Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Domaine des Bans

Alt det får I:
God plads til familien
Område med bjerge og søer
Bar og hyggelig restaurant
Kæmpe vandland
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
5 km
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Kul, gas og el
Multisportsbane
Tennis
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
5 km
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Kul, gas og el
Multisportsbane
Tennis

Velkommen til Camping Le Domaine des Bans

I kan holde ferie i naturskønne omgivelser på den 4-stjernede campingplads Le Domaine des Bans i Nordøstfrankrig. Campingpladsen er omgivet af bjerge og søer, så der er rig mulighed for at nyde den franske natur, mens I holder ferie. Campingpladsen har også et 1000 m 2 stort vandland og swimmingpools for hele familien. Hvis I har brug for ekstra aktiviteter, kan I dyrke sport på campingpladsen eller sejle i kano, ride på heste eller køre på mountainbikes i området. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
5 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Indendørs pool
Opvarmet
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Tætteste by
8 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Multisportsbane
Tennis
Volleyball
Underholdning
Børne-disco

Camping Domaine des Bans

Afslapning og oplevelser

Afslapning og oplevelser

Campingpladsen er perfekt til både store og små. Der er nemlig plads til ro og fred, men der er også altid sjove aktiviteter. Børnene kan lege på en af campingpladsens legepladser eller i det kæmpestore vandland med vandrutsjebaner. I kan altid spille tennis, beachvolley, bordtennis, basketball og volleyball på campingpladsen, så I kommer ikke til at kede jer.

Dejlig pool og strand

Dejlig pool og strand

Der er rig mulighed for at bade på campingpladsen for hele familien. Campingpladsen har et kæmpe vandland med sjov for store og små. Der er tre vandrutsjebaner, udendørs spa og swimmingpools til voksne og børn. I kan også hoppe i vandet i en af de tre naturlige søer, som ligger i campingpladsens område.

Indkøb, restaurant og bar

Indkøb, restaurant og bar

I behøver ikke selv lave mad, når I holder ferie på campingpladsen. Der er både restaurant og snackbar med et stort udvalg af lækker mad. Campingpladsen har også en bar, hvor I kan nyde cocktails, musik og en hyggelig atmosfære. Om sommeren er der underholdning i baren om aftenen. Der er kun 300 m til den nærmeste by, Corcieux. Her kan I spise lækker mad på byens restauranter og pizzeria. I kan også købe ind i et supermarked og hos en slagter, hvis I selv har lyst til at lave mad. I kan altid handle i minimarkedet på campingpladsens område, hvor I finder friskt brød, mad og aviser.

Det er værd at opleve

Det er værd at opleve

I kan med garanti få tiden til at gå med afslapning og sjove aktiviteter på campingpladsen, men hvis I vil på udflugt, så kan I køre en tur i bjergene og nyde den smukke franske natur. I kan også besøge de berømte kilder Contrexéville, Vittel og Luxueil-les-Bain og de historiske byer Colmar og Épinal. Udforsk området på egen hånd enten i bil, på gåben eller cykel.