Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Vakantiepark Bad Hoophuizen

Alt det får I:
Diverse aktiviteter i området
Camping med masser af underholdning
Aktiviteter på vandet
Pool og wellness
Top faciliteter
Direkte til sø
Mini klub
Grill tilladt
El
Legeplads
Fodbold
Multisportsbane
Top faciliteter
Direkte til sø
Mini klub
Grill tilladt
El
Legeplads
Fodbold
Multisportsbane

Den ideelle campingplads for vandhunde

Ønsker I en ferie fyldt med eventyr på vandet og i den fantastiske hollandske natur, så er Vakantipark Bad Hoophuizen det oplagte valg til ferien. Campingpladsen ligger naturskønt og direkte ud til den naturlige sø Veluwemeer i Veluwe-regionen. Her får I utallige former for underholdning på og ved vandet samt et nærområde, der er spækket med oplevelser. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Indendørs pool
ferskvand, Opvarmet
Solsenge ved poolen
Vand spinning cykler
Underholdning
Mini klub
Børne-disco
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Havn
Båderampe
Information
Opladning elbiler
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Butikker
Minimarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Tæt på storby
Afstand fra Amsterdam, 90 km
Generelt
Grill tilladt
El
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde
Omgivelser
Nærmeste hospital
13 km
Nærmeste lufthavn
90 km
Nærmeste togstation
7.3 km
Tætteste by
3.5 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Cykeludlejning
Børnesæde, Bycykler
Fiskeri
Fodbold
Multisportsbane
Sportsturneringer
Yoga
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Vandsport
Kanoudlejning
Vandski
Windsurfing
Windsurfing skole
Wellness faciliteter
Sauna

Velkommen til Bad Hoophuizen

Hvad er der i vente?

Hvad er der i vente?

På selve pladsen finder I veludstyrede legepladser til børnene og et hold af aktivitetsguides, der sørger for underholdning dagen lang. Derudover er der multibaner til basket og fodbold og en dejlig indendørs pool. Pladsen har både restaurant og snackbar, og som enhver moderne campingplads er der wi-fi over hele pladsen.

Naturen kalder med tillokkende vandeventyr

Naturen kalder med tillokkende vandeventyr

Vakantiepark Bad Hoophuizen er det oplagte valg, hvis I foretrækker en aktiv ferie i naturskønne omgivelser. Pladsen ligger direkte på Veluwemeers bred og kan prale af dejlige sandstrande og en lille marina. Det giver rig mulighed for eventyr på vandet i både, kanoer og pedalbåde. Der er også plads til at sole sig ved vandkanten, og ønsker I at fange en fisk, er der et væld af gode fiskeområder ved Vakantiepark Bad Hoophuizen.  

Det nærliggende vandsportscenter Windy Waters giver mulighed for at prøve kræfter med yoga, aquafit og boksning foruden windsurfing, hvis I ønsker at give den gas. 

Ønsker I derimod at nyde vandet i et lavere tempo, kan I altid dase ved stranden eller benytte jer af den indendørs pool og lækre wellnessområde, hvor der vil blive taget godt af jer.  

Udforsk nærområdet og oplev gemte naturperler

Udforsk nærområdet og oplev gemte naturperler

Når I har nydt en frisk dukkert i Veluwemeer-søen, eller har prøvet kræfter med windsurfing, er det tid til at udforske nærområdet og de mange oplevelser, der gemmer sig her. Holland er et absolut fantastisk land at udforske på cyklen, og fra campingpladsen kan I leje både normale, elektriske, tandem- og mountainbikecykler, så I kan udforske de mange ruter omkring Vakantiepark Bad Hoophuizen. 

I området finder I blandt andet et imponerende klitområde kaldet Hulshorsterzand, og vil I have en oplevelse for livet, kan I svømme med delfiner i Dolfinarium, der ligger 15 minutters kørsel væk fra campingpladsen. Giver det ikke et stort nok adrenalinkick, kan I altid besøge forlystelsesparken Walibi Holland, der er spækket med fede forlystelser for alle aldersgrupper. 

Når sulten melder sig

Når sulten melder sig

På Vakantiepark Bad Hoophuizen går man aldrig sulten i seng. Campingpladsen har en skøn restaurant og loungebar kaldet Babbel Beach, der selvfølgelig gør brug af pladsens enestående placering, og derfor ligger den direkte ud til søen Veluwemeer. Det giver en fantastisk udsigt, imens I nyder aftensmaden. campingpladsen har desuden en service, der leverer friskbagt brød til morgenbordet.  

Vælger I at spise i lokalområdet, er der et stort udvalg af lokale restauranter. Det gælder især i de nærliggende byer Harderwijk og Nunspeet, hvor I kan prøve kræfter med hollandske sild eller finde nogle stroopwafels til den søde tand. Holland er desuden også kendt for sine oste, som er værd at smage.