Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Domaine Sainte Véziane

Alt det får I:
Mulighed for at leje cykler på pladsen
Poolområde til både store og små
Strand og vandsport inden for 15 minutter
Et bredt underholdningsprogram
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 8 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 8 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads
Bordtennis

Velkommen til Camping Domaine Sainte Véziane

Tag familien med på en sommerferie, som I sent vil komme til at glemme. Vi har et glimrende forslag til dig, hvis du elsker sommer, sydens sol og familiehygge øverst på listen. Tag en tur til Frankrig, som efterhånden er en af de mest populære destinationer i Europa - især for danskerne. Her er der noget af det hele; yderst smuk natur, god gastronomi, fantastiske stranden og storbyer, du aldrig bliver træt af at bevæge dig rundt i. Her finder du mange forskellige områder, hvor hvert område har noget særligt at byde på. Languedoc kan dog noget helt særligt og har en unik beliggenhed, og så finder du campingpladsen Domaine Sainte Véziane i området. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand, 8 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
May - September
Separat børnepool
Jacuzzi / Whirlpool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Information
Antal stjerner
4 stjerner
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas og el
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Omgivelser
Nærmeste hospital
20 km
Nærmeste supermarked
1.5 km
Nærmeste togstation
10 km
Tætteste by
1.5 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Strygejern
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Billard / pool
Bordtennis
Fitness
Fodbold
Minigolf
Petanque
Sportsturneringer
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Børne-disco
Underholdning (dag)
Højsæson

Camping Domaine Sainte Véziane i Frankrig

Generelt om Camping Domaine Sainte Véziane

Generelt om Camping Domaine Sainte Véziane

Nyd sommeren sammen med familien i skønne Frankrig, hvor I kan få alt, hvad I måtte drømme om på campingpladsen Domaine Sainte Véziane. Her er der noget for hele familien, og der er ingen, er kommer til at kede sig, uden at det er med vilje. Pladsen er en af de mindre af slagsen, men ikke desto mindre er der alle de faciliteter og aktiviteter, som på enhver anden - og endda mere til. For her finder du blandt andet et stort poolområde, hvor der er hele tre vandrutsjebaner, som altid er en succes hos børnene. Pladsen har tre stjerner og lever i dén grad op til disse tre. 

Pool og strand

Pool og strand

På Camping Domaine Sainte Véziane kommer børnene ikke til at kede sig, hvis de er vilde med vand. Her finder I ikke bare en stor pool, men også vandrutsjebaner, hvor børnene kan få hele ferien til at gå. Foruden de store rutsjebaner, så er der også en separat børnepool, hvor de mindste kan lege i fred. Der er også en jacuzzi, hvori de voksne kan nyde det dejlige vejr. Kalder dagen på en strandtur, så har I kun 8 km til den nærmeste strand, der ligger ud til det skønne Middelhav.

Restaurant og bar

Restaurant og bar

I skal ikke gå sultne i seng, når I bor på Camping Domaine Sainte Véziane. Her er der først og fremmest en god restaurant, der sørger for, at I bliver mætte hver eneste dag. Her er der noget for alle og enhver, da restaurantens menukort rummer en række forskellige retter. I kan også stille den lille sult i løbet af dagen med et besøg i snackbaren, og så er det også muligt at tage maden med hjem, hvis I ønsker at nyde middagen i hjemlige rammer. Her er nemlig en takeaway-mulighed på pladsen. Vil I nyde den skønne sommeraften med noget koldt, så kan I passende besøge pladsens bar inden sengetid.

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmuligheder

Indkøb er der også gode muligheder for i det nærliggende område. Her finder I byen Bessan, som ligger blot 2 km fra pladsen. Byen byder på forskellige handlemuligheder, så I kan være godt dækket ind på ferien. Vil du handle større ind, så kan I besøge Agde, som ligger 9 km væk. Denne by er en del større end Bessan, og derved er der også endnu bedre muligheder for at finde lækre delikatesser og lokale råvarer.

Aktiviteter

Aktiviteter

I kommer ikke til at kede jer på pladsen, og her er noget for jer alle. Børnene kan nyde godt at Camping Domaine Sainte Vézianes børneklub, og så er der op til flere legepladser rundt omkring. I aftentimerne vil der være underholdning for hele familien i forskellige afskygninger, og I kan tage et spil minigolf på pladsen, hvis I vil samles om en aktivitet. For de sportsglade er der blandt andet mulighed for at spille fodbold og beachvolley, og så er der faktisk en eventyrpark på pladsen. Denne park er noget, der falder i god jord hos alle børnene.

I området

I området

Området Languedoc har lidt af det hele, og det er op til jer at bestemme, hvad jeres ferie skal indeholde. Foruden den nærliggende strand, så er det værd at besøge dyreparken Zoo Le Nouveau Monde, som ligger i gåafstand til pladsen. Der er også en rideskole, hvor børnene kan få sig en ridetur. Vil I til storbyen, så ligger Montpellier kun 45 minutters kørsel væk. Byen er uden tvivl et punkt på listen, når I besøger Languedoc. Her finder I en by fyldt med historie, fransk gourmet og lange shoppinggader, og så er der også byens håndboldhold, som for de sportsgale typer vidst er noget af en oplevelse.