Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Vakantiepark Maasduinen

Alt det får I:
Dejlig pool til familien
Underholdende aktiviteter
Camping med restaurant
Spændende naturpark
Top faciliteter
Mini klub
Højsæson
Legeplads
Grill tilladt
El
Multisportsbane
Restaurant
Indendørs pool
ferskvand, Opvarmet
Top faciliteter
Mini klub
Højsæson
Legeplads
Grill tilladt
El
Multisportsbane
Restaurant
Indendørs pool
ferskvand, Opvarmet

Campingferie i det naturskønne Limburg

Er tiden inde til at trække stikket og drible afsted på en skøn og afslappende ferie, der giver mulighed for at komme helt ned i gear? Så er Droompark Maasduinen i det sydøstlige, nederlandske Limburg et oplagt valg. Her vil I være omringet af naturskønne områder og med adgang til mange hyggelige byer, der er placeret rundt omkring i Limburgs provins. Om dagen kan I vandre i nationalparken Maasduinen og opleve skønne heder og skove, og om aftenen kan I lade batterierne op på ny på en overdådig restaurant eller afkøle de trætte kroppe i swimmingpoolen. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Indendørs pool
ferskvand, Opvarmet
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
Petanque
Bordtennis
Cykeludlejning
Bycykler, Børnesæde
Fiskeri
Tæt på pladsen
Fitness
Bowling
Ridning
Wellness faciliteter
Sauna
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Minimarked
Kiosk
Restauranter / barer
Bar
Snackbar
Take away
Restaurant
Andre faciliteter
Information
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Opladning elbiler
Generelt
Grill tilladt
El
Egnet til
Børn (5-11 år)
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Omgivelser
Tætteste by
11 km
Nærmeste supermarked
6 km
Ferie tema
Direkte til sø

Camping Droompark Maasduinen ved Limburg i Holland

Campingplads med en ekstra dimension

Campingplads med en ekstra dimension

Droompark Maasduinen er et ideelt valg, hvis du gerne vil holde ferie i afslappede rammer nær vand, Her vil du nemlig føle dig i ét med naturen med kort afstand til Maasduinen lige rundt om hjørnet, hvilket giver en ekstra dimension i jeres campingferie. Droompark Maasduinen rummer desuden mange andre spændende faciliteter, der byder på lidt af hvert:

  • Wellness-center
  • Indendørs pool
  • Restaurant Sophia’s Italian
  • Morgenmadsservice
  • Legepladser
  • Gokarts
  • Tegnefilmsholdet
  • Multi- og sportsområdet
  • Fitnessrum
Aktiviteter og underholdning for alle

Aktiviteter og underholdning for alle

Ovenstående er blot et udpluk af de mange ting, I kan tilgå i Droompark Maasduinen Limburg, som er en ideel campingplads til især børnefamilier eller i erhvervsmæssige sammenhænge. Her er nemlig lidt for enhver smag. Trænger I til afveksling, kan I med fordel leje en cykel gennem campingpladsen og tage afsted på den, så I får mest muligt ud af jeres ophold tæt på skøn natur og ikke mindst vand. Som sagt kan I også benytte jer af den indendørs swimmingpool eller wellness-centeret for at løfte kvaliteten yderligere.

Spise og madoplevelser på ferien

Spise og madoplevelser på ferien

Når sulten melder sig, kan I besøge campingpladsens restaurant, Sophias Italian Maasduinen, der giver jer en skøn madoplevelse. Derudover er der selvfølgelig mange andre forskellige muligheder for at få et godt, og ikke mindst lokalt, måltid mad i maven. Holland er nemlig kendt for sine gastronomiske færdigheder, der ikke nødvendigvis betyder, at du får en ny livret, men til gengæld en god, lokal oplevelse for livet.

Er det nu, I for alvor skal holde ferie, er Droompark Maasduinen i Limburg altså et godt og trygt sted at få fornyet energi.

En provins med masser af kultur

En provins med masser af kultur

Limburg er især kendt for at være et område, der emmer af en masse spændende natur og ikke mindst historie. Derfor er der mange gode grunde til at besøge området, hvis I gerne vil blive klogere på de nærliggende byers kultur gennem museumsture, guidede dagsture og spændende, kulinariske oplevelser.

Limburg er uden tvivl en spændende by at besøge, hvis I overvejer at tage til Holland. Limburg er en provins, der er beliggende i det sydøstlige Holland. Området byder på kuperet landskab, nemme forbindelser til både Tyskland, Belgien og Luxembourg samt en spændende og oplevelsesrig kultur. Området har et samlet areal på 2.933 km2, hvoraf de 1.146 km2 bliver udgjort af vand. Dertil er der omtrent 382.304 indbyggere, og områdets hovedstad og største by er Middelburg. Dertil byder området på mange hyggelige byer, fremragende offentlige transportmuligheder og skøn natur.