Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Domaine Le Pommier

Alt det får I:
Masser oplevelser i området
Vandland med mange vandrutsjebaner
Masser aktiviteter og faciliteter
5-stjernet campingplads
Top faciliteter
Afstand til
Flod, 15 km
Antal standpladser
Antal: 860
Tætteste by
1.5 km
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt
Gas og el
Top faciliteter
Afstand til
Flod, 15 km
Antal standpladser
Antal: 860
Tætteste by
1.5 km
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt
Gas og el

Velkommen til Camping Le Pommier

I Ardécheområdets kuperede landskab ligger denne campingplads, der har alle nødvendige faciliteter til en skøn familieferie. Hovedattraktionen er det store vandland med de mange vandrutsjebaner. Børnene vil specielt elske de 2 nyeste vandrutsjebaner: Halfpipe og Turbo-cyclone, der er helt anderledes end de traditionelle af slagsen. Vær opmærksom på, at børn under 1,2 m ikke må køre alene, og at det ikke er tilladt at bære boxershorts i poolen. Af pladsens andre aktiviteter kan bl.a. nævnes minigolf, fodbold, basketball, volleyball, badminton, bordtennis, bueskydning og meget andet. I højsæsonen er der klub for børnene, hvor der bl.a. bliver arrangeret kanoture på Ardéchefloden, klatring og vandreture i området. Om aftenen i højsæsonen arrangeres der underholdning for hele familien, og for dem der vil være længe oppe, kan de danse på det nye lydisolerede diskotek uden at genere dem, der gerne vil sove. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Antal standpladser
Antal: 860
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas og el
ID armbånd/kort
Sprog som tales
Engelsk, Fransk
Stedets terræn
Bakket
Tætteste by
1.5 km
Afstand strand & type
Strandtype
Småsten, 15 km
Swimmingpool
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet, Lagune-stil
Separat børnepool
Med legeredskaber
Vandrutsjebane
Multibane, Rutsjebane (rør), Tornado
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Jacuzzi / Whirlpool
Whirlpool
Solbadningsområde
Sten
Udendørs pool (opvarmet)
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Fodbold
Minigolf
Multisportsbane
Petanque
Sportsturneringer
Tennis
Volleyball
Underholdning
Børne-disco
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Junior klub
Hele sæsonen
Mini klub
Hele sæsonen, Min. alder: 5
Organiserede udflugter
Outdoor ture
Teenage klub
Højsæson, Alder 12-17 år
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Butikker
Supermarked
Stort udvalg
Bageri
Butik
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Teenagere (12+ år)
Restauranter / barer
Restaurant
Undendørsterrasse
Bar
Take away
Isbod
Snackbar
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Babybad
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 1 hund
Pladsstørrelse
Stor plads
Antal stjerner
5 stjerner
Ferie tema
Vandland / stort poolområde
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Vandsport
Afstand til
Flod, 15 km
Vandsport
Kanoudlejning

Camping Le Pommier i Frankrig

Camping i hjertet af Ardèche

Camping i hjertet af Ardèche

I hjertet af Ardèche i Villeneuve-de-Berg ligger den 5-stjernede campingplads Le Pommier i naturskønne omgivelser. På campingpladsen er der rig mulighed for at kombinere en afslappende ferie med sjove aktiviteter og spændende udflugter under sydens sol. Le Pommier campingplads danner de bedste rammer for en indholdsrig ferie for børn og voksne. Her finder I en kæmpe vandpark med flere swimmingpools og vandrutsjebaner, multisportsbaner, legepladser samt flere forskellige spisesteder. Hver dag er der underholdning for både børn og voksne til stor glæde.

Vandpark og bademuligheder

Vandpark og bademuligheder

Familiens vandhunde bliver ekstatiske, når de ser campingpladsens store vandpark, hvor der er tre pools, de kan boltre sig i. Her er både en tropisk pool og en pirat-pool med et stort piratskib, I kan lege på. Desuden er der hele fem forskellige vandrutsjebaner og et aqua-loop i vandparken. Der er også en stor, opvarmet swimmingpool, som I kan svømme i. Langs de forskellige swimmingpools er der flere liggestole, hvor I kan slappe af og nyde solen.

Bar, restaurant og indkøb

Bar, restaurant og indkøb

Der bliver sørget godt for jer på campingpladsen, hvor der er flere forskellige barer samt en restaurant til rådighed. L’Exlusif er en bar med et bredt udvalg af cocktails og udsøgte vine. Her finder I også et stort dansegulv og en fladskærm. Midt i vandparken finder I desuden snackbaren Pirate Bay, hvor I kan spise jeres frokost eller nyde en kold forfriskning. I højsæsonen er den kombinerede bagerbutik og bar Chez Ank også åben. I restauranten La Table du Pommier kan I spise aftensmad. Her står kokken klar til at servere lækre lokale retter for jer. I campingpladsens lille minimarked finder I alt, hvad I har brug for af dagligvarer. Her er både brød og kager, frugt og grøntsager samt dagens aviser.

Aktiviteter for hele familien

Aktiviteter for hele familien

Hver dag arrangeres der sjove aktiviteter på campingpladsen, og I kan blandt andet deltage i sportsturneringer og vandlege. Der er også forskellige aktiviteter for børnene, der kan hygge sig med deres jævnaldrende i børneklubberne, hvor de er inddelt efter alder. Her er der dagligt masser af sjove aktiviteter på programmet som eksempelvis sportsaktiviteter, vandlege og kreative aktiviteter. Desuden er der ikke mindre end fire legepladser, de kan boltre sig på. Der er også rig mulighed for at dyrke forskellige former for sport på campingpladsens tre multisportsbaner, hvor I både kan spille fodbold, basketball, petanque og dyrke crossfit. Om aftenen er der underholdning på scenen i restauranten, hvor der både afholdes koncerter, karaoke og musicals.

Skønne oplevelser i området

Skønne oplevelser i området

Camping Le Pommier er beliggende i et bakket landskab opkaldt efter Ardèche-floden. Floden løber gennem et smukt landskab domineret af bjerge, uddøde vulkaner og små søvnige landsbyer. Området er rigt på oplevelser, og I kan både opleve de naturskønne omgivelser til fods, på mountainbike, i kano eller i bil. Her kan I også besøge landsbyen Villeneuve-de-Berg, som blev grundlagt i 1284 og er kendt for sin produktion af silke. Ardèche er også kendt for sin gastronomi, og det kan derfor anbefales at besøge nogle af de mange lokale markeder, hvor I kan købe et bredt udvalg af lokale produkter og lækre specialiteter. I højsæsonen er der markeder hver dag i de forskellige byer, som alle byder på noget forskelligt.