Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Vakantiepark Duinzicht

Alt det får I:
Spændende område i Zeeland
Skøn sandstrand og kystklitter
Udforsk et væld af sjove aktiviteter
Anderledes restaurantoplevelse
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 1.4 km
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Fodbold
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 1.4 km
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Fodbold

Solrig feriefølelse ved Vakantiepark Duinzicht

Lige midt på den hollandske halvø Walcheren ligger ferieparadiset Vakantiepark Duinzicht tæt på både strand, hav og klitter. Walcheren betragtes af mange som et af de smukkeste områder i hele Zeeland og er derudover et af de mest solrige steder i hele Holland. Vakantiepark Duinzicht har dermed en helt optimal beliggenhed, hvis I er på udkig efter en campingplads med mulighed for smukke naturoplevelser og gode vejrforhold. Selve campingpladsen er også fuld af gode faciliteter og byder bl.a. på gode legeområder til børnene, nem og praktisk morgenmadsservice samt cykeludlejning, vaskeri og meget mere. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand, 1.4 km
Swimmingpool
Spray park
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Information
Antal stjerner
3 stjerner
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul, gas og el
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde
Omgivelser
Nærmeste busstation
5 km
Nærmeste hospital
4.9 km
Nærmeste lufthavn
143 km
Nærmeste marked
5 km
Nærmeste supermarked
1.4 km
Nærmeste togstation
5 km
Tætteste by
2.1 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Handicap faciliteter
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fodbold
Sportsturneringer
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Underholdning
Børne-disco
Underholdning (dag)
Højsæson

Oplev Vakantiepark Duinzicht i Holland

Sandstrand og kystklitter

Sandstrand og kystklitter

Med sin dejlige placering på halvøen Walcheren har I ikke langt til lækre bademuligheder ved sandstranden, når I har base på Vakantiepark Duinzicht. Campingpladsen ligger nemlig blot 15 minutters gang fra en af områdets smukkeste strande.

Den smukke kyst er et velbesøgt og eftertragtet besøgsmål, og besøgende kommer fra nær og fjern for at nyde stranden, havet og klitternes mange muligheder. Der er nemlig rig mulighed for at udfolde sig aktivt ved stranden på mange forskellige måder, uanset om I holder af at bade eller ej.

Er I til actionprægede aktiviteter med fuld fart, kan I prøve kræfter med forskellige former for surfing ved Duinovergang Strandweg. Skal det hele helst foregå i et lidt langsommere tempo, kan I nyde den billedskønne udsigt med en lang gå- eller cykeltur gennem klitterne.

Restaurantoplevelse og indkøb

Restaurantoplevelse og indkøb

På Camping Duinzicht kan du rolig tage en pause fra madlavningen og forkæle dig selv med et besøg på campingpladsens egen restaurant. Her vil et team af engagerede medarbejdere tage godt imod jer efter bedste evne – alle medarbejdere på restauranten har nemlig en form for handicap, og med besøg på Restaurant Duinzicht støtter I altså stedets ansatte, der alle har særlige udfordringer og behov.

Selvom Camping Duinzicht ikke har sit eget supermarked på campingpladsen, kommer I ikke til at mangle forskellige indkøbsmuligheder. De fleste hverdagsbehov vil nemlig kunne dækkes af campingpladsens egen snackbar eller det velassorterede udvalg af hverdagsnødvendigheder i receptionen. Skulle jeres behov alligevel overskride disse muligheder, ligger Vakantiepark Duinzicht blot få kilometer fra den hyggelige by Koudekerke, hvor I finder både supermarkeder, restauranter og en række forskellige shoppingmuligheder.

Underholdende aktiviteter

Underholdende aktiviteter

Vakantiepark Duinzicht er det ideelle feriested for hele familien, og med campingpladsens mange aktivitetsmuligheder og underholdningsfaciliteter skal I bestemt ikke være bekymrede for at komme til at kede jer.

I sommerferierne bliver der skruet ekstra op for underholdningen, når et hold af erfarne animators arrangerer sportsaktiviteter og lege for både børn og voksne. Deltag eksempelvis i et spil volleyball på stranden eller mød din nabo i et af de forskellige kreative værksteder, der arrangeres i løbet af sommeren.

Uden for sommerferien er der stadig masser at tage sig til på Vakantiepark Duinzicht. Eksempelvis kan ungerne hele året rundt nyde godt af en stor legeplads eller give den gas på campingpladsens egen lufttrampolin.

I området ved Vakantiepark Duinzicht

I området ved Vakantiepark Duinzicht

Det er ikke kun inden for campingpladsen, I finder gode underholdningsmuligheder. Det omkringliggende område byder nemlig også på spændende aktiviteter, der helt sikkert kan underholde hele familien.

Mød en ægte haj i Arsenal Vlissingen Havakvarium, sæt dig godt tilpas i sadlen og deltag i en ridetur ned ad stranden, eller oplev Veerse Meers smukke øhav med udsigt fra en flot udlejningsbåd.