Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Duinresort Dunimar

Alt det får I:
Amsterdam i nærheden
Legeplads med hoppepude
Tæt på stranden
Udlejning af alm. og elcykler
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 4.8 km
Grill tilladt
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Multisportsbane
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 4.8 km
Grill tilladt
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Multisportsbane

Duinresort Dunimar – nyd den hollandske kyst

Elsker I en ferie, hvor I kan komme i vandet eller bare slappe af i solen på stranden? Så er Duinresort Dunimar i Holland det rigtige valg for jeres ferie. Her kan I komme ned til stranden på ca. ti minutter, og strandkysten har en restaurant, hvor I kan nyde mad efter en afslappende dag i solen. Duinresort Dunimar ligger i den sydlige del af Holland. Resortet ligger ikke langt fra Hollands hovedstad, Amsterdam, der selvfølgelig har en masse liv og seværdigheder. Resortet har egen restaurant og et lille supermarked, så I kan nyde jeres tid her. Der er også mulighed for at få brugt benene. Resortet har trampoliner og tilbyder udlejning af cykler. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand, 4.8 km
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Grill tilladt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
4.7 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Restaurant
300 m
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
Multisportsbane
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson

Praktisk information

Bemærk;, Receptionen lukker mandag kl. 17.00 & fredag kl. 19.00, ankommer I senere skal I kontakte receptionen inden på det oplyste nr. o modtager på voucheren.
Duinresort Dunimar udvider! I øjeblikket bliver der bygget nye ferieboliger i parken. Det er muligt, at byggearbejdet vil give nogle gener i løbet af dagen. Det forventes at være færdigt i begyndelsen af august 2023. Vi gør alt, hvad vi kan, for at holde det på et minimum for alle vores gæster. Dette gælder stadig: På grund af byggearbejdet er der ingen legeplads, sportsplads eller boldbane.

Velkommen til Duinresort Dunimar

Sol og strand er lig med rendyrket afslapning

Sol og strand er lig med rendyrket afslapning

Der er ikke meget, der kan konkurrere med en dag på stranden, hvor man kan få benene op. Den korte afstand fra Duinresort Dunimar til stranden gør den sydlige strandkyst i Holland et sted, mange besøger. Ved strandkysten er der både en pavillon, hvor I kan få jer en drink, men der er også en fin restaurant, hvor I kan få en bid mad efter en afslappende dag på stranden. Vrijstaat Nederzandt tilbyder nemlig lækker og udsøgt mad med udsigt over havet.

Aktiviteter på resortet

Aktiviteter på resortet

Vil I holdes aktive på jeres ferie, er der forskellige muligheder på Duinresort Dunimar. Ud over at kunne leje alm. og elcykler og tage ud og opleve omgivelserne, kan børnene underholdes med et spil bordtennis eller en tur på legepladsen, hvor der også er en hoppepude og en multisportsbane. Derudover er der underholdningsprogrammer i juli og august.

Tag en tur til Amsterdam eller oplev den lokale kultur

Tag en tur til Amsterdam eller oplev den lokale kultur

Det er oplagt at tage en tur ind til Amsterdam, hvor der er mange forskellige seværdigheder. En guidet tur rundt i kanalerne i Amsterdam er en skøn måde at se byen på, men I kan også vælge at tage i Duinrell forlystelsespark, der har en masse forlystelser, heriblandt store rutsjebaner og vandrutsjebaner.  

Hvis I er fascineret af biler, er Duinresort Dunimar fantastisk, fordi I kan besøge Louwman Museum, der har en af de ældste samlinger af biler i verden. Hvis I hellere vil høre lyden af hurtigt skiftende gear og lugten af motorolie, så er der Circuit Zandvoort stedet, hvor professionelle viser deres evner på banen i både moderne og klassiske biler.

Nyd den kulinariske del af Holland

Nyd den kulinariske del af Holland

Holland er et land, der historisk set er blevet påvirket meget af de omkringliggende lande. Det kan høres i sproget og smages i maden, der ofte trækker på det franske, tyske og belgiske køkken. Restaurant Het Alternatief serverer moderne og alternative retter, som navnet antyder. Har I lyst til at opleve mere traditionel, hollandsk mad, så kan I tage en tur rundt i lokalmiljøet på cykel og opleve Holland på egen hånd. I kan nemlig leje en cykel på Duinresort Dunimar. Der er ikke langt fra resortet til Langs Berg en Dal, hvor I kan få en bid lækker, hollandsk mad. 

Uanset om I er en børnefamilie eller et par venner, der gerne vil nyde den dejlige hollandske strandkyst, så er Duinresort Dunimar et fantastisk sted at holde ferie.