Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Vakantiepark Hooge Veluwe

Top faciliteter
Mini klub
Højsæson
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Grill tilladt
El
Multisportsbane
Top faciliteter
Mini klub
Højsæson
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Grill tilladt
El
Multisportsbane

Camping Droompark Hooge Veluwe – Med nationalparken i baghaven

Droompark Hooge Veluwe er en topmoderne campingplads med gode forhold til børn såvel som voksne. Her får I selvfølgelig wi-fi på campingpladsen og en lækker restaurant. Derudover findes der på pladsen både en indendørs og udendørs swimmingpool samt et lækkert wellnessområde. Til børnene er der store multibaner til alverdens sport og forskellige veludstyrede legepladser. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Indendørs pool
ferskvand, Opvarmet
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Børnesæde, Bycykler
Bowling
Multisportsbane
Petanque
Bordtennis
Fitness
Ridning
Tæt på pladsen, 1 km
Wellness faciliteter
Sauna
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Kiosk
Restauranter / barer
Snackbar
Bar
Take away
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Information
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill tilladt
El
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk
Omgivelser
Tætteste by
6 km
Nærmeste supermarked
6 km

Velkommen til Camping Droompark Hooge Veluwe

Til Gelderland og Camping Droompark Hooge Veluwe

Til Gelderland og Camping Droompark Hooge Veluwe

Ønsker I et feriested, hvor naturen er lige i baghaven, og I samtidig ikke er langt fra spændende kulturelle tilbud, så bør I kigge på Camping Droompark Hooge Veluwe. Pladsen ligger med direkte adgang til nationalpark De Hoge Veluwe og er samtidig placeret strategisk tæt på byen Arnhem og dens mange spændende tilbud. Her er der et væld af lokale restauranter, museer og gode shoppingmuligheder. 

Når I holder ferie ved Camping Droompark Hooge Veluwe, får I altså en god base, hvorfra I kan opleve Hollands skønne natur og fede kulturelle tilbud til fods, på cykel og i bil.

Forkælelse med pool og wellness

Forkælelse med pool og wellness

Det handler om at slappe og forkæle sig selv, når I tager på ferie, og det sørger Droompark Hooge Veluwe for. I kan tage en frisk og nedkølende dukkert i den udendørs swimmingpool, og hvis vejret ikke er til det, kan I også soppe rundt i den indendørs swimmingpool, hvor der er plads til legesyge sjæle. 

Efter en lang cykeltur i Hollands prægtige natur, kan I også slappe af i Camping Droompark Hooge Veluwes lækre wellnessområde. Her finder I sauna, infrarød sauna og solarie til at komme helt ned i gear.

Underholdning og aktiviteter for alle aldre

Underholdning og aktiviteter for alle aldre

På Camping Droompark Hooge Veluwe er I sikret sjove aktiviteter og underholdning for hele familien. Animationsteamet byder i højsæsonen børnene velkommen med timevis af sjove aktiviteter, hvor børnene har rig mulighed for at danne nye venskaber. På mulitsportsbanen kan konkurrere i forskellige boldspil eller I kan kaste jer over en omgang petanque. På legepladsen venter også masser af sjov med bl.a. både vippe, trampolin og legetårn.

Har I energien til det, så byder Droompark Hooge Veluwe også på et veludstyret fitnesslokale I kan afbenytte. Det er selvfølgelig muligt at leje cykler ved Droompark Hooge Veluwe, så I kan udforske både nationalparken og nærområdet. Her kan I leje på både dags-, weekend- og ugebasis.

Restuarant og lokale madoplevelser

Restuarant og lokale madoplevelser

Ønsker I efter en ved poolen eller på cyklen rundt i det hollandske landskab at spise tættere på campingpladsen,så  kan I nyde dejlig mad på Droompark Hooge Veluwes egen restaurant Boshuis. Her kan I spise både inde og ude på deres charmerende terrasse, og efter maden kan hele familien konkurrere i billard eller dart.

 Camping Droompark Hooge Veluwe ligger utrolig tæt på byen Arnhem, der udover en del kulturelle tilbud også byder på skønne lokale gastronomiske oplevelser i en af byens mange restauranter. 


Nationalparken indbyder til skønne naturoplevelser

Nationalparken indbyder til skønne naturoplevelser

Camping Droompark Hooge Veluwe ligger på dørtærsklen til nationalpark De Hoge Veluwe, hvor I kan opleve et fantastisk varieret landskab med hede, skov og klitter. Her finder I både vildsvin og kronhjorte, og hele parken kan udforskes på cykel, hvis I føler for det.

Hollands store udbud af kulturelle oplevelser

Hollands store udbud af kulturelle oplevelser

Holland er et lille, men utrolig historierigt land, og det ses også i nærområdet omkring Camping Droompark Hooge Veluwe. Tager I til Arnhem, kan I fx besøge det interessante Airborn museum, der fortæller om evakueringen af Arnhem gennem både flygtninges og soldaters øjne.

Er I dyreelskere, er der også en del oplevelser at finde i området omkring Droompark Hooge Veluwe. I kan fx besøge Burgers Zoo i Arnhem, der kun ligger 2,9 km fra Droompark Hooge Veluwe. Derudover kan I få en oplevelse, I sent vil glemme, når I besøger Dolfinarium i Harderwijk, hvor I kan få lov til at svømme side om side med delfiner.