Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Duinrell

Alt det får I:
Kæmpe inde - og udendørs vandland
Rent oplevelsesparadis
Bredt udvalg af restauranter og bar
Tæt på shopping, kultur og byliv
Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 5 km
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Udendørs pool
Entre mod betaling
Grill tilladt
Gas og el
Indendørs pool
Opvarmet, Mod betaling
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 5 km
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Udendørs pool
Entre mod betaling
Grill tilladt
Gas og el
Indendørs pool
Opvarmet, Mod betaling
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)

Børnenes bedste campingferie i Holland

Camping Duinrell er en 4-stjernet campingplads ved den hollandske kyst. Pladsen byder på perfekte muligheder for at kombinere bade- og afslapningsferie med storbyferie. Blot 20 minutters kørsel fra pladsen finder I den autentiske storby Amsterdam, hvor I kan shoppe, opleve kulturen og den romantiske stemning. På selve pladsen er der tilmed rig mulighed for underholdning for både børn og voksne, hvorfor Camping Duinrell kaldes for et rent oplevelsesparadis. Her finder I blandt andet en forlystelsespark, et stort badeland og en dejlig badestrand lige i nærheden. Ja camping i Holland er et sandt paradis for børnene! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand, 5 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Ja
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Udendørs pool
Entre mod betaling, July - August
Indendørs pool
Opvarmet, Mod betaling
Generelt
Grill tilladt
Gas og el
Egnet til
Babyer (0-4 år), Teenagere (12+), Børn (5-11 år)
ID armbånd/kort
Refunderbart depositum, Medbring pasfoto
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Butikker
Supermarked
Stort udvalg

Praktisk information

Bemærk: Adgang til forlystelsesparken er inkl. i prisen. Bemærk at parken vil være lukket på følgende datoer: 29/03, 01/11, 02/11. Adgang til badelandet "Tiki" betales på stedet med følgende takster per person per dag: 5,50€ for 2 timer, 6,50€ for 3 timer og 7,50€ for hele dagen. Børn under 2 år har gratis adgang. Badelandet har åbent fra klokken 10-22 (kan variere efter sæson). Pasfoto skal medbringes, da der skal laves et adgangskort på pladsen. Den 21. og 22. september 2019 afholdes "Tina Dag Event" på Camping Duinrell, og der vil derfor være mange mennesker samt arrangementer på pladsen. Det er ikke muligt, at køre ind med bilen på pladsen i denne periode, parkering forgår uden for pladsen. Restaurant ‘La Place’ åbner den 28/03/19 grundet renovering. Alternativt finder i take-away service og café.

Boliger - Camping Duinrell

Camping Holland - I hyggelige Holland venter der spændende ferieoplevelser

Om Camping Duinrell på Hollands kyst

Om Camping Duinrell på Hollands kyst

Camping Duinrell er en 4-stjernet campingplads beliggende på den hollandske kyst. Pladsen byder på perfekte muligheder for at kombinere bade- og afslapningsferie med storbyferie. Blot 20 minutters kørsel fra pladsen finder I nemlig den autentiske storby Amsterdam, hvor I kan shoppe, opleve kulturen og mærke den romantiske stemning. På selve pladsen er der tilmed rig mulighed for underholdning for både børn og voksne, hvorfor Camping Duinrell kaldes for et rent oplevelsesparadis. Her finder I blandt andet en forlystelsespark, et stort badeland og en dejlig badestrand lige i nærheden.

Stort inden- og udendørs poolområde og 4 km til nærmeste badestrand

Stort inden- og udendørs poolområde og 4 km til nærmeste badestrand

Camping Duinrell er den helt perfekte campingplads for jer, som er eventyrlystne, og som elsker at få et sus i maven, når I kurer ned ad en vandrutsjebane eller prøver en sjov forlystelse i pladsens forlystelsespark.
På Camping Duinrell er der to udendørs pools samt et indendørs vandland kaldet Tikibad. Her finder I hele 11 store, sjove rutsjebaner samt et væld af spændende bølgebads- og vandfaldsfeatures. Camping Duinrell byder altså på et tropisk paradis, hvor I kan slappe af eller lege I de mange faciliteter.
Camping Duinrell nøjes ikke med at tilbyde et kæmpestort vandland til deres gæster. På pladsen finder I tilmed en stor forlystelsespark med et stort udvalg af sjove rutsjebaner og forlystelser for hele familien. Derudover finder I et hav af sjove sportsaktiviteter, herunder trampoliner, cykling og eventyrlysten Parcour, hvor I kan udforske trætoppe og svævebaner.
Blot 4 kilometer fra pladsen finder I tilmed en overdådig badestrand. Her har I for alvor mulighed for at få sand mellem tæerne og nyde det friske havvand med en dukkert i havet.


4 spisesteder og en bar

4 spisesteder og en bar

På Camping Duinrell behøver I bestemt ikke at gå sultne i seng. På pladsen finder I nemlig et hav af lækre spisesteder. Indenfor kort afstand finder I et væld af skønne spisesteder, som byder på lækre smagsoplevelser for hele familien. På Camping Duinrell finder I de to restauranter Duinrell Plaza og La Place Restaurant Schaapskooi, der har et stort udvalg af lækre retter. Derudover finder I Restaurant Toscane Buffet, hvor I har mulighed for at slå jer løs i en overdådig buffet. Sidst, men ikke mindst, finder i et Creperi, hvor I kan smage på de lækreste pandekager, som netop er en traditionel, hollandsk specialitet.
Er I til forfriskende drinks eller et godt glas vin, finder I tilmed en hyggelig bar på Camping Duinrell. Her kan I for alvor nyde den romantiske, hollandske stemning, mens I bliver serviceret af de dygtige bartendere.

Gode muligheder for indkøb

Gode muligheder for indkøb

På Camping Duinrell har I rig mulighed for at gøre de daglige indkøb i det lokale supermarked, hvor I finder et stort udvalg af dagligvarer. Her kan I både købe lokale, friske råvarer som frugt og grønt, og der er også mulighed for at handle internationale dagligvarer.

Oplev det spændende område

Oplev det spændende område

Både på Camping Duinrell og i det nærtliggende område finder I oplevelser for hele familien. Pladsen ligger tæt på både Amsterdam og Rotterdam, som begge er smukke byer, der byder på kultur og natur. I Amsterdam har I blandt andet mulighed for at opleve Anne Franks hus, slentre langs de hyggelige gågader eller sejle en tur langs kanalen. Blot et stenkast fra Camping Duinrell finder I tilmed det berømte Van Gogh Museum. Her kan I opleve den berømte kunstners værker på tæt hold og samtidig lære mere om hans unikke liv og spændende historie.