Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Domaine de Massereau

Alt det får I:
Spændende område omkring pladsen
Poolkompleks med vandland
Masser aktiviteter
Både restaurant og bar på pladsen
Top faciliteter
Strandtype
Sand / småsten, 500 m
Vandrutsjebane
Rutsjebane (familie)
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Min. alder: 5
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand / småsten, 500 m
Vandrutsjebane
Rutsjebane (familie)
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Min. alder: 5
Grill tilladt
Gas
Legeplads

Velkommen til Camping Domaine de Massereau

I det franske område Gard finder du den skønne femstjernede campingplads Domaine de Massereau. Campingpladsen emmer af luksuscamping og tilbyder en bred vifte af sportsfaciliteter samt et stort vandland, hvor hele familien kan blive underholdt. I nærheden af Domaine de Massereau findes forskellige oplevelser og attraktioner, som er et besøg værd for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand / småsten, 500 m
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (familie)
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Ferskvand, Med legeredskaber
Jacuzzi / Whirlpool
Kun for voksne (18+)
Solbadningsområde
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Min. alder: 5
Organiserede udflugter
Kanoture
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Sikkerhedsboks
Antal stjerner
5 stjerner
Butikker
Bageri
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
200 m
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Undendørsterrasse
Snackbar
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Babybad
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
Cykler (voksen), Cykler (børn), Mountain bikes
Fodbold
Minigolf
Multisportsbane
Petanque
Ridning
Ponyture
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin
Vandsport
Kanoudlejning
Wellness faciliteter
Boblebad
Dampbad
Massage
Sauna

Camping Domaine de Massereau i Sydfrankrig

Generelt om Camping Domaine de Massereau

Generelt om Camping Domaine de Massereau

Camping Domaine de Massereau står klar til at tage imod enhver gæst med åbne arme. Campingpladsen er børnevenlig, hvilket tydeligt fremgår i form af børnepools og særlige børnemenuer. Derudover tilbyder campingpladsen:

  • Et stort vandland bestående af flere vandrutsjebaner
  • Gode muligheder for restaurant, bar og shopping
  • Spændende attraktioner i smukke og nærtliggende omgivelser
  • Flere sportsfaciliteter samt børneklub til de mindste.
Vandland og spa for hele familien

Vandland og spa for hele familien

På Camping Domaine de Massereau finder du et stort poolområde. Her kan hele familien finde underholdning og afslapning. I poolområdet finder du flere pools, så der er noget til enhver størrelse. Alle pools er opvarmede, hvorfor du ikke skal bekymre dig om kulde og blå læber. Dine børn kan finde deres indre vandhunde frem, så mange timer de kan holde til.

I poolområdet finder du et børnebassin, hvor de mindste kan lege i ro og fred. For de ældre børn eller måske de vandelskende forældre finder du to store vandrutsjebaner. Her kan du og dine børn køre sammen, eller I kan udfordre hinanden hver for sig. Hvis du ønsker at svømme baner, finder du en 17 meter lang overdækket pool.  

Mens dine børn leger i poolen, kan du trygt lægge dig i de omkringliggende liggestole. Her kan du nyde solens stråler over Languedoc eller slappe af i skyggen af træerne. Har du ikke fået nok af vand, finder du i nærheden et spaområde. Her tilbydes blandt andet dampbad, sauna og boblebad. Med en ferie hos Domaine de Massereau camping kan du altså komme helt ned i gear.


Restaurant og bar

Restaurant og bar

På campingpladsen finder du en elegant restaurant, der serverer retter fra det ægte franske køkken. Hver aften kan du tage din familie under armen, og I kan spise jeres aftensmåltid i restauranten.

Camping Domaine de Massereau er for hele familien. Der tilbydes derfor også børnemenuer om aftenen. Om sommeren kan du sidde udenfor på terrassen og nyde de sidste varme stråler fra solen. Hvis du og din familie ønsker at spise hjemme en dag, kan I tage jeres mad med som takeaway.  

Hvis du bliver småsulten i løbet af dagen, finder du en række forskellige snacks i barområdet. Det er også i barområdet, at du bestiller diverse kolde drinks, som kan være tiltrængt efter flere timer i den bagende sol.

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmuligheder

Hos Camping Domaine de Massereau finder du en større købmand. Her finder du alle nødvendigheder i form af råvarer, husholdningsartikler og hygiejneprodukter. Købmanden er en del af Casino, hvilket er et anerkendt selskab i Frankrig og kendt for at levere lokale produkter af høj kvalitet.

Campingpladsen tilbyder desuden en bager. Her er du garanteret frisk brød og andet bagværk til din morgenmad eller din frokost. I bageren finder du endvidere mælk, som bliver leveret frisk hver morgen.

Blot to kilometer fra campingpladsen finder du adskillige butikker i Sommiéres. Her finder du desuden et bageri, et fiskeri, en slagter, et apotek og en frisør. Du finder alt, hvad du kunne have brug for på din ferie. I samme by finder du et marked, hvor du kan finde lokale specialiteter og de allerbedste produkter i hele regionen.

Oplevelser og minder

Oplevelser og minder

Camping Domaine de Massereau tilbyder en række forskellige sportsaktiviteter, der underholder hele familien. I kan blandt andet udfordre hinanden i fodbold eller basketball på de tilhørende baner. Alle baner er tilgængelige hele dagen, hvorfor I kan spille, når det passer jer. Derudover finder du diverse fitnessmaskiner på den udendørs træningsbane, som du frit kan benytte.

Campingpladsen sørger endvidere for underholdning for børn og teenagere. Du finder en legeplads til de små, mens de lidt ældre børn kan blive en del af børneklubben. Her deltager børnene i forskellige workshops. Børnene har også mulighed for at begive sig ud på hesteryg i de naturlige omgivelser. Teenagere kan møde andre gæster på samme alder på sportspladsen. I nærheden af campingpladsen finder du en stor klatrepark, hvor hele familien kan afprøve grænser.

I området

I området

Som feriegæst hos Camping Domaine de Massereau må du besøge den 50 hektar store vingård. Vingården er familieejet gennem flere generationer. Du vil opleve et helt unikt og autentisk sted. Hele familien kan tage på oplevelse med en tur gennem Gardons dal med damptog. Her finder du en storslået udsigt, mens du sidder i det gamle, autentiske damptog. At køre gennem dalen med damptog er som at opleve de smukke omgivelser på en helt ny måde.

Hvis du alligevel vælger at tage til markedet i byen Sommiéres, bør du se byen med historiske briller. Byen byder på forskellige kulturhistoriske bygninger og attraktioner, som er spændende for hele familien. I kan nemt gå til byen, hvor I på turen kan opleve den smukke franske natur. Campingpladsen Domaine de Massereau og området omkring er det ideelle sted at holde tiltrængt ferie.