Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Vakantiepark Molengroet

Alt det får I:
Restaurant på campingpladsen
Familievenlig campingplads
Spændende naturområder
Gode aktiviteter til børnene
Top faciliteter
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
El
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Top faciliteter
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
El
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg

Fantastisk camping med gode faciliteter

Ønsker I en campingplads med skønne bademuligheder beliggende i fantastisk natur? Og ønsker I at opleve Hollands rige kultur, gastronomi og historie? Så er Vakantiepark Molengroet den oplagte campingplads. Vakantiepark Molengroet er beliggende i den nordlige del af Holland, befinder sig tæt på både hav og sø og tilbyder fantastiske kulinariske oplevelser foruden 4-stjernede faciliteter på campingpladsen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 5,1 - 20 km
15 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Solsenge ved poolen
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Information
Opladning elbiler
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Butikker
Minimarked
Ferie tema
Tæt på storby
Afstand fra Amsterdam, 50 km
Generelt
Grill tilladt
El
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde
Omgivelser
Nærmeste hospital
8 km
Nærmeste supermarked
4 km
Tætteste by
4 km
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Take away
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Børnesæde, Bycykler
Fitness
Multisportsbane
Petanque
Ridning
1 km
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg

Vakantiepark Molengroet i Holland

Naturen indbyder til fede oplevelser

Naturen indbyder til fede oplevelser

Campingpladsen Vakantiepark Molengroet ligger centralt i et naturskønt område af Holland, der netop er kendt for skønne parker, gode vandre- og cykelstier samt exceptionel natur. I finder fx søen Zomerdel lige ved siden af campingpladsen, og her kan I nyde en lækker dukkert fra badebroen eller en afslappet cykeltur på de gode stier, der løber hele vejen rundt om søen. Havet ligger desuden sølle otte km fra campingpladsen, og her kan I få et ordentligt adrenalinsus, når I prøver windsurfing eller snorkling.

Her får I rolige omgivelser og fantastiske naturoplevelser. Der er gratis wi-fipå stort set hele campingpladsen, og det er tilladt at have sin hund med, så længe den holdes i snor. Der er desuden et væld af aktiviteter på campingpladsen henvendt til børn, så de aldrig kommer til at kede sig – såsom multibaner til fodbold og basketball.

Mange faciliteter på campingpladsen

Mange faciliteter på campingpladsen

Campingpladsen Vakantiepark Molengroet tilbyder et stort udvalg af forskellige cykler til udlejning til både halve og hele dage for hele familien. Campingpladsen tilbyder også gode faciliteter til fx fodbold, basketball eller petanque og tilbyder endda en trampolin for børnene. Ønsker I derimod en rolig dag ved en lækker pool, har Vakantiepark Molengroet en skøn opvarmet swimmingpool, der frit kan benyttes. Campingpladsens 4-stjernede faciliteter garanterer jer altså både ultimativ afslapning og lækre rammer for jeres eventyr ud i den hollandske natur.

Store kulturoplevelser i nærområdet

Store kulturoplevelser i nærområdet

Noget af det bedste ved Holland er landets rige historie og stolte traditioner, og campingpladsens centrale placering giver jer god mulighed for at opsøge spændende kulturelle oplevelser i nærområdet. I kan fx besøge den nærliggende by Alkmaar, der er kendt for sit ostemarked, eller Broeker Veiling-museet, der belyser fortidens handel med grøntsager og Hollands landbrugshistorie.

Da Holland er et relativt lille land, er der heller ikke mere end 50 km til hovedstaden Amsterdam fra Vakantiepark Molengroet. Her finder I små lokale butikker og store shoppingcentre. Husk også at slå et smut forbi nogle af Hollands mest kendte museer såsom Van Gogh-museet eller Anne Franks museum.

Lokal gastronomi i overflod

Lokal gastronomi i overflod

Der findes et væld af lokale supermarkeder i nærområdet, så I nemt finder ingredienser til dagens aftensmad. Ønsker I ikke selv at lave mad, har Holland heldigvis en rig madkultur, som nemt kan opleves hos de mange lokale restauranter beliggende rundt om Vakantiepark Molengroet. Den lokale mad kan også opleves på campingpladsens to egne restauranter, så I efter en lang dag ved vandet ikke skal søge langt og længe efter et lækkert aftensmåltid.

I kan også nyde en lækker dag på campingpladsens område med en såkaldt Borrelbox fra campingpladsens lobby. Her får I et lækkert udvalg af oste, kødpålæg, oliven og mange andre kulinariske delikatesser. Bestil boksen ved campingpladsens lobby og nyd de hollandske specialiteter i luksuriøse omgivelser hos Vakantiepark Molengroet.