet allerflest slotte på ét sted. Her kan I opleve klassiske, storslåede, unikke og eventyrlige slotte i verdensklasse, og hvis I ikke har tid til at se dem alle, kan I altid tage til Parc des Mini-Châteaux, hvor I kan se miniversioner af alle slottene i dalen.