Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping d'Uylenburgh

Alt det får I:
Direkte adgang til smukke søer
Vandsport
Bådudlejning
Omringet af natur

Omringet af ro og afslapning

Det bedste ved denne campingplads er dens skønne beliggenhed, hvor I bor direkte ud til den smukke sø Aldôf og kan sejle direkte ind til campingpladsen i jeres egen båd eller leje en båd på stedet. Denne beliggenhed garanterer jer rolige omgivelser samt smukke udsigter. Fra denne campingplads kan I tage på lange gå eller cykelture for at udforske området nærmere. Læs mere
Læs mere
Luk

Velkommen til Camping d'Uylenburgh

Det bedste fra Camping d'Uylenburgh

Det bedste fra Camping d'Uylenburgh

Da campingpladsen liger direkte ud til vandet, så har I mulighed for at sejle rundt på de mange hyggelige søer, enten I jeres egen båd ellers kan I leje en motor eller sejlbåd på campingpladsen. Derudover, byder søerne også på forskellige vandsport aktiviteter, som inkluderer Stand-Up-Paddle, kanosejlads og vandski. 

Udflugtsmål

Udflugtsmål

I finder også masser af stier til gå- og cykelture i nærheden af campingpladsen, som er perfekte for en dagstur til at opleve området. Camping d'Uylenburgh ligger også meget tæt på den gamle by Sneek, der bestemt er et besøg værd med sit hyggelige gamle centrum og dejlige butikker. I kan også besøge Leeuwarden, som er hovedstaden i provinsen Frisland, hvor I kan tage til Keramiekmuseumet Princessehof (35 km fra campingpladsen).