Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Domaine de la Dragonniere

Alt det får I:
Spa & wellness
Kæmpe poolområde med vandrutsjebaner
Aktiviteter for børn i alle aldre
Tæt på stranden
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 5 km
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Opvarmet
Udendørs pool
Lagune-stil
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 5 km
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Opvarmet
Udendørs pool
Lagune-stil
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)

Besøg Camping Domaine de la Dragonniere i Sydfrankrig

Beliggende i det idylliske Sydfrankrig mellem vinmarker og Middelhavets azurblå vand finder I den luksuriøse Camping Domaine de la Dragonnière. Her er der fokus på velvære, gode madoplevelser og en masse sjov i vand. Her er der noget for enhver smag, så alle i familien er godt underholdt under hele jeres ophold. Her finder I et stort poolområde med god plads til både små og store. I finder også legeplads, bueskydning og aktivitetsprogram – uanset hvilke oplevelser, I stræber efter, kan I nyde godt af jeres tur hertil. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand, 5 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Opvarmet, Lagune-stil
Separat børnepool
Med legeredskaber, Opvarmet
Indendørs pool
Opvarmet
Baby pool
Opvarmet
Jacuzzi / Whirlpool
Solbadningsområde
Sten
Solsenge ved poolen
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Børne-disco
Højsæson
Junior klub
Højsæson
Teenage klub
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Hæveautomat
Læge
Kun højsæson
Opladning elbiler
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Sikkerhedsboks
Antal stjerner
5 stjerner
Butikker
Bageri
Frisør
Minimarked
Sko/Tøj
Souvenirs
Supermarked
Stort udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Kul og gas
Pladsens terræn
Flad
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Beziers, 2 km
Tætteste by
2 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Diskotek
Højsæson
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Strygejern
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Bordtennis
Bueskydning
Cykeludlejning
Fitness
Multisportsbane
Vandcykler
Til børnene
Børneforlystelsespark
Indendørs legeplads
Legeplads
Minitog på pladsen
Højsæson
Trampoliner / hoppeborg
Vandsport
Padel
Wellness faciliteter
Dampbad
Massage
Sauna
Solsenge (wellness område)

Velkommen til Camping Domaine de la Dragonniere

Strand, pool og en masse vandoplevelser

Strand, pool og en masse vandoplevelser

Der er mindre end 10 minutters gang til de fine sandstrande. Dette gør Camping Domaine de la Dragonnière særdeles tiltrækkende. Derudover finder I et udendørs badeområde med både lagune-område med tilhørende sandstrand og palmer og en stor pool med tilhørende sjove vandrutsjebaner. Derudover kan I tage nogle baner i campingpladsens l’Olympe pool, eller I kan slappe af i den opvarmede og overdækkede pool. 

Lagune-området har idyllisk, turkis vand, et piratskib på den etablerede strand, så børnene kan lege skibbrudne pirater, samt palmer og banantræer. Tag eventuelt en pause i skyggen, imens børnene udforsker strand og lagune. Vandoplevelserne stopper dog ikke her. Besøg campingpladsens wellnessområde, hvor I kan gå i sauna, få massage og ansigtsbehandlinger samt ordnet negle. Få en afslappende spaoplevelse, der gør jer klar til at gå ud og nyde resten af dagen frisk og med fornyet energi.

Restauranter, supermarked og take-away

Restauranter, supermarked og take-away

I finder både bager, supermarked og snack-bar på campingpladsen samt fire restauranter. Aftenerne indbyder til besøg på de forskellige barer som laver lækre drinks. Har I brug for en aften i privaten, kan I hente take-away eller pizza i en af campingpladsens take-away-restauranter og i pizzeriaet. Derudover kan I altid snuppe en snack fra campingpladsens snackbar eller madvogn eller nyde en is fra kiosken i løbet af dagen. 

Campingpladsens bageri og supermarked gør det nemt og bekvemt at hygge sig på pladsen uden at skulle bekymre sig om at skulle ud og lede efter forsyninger. Derudover finder I også en strand- og souvenirshop, hvis I skulle mangle badevinger eller souvenirs. Har I lyst til at grille en dag, kan I smide pølser og lignende på grillen i det fælles grillområde, imens børnene leger på campingpladsens legeplads. Dette er en god måde at møde andre gæster og socialisere.

Aktiviteter og underholdning på pladsen

Aktiviteter og underholdning på pladsen

Hos Camping Domaine de la Dragonnière er der fokus på børnene. Derfor finder I flere børneklubber med en række sjove aktiviteter for børn i henholdsvis babyklub, børneklub, juniorklub og teenageklub. Aktiviteterne er tilpasset børnenes alder, således at de er underholdt og har det sjovt. I kan også leje cykler og tage på tur sammen. 

I finder også en legeplads, hvor børnene kan klatre, rutsje og gynge. Udover legeplads har campingpladsen både fodbold-, basket- og volleybaner samt bordtennisborde, hvilket gør det muligt at få en masse sjove aktiviteter som familie. Underholdningen stopper ikke ved sportsaktiviteter, da der også er en hoppeborg, trampolin og karrusel, som børn og barnlige sjæle kan få mange timer til at gå med.

Oplev det smukke område Languedoc-Roussillon

Oplev det smukke område Languedoc-Roussillon

I finder en masse flotte byer omkring pladsen såsom Béziers, Agde, Montpellier og Sète. Her kan I opleve den lokale, franske kultur og dets indbyggere samt besøge de lokale caféer og butikker.  

Elsker I naturen, er Camping Domaine de la Dragonnière det perfekte sted at tage til, da campingpladsens omgivelser emmer af frodig natur, som er lige til at udforske, blandt andet Midi-kanalen, hvor I kan få fornøjelsen af at sejle på en af Europas ældste kanaler.  

Sejl i Midi-kanalen hen til byen Béziers, og oplev byens historiske og kulturelle atmosfære, og se Saint-Nazaire-katedralen. I kan eventuelt slutte jeres dagsudflugt af ved en af de lækre strande Vendres eller Valras-Plage, der ligger nær Béziers, når I er trætte af at trave i byens gader.  

Nyd lækker middelhavsmad i byen Sète, der ligger ud til middelhavets blå bølger – en by med en masse kultur kendt som ”lille Venedig” i Languedoc-Roussillon-området.