Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Drouwenerzand

Alt det får I:
Campingplads og forlystelsespark
Flotte faciliteter
Masser sjove aktiviteter
Spændende oplevelser omkring pladsen
Top faciliteter
Legeplads
Grill tilladt
El
Fodbold
Restaurant
Aktivitetspark
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Top faciliteter
Legeplads
Grill tilladt
El
Fodbold
Restaurant
Aktivitetspark
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)

Vi elsker Camping Drouwenerzand!

Er der noget, som et barn ønsker sig mere end at bo lige ved siden af en forlystelsespark og endda kunne komme gratis ind? Camping Drouwenerzand er en hollandsk campingplads, som ligger midt inde i skovens hygge og lige ved siden af en forlystelsespark, som I som gæster på campingpladsen frit kan benytte! Camping Drouwenerzand ligger i Drenthe, hvor der er et hav af muligheder i de nærliggende områder, så når I holder fri fra forlystelserne, er der masser af andre muligheder for sjove aktiviteter, som I kan foretage jer. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Fiskeri
3 km
Fodbold
Cykeludlejning
Cykler (voksen), Børnesæde, Cykler (børn)
Bordtennis
Volleyball
Basketball
Hund
Hund ikke tilladt
Til børnene
Legeplads
Aktivitetspark
Pladsstørrelse
Lille plads
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson, July - August
Butikker
Souvenirs
Restauranter / barer
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Tørretumblere
Andre faciliteter
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Information
Generelt
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk
Pladsens terræn
Flad
Grill tilladt
El
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Omgivelser
Nærmeste marked
3 km
Nærmeste supermarked
3 km
Tætteste by
3 km
Nærmeste busstation
Nærmeste hospital
15 km

Camping Drouwenerzand: Et ferieparadis for hele familien!

Gratis indgang til forlystelsespark!

Gratis indgang til forlystelsespark!

Som gæster på Camping Drouwenerzand får I adgang til forlystelsesparken med samme navn, som ligger lige ved siden af campingpladsen. I forlystelsesparken finder I forskellige forlystelser, hvor der både er noget for store og små. I kan komme ud at ride, tage en tur i Dumbo eller blive kølet ned på vandpladsen, hvor I kan løbe ind og ud af vandets stråler. Der kan hurtigt gå et par dage med at prøve de forskellige forlystelser, for det er bestemt ikke nok at prøve dem én gang.

Tag en cykeltur fra campingpladsen

Tag en cykeltur fra campingpladsen

På Camping Drouwenerzand er er plads til alle på pladsen – både store som små. Campingpladsen lægger op til en aktiv ferie, hvilket den blandt andet gør med dens smukke placering, hvor den er omringet af skoven. I kan leje cykler på pladsen og tage på udflugt i den flot cykelskov hvor man også kan køre på mountainbikes. Hvis I ikke er til en cykeltur, er der også mange flotte ruter, som I kan se til fods – det handler bare om at finde de gode gå-sko frem!


Andre aktiviteter på pladsen

Andre aktiviteter på pladsen

På campingpladsen er der også en kæmpe sportsplads, hvor I kan tage en omgang fodbold. Derudover er der både plads til beachvolley, bordtennis og basketball, så I kan nemt finde ud af, hvem der laver den bedste serv i familien eller er bedst til at ramme i kurven. For de mindste er der også en legeplads med en masse sjove udfordringer.

Beliggende til masser aktiviteter

Beliggende til masser aktiviteter

Der er muligheder nok, når I ser på området omkring Drenthe. Der er både mulighed for at tage på fem forskellige markeder, der er en zoologisk have, og hvis I skulle have en lille arkæolog i familien, er der endda en dinopark, som I kan besøge. Med de lidt ældre børn kan I svinge jer i trækronerne i skovparken, hvor der er lavet gangbroer fra træ til træ i træernes toppe. Det er helt sikkert et besøg værd, hvor der kan blive rykket nogle grænser, hvis man er lidt bange for højderne. 30 minutter væk i bil ligger der tre forskellige bycentrummer, hvorfor der er rig mulighed for at få stillet shoppetrangen.

Til familiens vandhunde

Til familiens vandhunde

Hvis I tager cyklerne fra campingpladsen, vil I efter 10 minutter ramme ind i en badesø, som er omringet af en superfin strand, hvor der både kan arbejdes på feriekuløren eller laves flotte sandslotte. Der vil også være to friluftbade i nærheden, hvis I hellere vil plaske rundt i en pool.