Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Duinrell

Alt det får I:
Tæt på shopping, kultur og byliv
Kæmpe inde - og udendørs vandland
Bredt udvalg af restauranter og bar
Rent oplevelsesparadis
Top faciliteter
Afstand til
Hav, 5 km
Antal standpladser
Antal: 950
Tætteste by
1 km
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt
Gas og el
Top faciliteter
Afstand til
Hav, 5 km
Antal standpladser
Antal: 950
Tætteste by
1 km
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt
Gas og el

Børnenes bedste campingferie i Holland

Camping Duinrell er en 4-stjernet campingplads ved den hollandske kyst. Pladsen byder på perfekte muligheder for at kombinere bade- og afslapningsferie med storbyferie. Blot 45 minutters kørsel fra campingpladsen finder I den autentiske storby Amsterdam, hvor I kan shoppe, opleve kulturen og den romantiske stemning. På selve campingpladsen er der tilmed rig mulighed for underholdning for både børn og voksne, hvorfor Camping Duinrell kaldes for et rent oplevelsesparadis. Her finder I blandt andet en forlystelsespark, et stort badeland og en dejlig badestrand lige i nærheden. Ja camping i Holland er et sandt paradis for børnene! Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Antal standpladser
Antal: 950
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas og el
ID armbånd/kort
Refunderbart depositum, Medbring pasfoto
Stedets terræn
Flad
Tætteste by
1 km
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand, 5 km
Swimmingpool
Udendørs pool
Entre mod betaling
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Badeshorts tilladt
Ja
Indendørs pool
Opvarmet, Mod betaling
Badehætte (frivilligt)
Andre faciliteter
Hæveautomat
Parkering
Bilfrit sted (gratis central parkering)
Sikkerhedsboks
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Bowling
Bueskydning
Cykeludlejning
Klatrevæg
Minigolf
Tennis
Volleyball
Underholdning
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
Butikker
Supermarked
Stort udvalg
Souvenirs
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Teenagere (12+ år)
Restauranter / barer
Restaurant
Pizzaria
Take away
Snackbar
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Pladsstørrelse
Stor plads
Antal stjerner
4 stjerner
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Vandland / stort poolområde
Til børnene
Legeplads
Mini gocarts
Trampoliner / hoppeborg
Vandsport
Afstand til
Hav, 5 km

Praktisk information

Bemærk venligst: Adgang til badelandet "Tiki" kan tilkøbes til rabat pris - 10 euro pr person for 2 timers adgang mellem kl. 10.00-14.00. Ønsker man adgang efter kl. 14.00 vil det være til normal pris 20 euro pr person pr dag. Børn under 2 år har gratis adgang. Badelandet har åbent fra klokken 10-22 (kan variere efter sæson). Adgang til forlystelsesparken er inkl. i prisen Pasfoto skal medbringes, da der skal laves et adgangskort på pladsen. parken vil være lukket på følgende datoer: 29/03, 01/11, 02/11.

Velkommen til Camping Duinrell

Om Camping Duinrell på Hollands kyst

Om Camping Duinrell på Hollands kyst

Camping Duinrell er en 4-stjernet campingplads beliggende på den hollandske kyst. Pladsen byder på perfekte muligheder for at kombinere bade- og afslapningsferie med storbyferie. Blot 45 minutters kørsel fra pladsen finder I nemlig den autentiske storby Amsterdam, hvor I kan shoppe, opleve kulturen og mærke den romantiske stemning. 

På selve pladsen er der tilmed rig mulighed for underholdning for både børn og voksne, hvorfor Camping Duinrell kaldes for et rent oplevelsesparadis. Her finder I blandt andet en forlystelsespark, et stort badeland og en dejlig badestrand lige i nærheden.

Store poolområder og 4 km til stranden

Store poolområder og 4 km til stranden

Camping Duinrell er den helt perfekte campingplads for jer, som er eventyrlystne, og elsker at få et sus i maven, når I kurer ned ad en vandrutsjebane eller prøver en sjov forlystelse i pladsens forlystelsespark.

På Camping Duinrell er der to udendørs pools samt et indendørs vandland kaldet "Tikibad". Her finder I hele 11 store, sjove rutsjebaner samt et væld af spændende bølgebads- og vandfaldsfeatures. Camping Duinrell byder altså på et tropisk paradis, hvor I kan slappe af eller lege I de mange faciliteter.

Camping Duinrell nøjes ikke med at tilbyde et kæmpestort vandland til deres gæster. På pladsen finder I tilmed en stor forlystelsespark med et stort udvalg af sjove rutsjebaner og forlystelser for hele familien. Derudover finder I et hav af sjove sportsaktiviteter, herunder trampoliner, cykling og eventyrlysten Parcour, hvor I kan udforske trætoppe og svævebaner.

Blot 4 kilometer fra pladsen finder I tilmed en overdådig badestrand. Her har I for alvor mulighed for at få sand mellem tæerne og nyde det friske havvand med en dukkert i havet.

Fire spisesteder og en bar

Fire spisesteder og en bar

På Camping Duinrell behøver I bestemt ikke at gå sultne i seng. På pladsen finder I nemlig et hav af lækre spisesteder. Indenfor kort afstand finder I et væld af skønne spisesteder, som byder på lækre smagsoplevelser for hele familien. På Camping Duinrell finder I de to restauranter Duinrell Plaza og La Place Restaurant Schaapskooi, der har et stort udvalg af lækre retter. Derudover finder I Restaurant Toscane Buffet, hvor I har mulighed for at slå jer løs i en overdådig buffet. Sidst, men ikke mindst, finder i et Creperi, hvor I kan smage på de lækreste pandekager, som netop er en traditionel, hollandsk specialitet.

Er I til forfriskende drinks eller et godt glas vin, finder I tilmed en hyggelig bar på Camping Duinrell. Her kan I for alvor nyde den romantiske, hollandske stemning, mens I bliver serviceret af de dygtige bartendere.

Gode muligheder for indkøb

Gode muligheder for indkøb

På Camping Duinrell har I rig mulighed for at gøre de daglige indkøb i det lokale supermarked, hvor I finder et stort udvalg af dagligvarer. Her kan I både købe lokale, friske råvarer som frugt og grønt, og der er også mulighed for at handle internationale dagligvarer.

Oplev det spændende område

Oplev det spændende område

Både på Camping Duinrell og i det nærliggende område finder I oplevelser for hele familien. Pladsen ligger tæt på både Amsterdam og Rotterdam, som begge er smukke byer i Holland, der byder på kultur og natur. 

I Amsterdam har I blandt andet mulighed for at opleve Anne Franks hus, slentre langs de hyggelige gågader eller sejle en tur langs kanalen. 

Blot et stenkast fra Camping Duinrell finder I tilmed det berømte Van Gogh Museum. Her kan I opleve den berømte kunstners værker på tæt hold og samtidig lære mere om hans unikke liv og spændende historie.