Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Vakantiepark Hooge Veluwe

Alt det får I:
Oplev nationalparken
Gode bademuligheder
Et væld af aktiviteter
Familievenlig camping
Top faciliteter
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
El
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Top faciliteter
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
El
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis

Camping med nationalpark i baghaven

Vakantiepark Hooge Veluwe er en topmoderne campingplads med gode forhold til børn såvel som voksne. Her får I selvfølgelig wi-fi på campingpladsen og en lækker restaurant. Derudover findes der på campingpladsen både en indendørs og udendørs swimmingpool samt et lækkert wellnessområde. Til børnene er der store multibaner til alverdens sport og forskellige veludstyrede legepladser. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Indendørs pool
ferskvand, Opvarmet
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Information
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Butikker
Kiosk
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill tilladt
El
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde
Omgivelser
Nærmeste supermarked
6 km
Tætteste by
6 km
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Bowling
Cykeludlejning
Børnesæde, Bycykler
Fitness
Multisportsbane
Petanque
Ridning
Tæt på pladsen, 1 km
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Wellness faciliteter
Sauna

Praktisk information

Bemærk venligst : Shop, fitness, wellness og indendørs pool er åben mandag & fredag kl. 09.00-19.00 tirsdag & torsdag samt lørdag & søndag fra kl. 16.00-19.00 Restauranten er åben fra 12.00-21.00 dog holder den lukket om onsdagen.

Velkommen til Vakantiepark Hooge Veluwe

Til Gelderland og Vakantiepark Hooge Veluwe

Til Gelderland og Vakantiepark Hooge Veluwe

Ønsker I et feriested, hvor naturen er lige i baghaven, og I samtidig ikke er langt fra spændende kulturelle tilbud, så bør I kigge på Vakantiepark Hooge Veluwe. Campingpladsen ligger med direkte adgang til nationalpark De Hoge Veluwe og er samtidig placeret strategisk tæt på byen Arnhem og dens mange spændende tilbud. Her er der et væld af lokale restauranter, museer og gode shoppingmuligheder. 

Når I holder ferie ved Vakantiepark Hooge Veluwe, får I altså en god base, hvorfra I kan opleve Hollands skønne natur og fede kulturelle tilbud til fods, på cykel og i bil.

Forkælelse med pool og wellness

Forkælelse med pool og wellness

Det handler om at slappe og forkæle sig selv, når I tager på ferie, og det sørger Vakantiepark Hooge Veluwe for. I kan tage en frisk og nedkølende dukkert i den udendørs pool, og hvis vejret ikke er til det, kan I også soppe rundt i den indendørs pool, hvor der er plads til legesyge sjæle. 

Efter en lang cykeltur i Hollands prægtige natur, kan I også slappe af i Vakantiepark Hooge Veluwes lækre wellnessområde. Her finder I sauna, infrarød sauna og solarie til at komme helt ned i gear.

Underholdning og aktiviteter for alle aldre

Underholdning og aktiviteter for alle aldre

På Vakantiepark Hooge Veluwe er I sikret sjove aktiviteter og underholdning for hele familien. Animationsteamet byder i højsæsonen børnene velkommen med timevis af sjove aktiviteter, hvor børnene har rig mulighed for at danne nye venskaber. På mulitsportsbanen kan konkurrere i forskellige boldspil eller I kan kaste jer over en omgang petanque. På legepladsen venter også masser af sjov med bl.a. både vippe, trampolin og legetårn.

Har I energien til det, så byder Vakantiepark Hooge Veluwe også på et veludstyret fitnesslokale I kan afbenytte. Det er selvfølgelig muligt at leje cykler ved Vakantiepark Hooge Veluwe, så I kan udforske både nationalparken og nærområdet. Her kan I leje på både dags-, weekend- og ugebasis.

Restaurant og lokale madoplevelser

Restaurant og lokale madoplevelser

Ønsker I efter en dag ved poolen eller på cyklen rundt i det hollandske landskab at spise tættere på campingpladsen, så kan I nyde dejlig mad på Vakantiepark Hooge Veluwes egen restaurant Boshuis. Her kan I spise både inde og ude på deres charmerende terrasse, og efter maden kan hele familien konkurrere i billard eller dart.

Vakantiepark Hooge Veluwe ligger utrolig tæt på byen Arnhem, der udover en del kulturelle tilbud også byder på skønne lokale gastronomiske oplevelser i en af byens mange restauranter.

Nationalpark med skønne naturoplevelser

Nationalpark med skønne naturoplevelser

Vakantiepark Hooge Veluwe ligger på dørtærsklen til nationalpark De Hoge Veluwe, hvor I kan opleve et fantastisk varieret landskab med hede, skov og klitter. Her finder I både vildsvin og kronhjorte, og hele parken kan udforskes på cykel, hvis I føler for det. Det er en dejlig afvekslende aktivitet fra campinglivet, som I nemt kan komme til fra Camping Vakantiepark Hooge Veluwe.

Hollands store udbud af kulturelle oplevelser

Hollands store udbud af kulturelle oplevelser

Holland er et lille, men utrolig historierigt land, og det ses også i nærområdet omkring Vakantiepark Hooge Veluwe. Tager I til Arnhem, kan I for eksempel besøge det interessante Airborn museum, der fortæller om evakueringen af Arnhem gennem både flygtninges og soldaters øjne.

Er I dyreelskere, er der også en del oplevelser at finde i området omkring Vakantiepark Hooge Veluwe. I kan for eksempel besøge Burgers Zoo i Arnhem, der kun ligger 2,9 km fra Vakantiepark Hooge Veluwe. Derudover kan I få en oplevelse, I sent vil glemme, når I besøger Dolfinarium i Harderwijk, hvor I kan få lov til at svømme side om side med delfiner.