Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Dunes et Soleil

Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Mini klub
Legeplads
Grill tilladt
Gas
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Mini klub
Legeplads
Grill tilladt
Gas

Camping Dunes et Soleil - familievenlig med direkte adgang til strand

På Camping Dunes et Soleil venter jer en afslappende campingferie i en skøn og familievenlig atmosfære. Den gyldne sandstrand er blot få skridt væk og indbyder til en nedkølende dukkert og afslapning. Familiens yngste medlemmer kan pjaske i trygge omgivelser i børnepoolen. Campingpladsen, der ligger tæt på Marseillan-Plage bymidte, har desuden også en vandrutsjebane, legeplads, børneklub og gode sportsfaciliteter, hvis I trænger til lidt afveksling. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Spray park
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fitness
Petanque
Cykeludlejning
Cykler (voksen), Cykler (børn)
Sportsturneringer
Wellness faciliteter
Solsenge (wellness område)
Hund
Hund tilladt
Ikke tilladt i juli og August, Max. 1 hund
Til børnene
Brætspil
Legeplads
Pladsstørrelse
Lille plads
Antal: 185
Underholdning
Mini klub
Underholdning (dag)
Højsæson
TV Rum
Restauranter / barer
Take away
Pizzaria
Bar
Undendørsterrasse
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Brusere, Toiletter
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
Grill tilladt
Gas
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Pladsens terræn
Flad
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Omgivelser
Tætteste by
100 m

Praktisk information

Bemærk: den udvendige port på Dunes et Soleil vil blive låst efter kl. 22.00 hver aften. Det betyder, at det ikke er muligt, at parkere inde på campingpladsen hvis man ankommer efter kl. 22.00, parkering skal i stedet foregå på gaden udenfor pladsen (begrænset antal pladser). For at få adgang til parken til fods efter kl. 22.00 får I udleveret en kode i receptionen ved ankomst.

Velkommen til Camping Dunes et Soleil

Læs mere om Camping Dunes et Soleil

Læs mere om Camping Dunes et Soleil

På Camping Dunes et Soleil i Languedoc-Roussillion-regionen har I direkte adgang til stranden og kun en kort gåtur til byen Marseillans restauranter og butikker. Pladsens pool og vandrutsjebane garanterer sjov for børn. Der er en masse naturomgivelser rundt omkring pladsen, hvor I bl.a. kan opleve naturreservatet Bagnas eller nyde sjove aktiviteter som kitesurfing og bådsejlads – nyd dette dejlige feriested og dets mange muligheder for både udflugter og afslapning.

Afslapning ved pool og strand

Afslapning ved pool og strand

Der er rig mulighed for forskellige slags vandaktiviteter på campingpladsen, hvor I kan plaske i poolens aqua-play-område eller tage en rutsjetur på rutsjebanen. Der er god udsigt til poolen fra poolområdets sidde- og liggestole – så har I brug for en pause fra sol og pool, er det muligt uden at lade børnene ude af syne. Er I mere til sand og saltvand, er der direkte adgang til stranden fra pladsen. Livredderstationen ligger ved indgangen til stranden, så I kan roligt tage hele familien med ud i bølgerne uden bekymringer.

Aktiviteter og underholdning på Camping Dunes et Soleil

Aktiviteter og underholdning på Camping Dunes et Soleil

Oplev en lang række sjove aktiviteter for hele familien, hvor I kan afprøve jeres færdigheder i petanque og bordtennis eller i en række forskellige brætspil. Pladsen tilbyder både sportskonkurrencer (som bl.a. petanque-turneringer), legepladsfaciliteter og børneklub for børn i alderen 6-11 år med en masse sjove aktiviteter. Under alle aktiviteter vil det imødekommende og kompetente personale give jer en fantastisk oplevelse og god underholdning. Har I brug for en pause, kan I benytte jer af TV-stuen og bruge det tilgængelige wi-fi. Om aftenen er det muligt for de voksne at nyde drinks fra baren og slappe af. Der er altså aktiviteter for alle i familien.

Oplev middelhavsrestauranter og bar

Oplev middelhavsrestauranter og bar

Spisemulighederne på Camping Dunes et Soleil er bl.a. snackbaren, hvor der også tilbydes takeaway, som I kan tage med hjem i jeres mobilehomes eller telt. Om aftenen kan I også benytte pladsens pizzeria eller bar i den dejlige atmosfære.

Dunes et Soleil tilbyder også friske baguettes om morgenen i deres brødordning – så får I en god start på dagen.

Da pladsen er i kort gåafstand fra fiskerbyen Marseillan, kan I nyde byens forskellige lækre restauranter, der specialiserer sig i skaldyr, krebsdyr samt blæksprutter på ægte middelhavsmaner. Derudover er der byens barer og natklub, hvis I skal ud at have fine drinks en af aftenerne.

Indkøbs- og shoppingmuligheder

Indkøbs- og shoppingmuligheder

Alt er i gåafstand, når I besøger camping Dunes et Soleil. Det er dermed nemt for jer at tage et smut hen til de mange spændende butikker på shoppinggaderne i centrum af Marseillan Plage. Derudover er der også mulighed for indkøb i byens supermarked eller ved de små købmandsbutikker. Er I friske på en snak med de lokale, kan I med fordel gå på opdagelse ved byens havn og se, om I kan få en handel med en af de lokale fiskere. Pladsen tilbyder leje af køleskabe og grill, så dine bøffer eller fisk forbliver friske, indtil I holder BBQ-middag.

Aktiviteter uden for campingpladsen

Aktiviteter uden for campingpladsen

Er I til en mere sporty og aktiv ferie, så kan I med fordel nyde forlystelsesparken Parc D'attractions Marseillan-Plage i byen Marseillan. Campingpladsen har en række samarbejdspartnere ved stranden, som tilbyder vandaktiviteter såsom sejlads, kitesurfing, dykning, paddle boarding og jetski. Pladsen tilbyder leje af cykler, mountainbikes og børnecykler, så hele familien kan tage på cykeltur i udkanten af Thau-lagunen eller i naturreservatet Bagnas.

Udflugtsidéer i området

Udflugtsidéer i området

I kan både opleve flot natur, kultur og friluftsaktiviteter i området omkring Camping Dunes et Soleil. I og familien kan bl.a. besøge og sejle en tur på Canal du Midi, som er forbundet med Thau-lagunen, eller se kløfterne ved floden Hérault. Hvis I er til det, er der også mange smukke vinmarker i området, I kan besøge. Derudover er der mulighed for at se og gå ned i Demoiselles- og Clamouse-hulerne – turene er med guide. 

Området byder på en masse farverig og spændende kultur, hvor I kan gå på opdagelse i fiskerbyen Marseillan, som har bevaret sin autentiske karakter af at være en ældre fiskerby ved Middelhavet.

I kan også besøge katedralen Saint Etienne, der ligger i området, samt voldene ved byen Agde. Derudover er det en kort tur til de nærliggende byer Montpellier, Pézenas, Sète og Béziers, hvor I kan opleve en masse farverig middelhavskultur.