Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Domaine du Grand Bois

Alt det får I:
Perfekt campingdestination
Pool inde og ude samt børnebassin
Lækker spise på campingpladsen
Minifarm, wellness og aktiviteter
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Udendørs pool
Grill tilladt
Tennis
Separat børnepool
Indendørs pool
Opvarmet
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Udendørs pool
Grill tilladt
Tennis
Separat børnepool
Indendørs pool
Opvarmet

Velkommen til Camping Domaine Du Grand Bois

Hold din sommerferie i fantastiske Frankrig midt inde i landet på en campingplads, der byder på alt det, som du kunne ønske dig på din sommerferie. På Domaine Du Grand Bois får du lov til at holde ferie midt i den franske natur, samtidig med at du er tæt på storby og kan nyde godt af pladsens mange aktiviteter for både børn og voksne. Pladsen egner sig godt til alle, hvad end du skal afsted med familien eller din kæreste. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Separat børnepool
Indendørs pool
Opvarmet
Solsenge ved poolen
Gratis
Jacuzzi / Whirlpool
Sportsfaciliteter
Tennis
Fitness
Boule
Ridning
10 km
Minigolf
Cykeludlejning
Mountain bikes, Cykler (børn)
Billard / pool
Bordtennis
Fiskeri
På pladsen (sø eller flod)
Adventure park
Wellness faciliteter
Skønhedbehandlinger
Massage
Sauna
Betales på pladsen
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Indendørs legeplads
Brætspil
Pladsstørrelse
Lille plads
Vandsport
Kanoudlejning
Gratis
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Tørretumblere
Strygejern
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Information
Generelt
Grill tilladt
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Ekstratelt (lille)
Ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
10 km
Nærmeste busstation
10 km
Nærmeste supermarked
10 km
Nærmeste togstation
10 km

Camping Domaine Du Grand Bois i Frankrig

Ferie imellem Paris og Lyon

Ferie imellem Paris og Lyon

Hvad med en sommerferie i det franske område Bourgogne, der byder på Frankrigs smukke natur i baghaven? Bourgogne er en fransk region, der ligger i den centrale del af Frankrig i mellem de to storbyer Lyon og Paris. Her er der alt, hvad du måtte få brug for, og så er der sørget for børnene såvel som for de voksne. Med Pedal Karts, elektriske både samt cykelbåde, mini-farm og trampoliner kommer I ikke til at kede jer!

Bademuligheder trods vejret

Bademuligheder trods vejret

Le Domaine Du Grand Bois byder på en stor pool med separat børnepool, hvor der er plads til alle. Er det koldt eller overskyet, så kan du trække inden døre og gøre brug af den indendørs pool, som tilmed er opvarmet. Lige ved pladsen ligger der en sø, som kan bruges til forskellige former for vandaktiviteter. Her kan du låne en cykelbåd, sejle i elektriske både eller ro en tur i kano, mens du nyder den flotte udsigt.

Spise og drikke

Spise og drikke

Campingpladsen har ikke en restaurant, der holder åbent om aftenen, men derimod en Food Truck, der er blevet en meget populær ting inden for de sidste fem år. Her kan du nyde et lækkert måltid udenfor, mens du nyder den gode stemning og atmosfære. Til morgenmad har restauranten åbent, og du vil blive mødt af et morgenbord, hvor der er noget for alle og enhver. Du kan også nyde udsigten fra pladsens bar, hvor terrassen grænser op til søens kant.

Til byen for indkøb

Til byen for indkøb

Campingpladsen ligger tæt på byen Moulins, der byder på et supermarked, hvor du nemt kan klare dine indkøb til hele ugen. Her vil du finde alt det, I måtte have brug for, og hvis I gerne vil have mulighed for at shoppe løs, så ligger der flere store by i nærheden af pladsen med både tøjbutikker, madmarkeder og køb af souvenirs.

Wellness, forhindringsbane og minigolf

Wellness, forhindringsbane og minigolf

I kommer ikke til at kede jer på jeres ferie, og især børnefamilier vil få nok at se til. For på Domaine Du Gran Bois er der sørget for, at der er noget for de yngre besøgende. Der vil være mini-farm, trampoliner og et indendørs børneområde, og vil du udfordre dine børn lidt, så kan I tage en tur på forhindringsbanen i skoven. For de voksne er der et veludstyret wellnessområde, og så er der blevet gjort plads til, at du kan tage et spil tennis eller minigolf.

Oplev storby eller natur

Oplev storby eller natur

Campingpladsen har allerede sørget for, at de har mange af de nødvendige ting til dig, hvis du vil udforske området på bedst mulig vis. Tag en dag ved søen, hvor du fisker fra land eller ude fra en båd på vandet. Vil I længere væk og møde noget kultur, så er et besøg i Paris et must. Her finder I både historie, masser af kultur, fantastisk gastronomi og kilometerlange shoppinggader. Paris byder også på et mini-tivoli for børnene.