Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Domaine de Kerlann

Alt det får I:
Kort køreafstand til lækker strand
Både indendørs og udendørs pools
Bla. minigolf, cykeludlejning og fitness
Børneklubber til alle aldre
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 5 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 5 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Bordtennis

Campingplads med pools og tæt på strand!

Hos Camping Domaine de Kerlann vil I aldrig kede jer. Her finder I både indendørs og udendørs pools, strand i kort køreafstand og tonsvis af aktiviteter på campingpladsen og i nærområdet. Børnene vil med garanti aldrig kede sig, med et bredt udvalg af boldspil, legepladser og børneklubber for alle aldre. Så pak kufferten, find solbrillerne og badetøjet frem og glæd jer til en tiltrængt ferie på en af Bretagnes skønneste campingpladser! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand, 5 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Indendørs pool
Opvarmet
Baby pool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Supermarked
Generelt
Grill tilladt
Kul
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Tætteste by
5 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Billard / pool
Bordtennis
Bueskydning
Cykeludlejning
Fitness
Udendørs, Indendørs
Minigolf
Petanque
Tennis
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Børneklub (turoperatør)
Organiserede udflugter
Wellness faciliteter
Jacuzzi

Velkommen til Camping Domaine de Kerlann

Leg i poolen uanset vejr

Leg i poolen uanset vejr

Uanset om solen skinner skarpt på himlen eller det er overskyet, er det altid muligt at tage en dukkert i poolen hos Camping Domaine de Kerlann. Her har de nemlig både indendørs og udendørs pools, begge med både vilde vandrutsjebaner og børnepools. Udenfor er der endda også en splashzone, så børnene kan lege i vandsprøjt hele dagen. Til de voksne er der naturligvis en jacuzzi, så I kan slappe af mens børnene giver den gas i poolen.

Strand i køreafstand

Strand i køreafstand

Med under et kvarters kørsel til de flotteste strande i området, ligger Camping Domaine de Kerlann helt ideelt. I kan prøve Rospico strand, der ligger godt i læ for blæsten pga. klipper og træer, eller måske Port Manec'h, der er kendt for at være særlig familievenlig. Den ligger endda i den sødeste lille sejlerby, hvor I i løbet af dagen kan begive jer op på restauranten, der ligger på den anden side af stranden, for at få noget frokost.

Massevis af aktiviteter

Massevis af aktiviteter

Uanset om I er til et afslappet spil minigolf med familien, en dyst i fodbold mod en anden familie eller en rolig cykeltur rundt på campingpladsen, kan I finde det hele hos Camping Domaine de Kerlann. Her har de nemlig sørget for at der er plads til alle. De har endda både indendørs og udendørs fitness faciliteter, hvis I vil holde rutinen ved lige på ferien.

Underholdning dagen lang

Underholdning dagen lang

Hos Camping Domaine de Kerlann har de sørget for, at børnene er i centrum. De har derfor lavet fire forskellige børneklubber, hvor alle børn mellem 1-15 år kan finde ligesindede og venner fra hele verden. Her vil der vær aktiviteter som bla. skattejagt, vandkamp, bueskydning og maling - endda et talentshow, som børnene vil fremføre på scenen i løbet af dagen. Når mørket falder på, tager personalet over og laver shows og arrangementer for hele familien som quizzer, karaoke og spilaftener.

Mad og drikke på campingpladsen

Mad og drikke på campingpladsen

I behøver heldigvis ikke tage langt for at få et godt måltid. Campingpladsen har naturligvis sin egen restaurant, hvor I kan få alle jeres livretter. Skal det en dag være lidt hurtigere mad, ligger der også en snackbar på campingpladsen, hvor I kan få pizza, pomfritter med mere. I kan også slå et smut forbi campingpladsens supermarked, hvis I hellere selv vil hygge med aftensmaden. Har I brug for at blive kølet ned på de lune sommeraftener, kan I gå ned til baren, hvor I kan finde lækre, kolde drinks og små snacks.

Spændende område

Spændende område

Området omkring campingpladsen er fyldt med spændende udflugtsmål. I kan bla. udforske den smukke Glénan øgruppe, med kridhvide sandstrande og klart vand. Kun 5 kilometer væk fra campingpladsen finder I også den charmerende by Pont-Aven, hvor I kan tage en sejltur på floden L'Aven, smage en lækker, hjemmelavet crêpe på et Crêperie eller bare nyde den smukke natur der omgiver denne skønne by.