Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Domaine des Messires

Alt det får I:
Tag på udflugt til Alsace
Ro og afslapning i naturen
Bademuligheder i floden
Butik, bar og restaurant
Top faciliteter
Direkte til sø
Legeplads
Bordtennis
Restaurant
Undendørsterrasse
Restaurant
Højsæson
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Top faciliteter
Direkte til sø
Legeplads
Bordtennis
Restaurant
Undendørsterrasse
Restaurant
Højsæson
WiFi
Afgrænset område (gratis)

Campingferie i en afslappende og naturrig atmosfære

Camping Domaine des Messires ligge i et indbydende område, som befinder sig i Vosges-dalen i det nordvestlige Frankrig. Der er desværre ikke nogen strand i nærheden, men det gør den lokale flod op for i stor stil. Det er et område, hvor I hurtigt glemmer hverdagens problemer til fordel for den ro, som stedet har at byde på. De mange grønne træer har næsten fået frit liv i hele området, og det giver nogle flotte og naturskønne områder. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste marked
1.5 km
Nærmeste supermarked
3 km
Tætteste by
1.5 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Antal: 120
Restauranter / barer
Bar
Undendørsterrasse
Restaurant
Undendørsterrasse, Højsæson
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Babybad
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordfodbold
Bordtennis
Fiskeri
På pladsen (sø eller flod)
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Underholdning
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson, July - August
Vandsport
Kanoudlejning

Velkommen til Camping Domaine des Messires

Læs mere om Camping Domaine des Messires

Læs mere om Camping Domaine des Messires

De mange træer er dog blevet kontrolleret i et begrænset omfang, således at de er med til at afskærme de mange små grunde, der er beregnet til camping i området. Som vokset ind i området selv befinder der sig 120 campingarealer, som har tilpasset sig naturen omkring dem. De omkringliggende træer er med til at give den fred og ro, som en campingferie har brug for. I vil opdage, at den eneste nabo, I har brug for, er naturen.

Flodens mange muligheder

Flodens mange muligheder

Den største tiltrækningskraft ved Camping Domaine des Messires er helt klart floden. Floden indbyder unge som gamle til rolige picnics ved flodbredden eller en afkølende svømmetur på en varm eftermiddag. Til den mere aktive feriegæst er der også mulighed for at leje kanoer til at udforske mere af floden. Floden er smukt omgivet af bjergtinder og klippevægge, som alle steder byder på mange kilometer af vandringsruter eller mountainbikeruter. Sværhedsgraden af disse er også forskellige, ligesom længden skal overvejes, inden I begynder jeres tur.

Kulinariske oplevelser

Kulinariske oplevelser

Fra Camping Domaine des Messires er der ikke langt til Alsace, som har vinmarker så langt, øjet kan se. De mange kulinariske specialiteter i området kan vække appetitten hos enhver, og der er noget for alle at smage lige fra oste til blommer til gryderetter. I kan også nyde et dejligt måltid i Camping Domaine des Messires egen restaurant med en betagende udsigt over vandet.

Oplevelser og aktiviteter i området

Oplevelser og aktiviteter i området

I den nærliggende by La Bresse kan I få godt med luft under vingerne. I sin bogstavelige forstand er det her muligt at zipline gennem Vosges og opleve naturen som fuglene selv. Højt over trætoppene vil I suse afsted med tæt på 100 km/t, så det er ikke for bange sjæle. Der findes også liner, som har lidt mindre fart på. For de absolut modige er det også et område, som er kendt for gode bungeejumping-muligheder.

Ingen vandre- eller mountainbikruter er ens, men fælles for alle er den smukke natur, som konstant omgiver jer i Domaine des Messires. Det er et område, hvor det 21. århundrede ikke helt har sat sig fast endnu, og derfor er de mange grønne områder langt mere idylliske og fredfyldte end så mange andre steder. Hvis det er en mere aktiv ferie, I er på udkig efter, så kan området også byde på decideret action.