Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Domaine du Logis

Alt det får I:
Stort poolområde
Dagstur til stranden
Restaurant og bar
Besøg Dinan og Rennes
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin, Hoppeborg
Legeplads
Grill tilladt
Kul, gas og el
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin, Hoppeborg
Legeplads
Grill tilladt
Kul, gas og el

Skøn camping-base i Bretagne

Rejsen til Bretagne kan blive magisk og uforglemmelig med et ophold på campingpladsen Domaine du Logis. Campingpladsen er omgivet af smuk natur og er indbygget i en ældre herregård. Campingpladsen byder på et stort poolområde med hele to swimmingpools og en masse liggestole. Børnene kan samtidig få sig en ferie fuld af leg og sjov på pladsens trampolin, hoppeborg og fodboldbane. Både børn og voksne kan opleve områdets egnsretter og populære vin på campingpladsens restaurant. Domaine du Logis har desuden også egen bar med diverse drinks til alle aldre. Domaine du Logis er en ideel base for at udforske Bretagne. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Med legeredskaber
Indendørs pool
mod betaling, 7 km
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Petanque
Sportsturneringer
Volleyball
Minigolf
Fitness
Gratis
Fodbold
Cykeludlejning
Ridning
Ponyture, engang om ugen
Bordtennis
Hund
Hund tilladt
Til børnene
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin, Hoppeborg
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Storskærm sport
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Snackbar
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Omgivelser
Tætteste by
6 km

Velkommen til Camping Domaine du Logis

Smuk camping i Bretagne

Smuk camping i Bretagne

Turen til Bretagne bliver kun sjovere med adgang til vand. Nyd derfor det skønne poolområde på Domaine du Logis med solens stråler i nakken. Poolområdet byder på to pools i form af en svømmepool og en børnepool. Vandet er opvarmet, så der også kan bades på koldere dage eller tidligere på sæsonen. Poolområdet kan samtidig bruges til at tage sol i de mange liggestole. En glimrende mulighed for at slappe af efter lange dagsturer i området.

Egen restaurant og bar

Egen restaurant og bar

Den gode ferie består af gode måltider sammen med familien. Domaine du Logis skaber de uforglemmelige rammer til de bedste måltider på ferien. Campingpladsens egen restaurant tilbyder en lang række lokale specialiteter samt den populære vin fra regionen. Både voksne og børn har gode oplevelser i vente på menukortet. Domaine du Logis har også egen bar med udskænkning af en lang række forskellige drikkevarer i dag- og aftentimerne.

På indkøb eller shoppingtur

På indkøb eller shoppingtur

Domaine du Logis giver gæsterne mulighed for at handle let ind i form af dagligvarer. Ønsker man at handle stort ind til måltider eller dagsture, så kan det anbefales at køre til de nærmeste byer ved siden af campingpladsen. Ønsker familien i stedet at tage på shoppingtur, så er mulighederne at finde i storbyen Rennes syd for campingpladsen. Tag en dagstur til byen for at opleve byens kulturelle liv og gør samtidig en god handel. Det er svært at gå tomhændet hjem fra Bretagne uden en souvenir.

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

Den gode ferie til Frankrig skabes i selskab med mange timers aktiviteter og underholdning. Domaine du Logis sætter rammerne for gode og sjove aktiviteter for børn og voksne. Børnene har mange uforglemmelige timer i vente med campingpladsens trampolin og hoppeborg. Campingpladsen har samtidig også både fodbold og volleybane. De voksne kan især få glæde af at tage til vinsmagning i herregården eller tage vandreture i de frodige landskaber omkring campingpladsen.

Ud at opleve området

Ud at opleve området

Bretagne er rigt på kulturelle og naturskønne oplevelser. Det er svært at kede sig i regionen. Domaine du Logis er et ideelt springbræt til seværdigheder som borgen Saint Malo ved kysten. Besøg samtidig den gamle by Dinan, som i sandhed udfolder charmen ved regionen. Hele familien har chancer for at få en magisk ferie i de smukke omgivelser nær Domaine du Logis.