Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Vakantiepark Schoneveld

Alt det får I:
Tag på opdagelse i Zeeland
Naturoplevelser og strand
Legeplads og aktiviteter
Camping med dejlig pool
Top faciliteter
Direkte til hav
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
El
Legeplads
Restaurant
Take away
Top faciliteter
Direkte til hav
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
El
Legeplads
Restaurant
Take away

Luksusferie i naturskønne Zeeland

Er tiden inde til at planlægge den næste ferie? Så er der mange gode grunde til at overveje at rejse til campingpladsen Vakantiepark Schoneveld i det naturskønne Zeeland, som byder på afslappende og milde rammer. Her vil I støde på alle de nødvendige faktorer, der skal til for at få en rolig og skøn campingferie. Campingpladsen er placeret langs Zeeland-kysten, hvilket betyder, at I vil komme til at opleve stranden på nær hånd dag efter dag. Har I brug for kontrast, kan I til hver en tid opleve områdets mange facetter og muligheder. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Indendørs pool
ferskvand, Opvarmet
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Information
Opladning elbiler
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Butikker
Kiosk
Minimarked
April - December
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill tilladt
El
Pladsens terræn
Flad
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde
Omgivelser
Nærmeste supermarked
2 km
Tætteste by
2 km
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Take away
Sportsfaciliteter
Bowling
Cykeludlejning
Børnesæde, Bycykler
Fiskeri
Petanque
Til børnene
Legeplads
Wellness faciliteter
Sauna

Vakantiepark Schoneveld ved Zeeland i Holland

Campingferie for familien i Zeeland

Campingferie for familien i Zeeland

Campingpladsen Vakantiepark Schoneveld ligger i området Zeeland, der ligger i den sydvestlige del af Holland og er en af de otte største byer i området, der grænser til provinsen Zuid-Holland samt Noord-Brabant og mange flere. Området udgør et areal på 2.933 km2, hvoraf 1.146 km2 består af vand. Derudover er der i øjeblikket cirka 382.304 indbyggere. Områdets hovedstad hedder Middelburg, og området har desuden tre forskellige floder, Schelde, Mass og Rhinen.

Campingplads nær klitter og vand

Campingplads nær klitter og vand

Vælger du at holde ferie i Vakantiepark Schoneveld, vil du som sagt opleve Zeeland-stranden lige uden for dit vindue med bare 100 meters gåafstand. Her kan du spadsere langs vandet, når du trænger til luft under vingerne. Foruden stranden byder campingpladsen på mange andre hyggelige faciliteter. Du finder nemlig også en nærliggende park, svømmehaller, legepladser, sauna, kiosk, cykeludlejning og meget mere. Der er derfor rig mulighed for, at både børn og voksne kan blive underholdt under campingferien med adgang til mange forskellige aktiviteter.

Oplev en femstjernet campingplads

Oplev en femstjernet campingplads

Vakantiepark Schoneveld er en femstjernet campingplads med blandt andet indendørs pool. Her er generelt ikke skruet ned for det sjove, hyggelige og luksuriøse. Derfor får du blandt andet også adgang til wellness-centeret, som er et skønt og behageligt sted at komme. Her finder du både sauna og solsenge, så du kan nyde en time eller to i selvforkælelsens tegn efter en lang dag i Zeeland's indbringende natur eller by.

Har du børn med, kan du desuden besøge trampolinen, som dine børn uden tvivl vil elske. Det er desuden et hyggeligt sted, der er ideelt for børn at mødes og finde nye legekammerater. I kan også lægge vejen forbi de mange forskellige legepladser, hvor børnene både kan gynge, klatre, rutsje og lege i sandkassen. Faktisk rummer campingpladsen mange forskellige faciliteter for børn, der elsker sjove aktiviteter og dét at møde nye børn, de kan lege med. Her er tegnefilmsholdet også et besøg værd, hvis dine børn er vilde med sportsgrene og at lave aktiviteter, hvor de samtidig kan have det sjovt.

Spændende, kulinariske oplevelser

Spændende, kulinariske oplevelser

Har I brug for bagværk, en liter mælk eller andet nødvendigt til måltiderne, har I altid mulighed for at handle i kiosken i Vakantiepark Schoneveld. Vil I købe større ind, kan I nemt tage til de lokale indkøbscentre. Har i lyst til de helt gode snacks, kan I tage på parkens snackbar, hvor du kan købe, slik og andet lækkert.

Har I planer om at tage på dagsture i Zeeland, er der mulighed for at opleve områdets spændende seværdigheder samt kultur og historie.