Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Domaine de Litteau

Alt det får I:
Overdækket pool med rutsjebane
Børnezoo med geder og ænder
Underholdning hele dagen
Spændende historisk nærområde
Top faciliteter
Strandtype
30 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Strandtype
30 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Bordtennis

Campingplads omgivet af spændende historie

Hos Camping Domaine de Litteau finder I plads til afslapning, leg i pool og et væld af oplevelser for hele familien. Besøg campingpladsens børnezoo, og klap en vaskeægte minigris, eller lad børnene forbløffe jer med deres talenter i campingpladsens børneklubber. Der er også rig mulighed for at blive klogere på verdens og områdets historie, ved at besøge de historiske attraktioner i nærheden. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
30 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Indendørs pool
Opvarmet, Fleksibel overdækn.
Baby pool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Butikker
Supermarked
Generelt
Grill tilladt
Kul
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
1.6 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordtennis
Bueskydning
Cykeludlejning
Fiskeri
På pladsen (sø eller flod)
Klatrevæg
Petanque
Ridning
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Underholdning
Børneklub (turoperatør)
Underholdning (dag)

Velkommen til Camping Domaine de Litteau

Overdækket pool

Overdækket pool

Med den overdækkede pool bliver der sørget for, at alle kan lege i det opvarmede vand, selv hvis det regner eller solen står lidt for skarpt på himlen. I forlængelse af poolen er også en børnepool, så de mindste kan lege med uden bekymring. Udenfor er der et legeområde med masser vandsprøjt, som børn af alle aldre kan nyde godt af.

Aktiviteter for hele familien

Aktiviteter for hele familien

Uanset hvad I er til, vil der med garanti være aktiviteter for jer på Camping Domaine de Litteau. Her kan I prøve beachvolley, bordtennis, boules og endda BMX. Der er også rig mulighed for at prøve lykken og fiske i en af de to fiskesøer på campingpladsen. I kan også tage børnene i hånden og besøge campingpladsens egen børnezoo, hvor I kan hilse på geder, ænder og en minigris!

Underholdning for alle

Underholdning for alle

Hvis I en dag ikke selv kan finde på noget at lave, har campingpladsens personale selvfølgelig sørget for at der er en masse planlagt underholdning i løbet af dagen og aftenen. Lad børnene deltage i en af de tre børneklubber, hvor de kan møde nye venner og male, tage på skattejagt eller øve nye talenter. Om aftenen fremviser børnene, hvad de har lært i løbet af dagen, og der vil derefter være shows og underholdning for alle.

Nem madlavning

Nem madlavning

På campingpladsen er det nemt selv at lave aftensmaden. I kan låne en grill og gå en tur til campingpladsens eget supermarked, hvor I kan finde alle de varer I skal bruge. Skal det være nemt en aften, har campingpladsen en snackbar, hvor I kan købe hurtige retter som pizza og pommes frites. Efterfølgende kan I få en lækker drink i baren, hvor der også er gratis wi-fi.

Område

Område

Uanset om I er til natur, historiske landemærker eller smukke bygninger, er der lidt af hvert i området omkring campingpladsen. Besøg bla. Arromanches 360, hvor I kan få en virtuel fremvisning af invasionen af normandiet under anden verdenskrig. I kan også besøge det smukke kloster, Mont Saint-Michel, hvor I kan nyde godt af de hyggelige restauranter og butikker i byen rundt om klosteret.