Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriepark Landal Ebeltoft

Alt det får I:
Beliggende blot 5 km fra Ebeltoft by
Dejlig indendørs pool for hele familien
Oplev skønne Nationalpark Mols Bjerge
Beliggende i maritime omgivelser
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Grill tilladt
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Fodbold
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Grill tilladt
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Fodbold

Hyggelig familieferie i skønne omgivelser

Ønsker I at holde ferie i Danmark og besøge nogle af landets smukke og naturrige steder, så er Feriepark Landal Ebeltoft et ideelt bud! Feriestedet består af 7 øer i et kanalsystem, hvor hyggelige feriehuse danner rammen om en dejlig og mindeværdig familieferie. Landal Ebeltoft byder på indendørs swimmingpool samt en sportshal, hvor hele familien kan være aktive sammen og skabe sjove ferieøjeblikke. Blot 6 km fra feriestedet ligger den gamle og hyggelige by, Ebeltoft, hvor I kan gå en tur gennem byens gader og stræder, besøge byens mindre forretninger og se den skæve kro, som er en seværdighed i sig selv. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Separat børnepool
Indendørs pool
Baby pool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Havn
Parkering
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
WiFi
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Undendørsterrasse
Sportsfaciliteter
Badminton
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
Fitness
Fodbold
Håndbold
Minigolf
Skak (store brikker)
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Wellness faciliteter
Sauna

Velkommen til Feriepark Landal Ebeltoft

Hvorfor vælge Feriepark Landal Ebeltoft?

Hvorfor vælge Feriepark Landal Ebeltoft?

Landal Ebeltoft er et enestående feriested, hvor placeringen af ferieboligerne på kunstige øer i havet er helt unik. Feriestedets beliggenhed figurerer ligeledes som havn for lystbåde, som skaber en charmerende og hyggelig stemning. Alle feriehusene kan nyde udsigten til vandet og har sågar mulighed for at have egen båd liggende. Selv hvis I er kørende til Landal Ebeltoft, så kan I nyde stemningen som havne gæster bringer stedet og dermed liv og glæde på de små gangbroer. 

Sjove aktiviteter for hele familien

Sjove aktiviteter for hele familien

I kommer ikke til at kede jer, hvis I tager til Landal Ebeltoft på ferie! Her kan I have det sjovt i det indendørs pool område, som består af et aflangt svømmebassin, hvor træningen kan holdes vedlige ved at svømme baner. Familiens mindste kan plaske i børne- eller soppebassinet, mens de voksne kan slappe af i voksenbassinet. Efter en dejlig svømmetur kan I nyde varmen i feriestedets sauna.

Ønsker I at udfordre familien til en omgang aktiv spil, er der bordtennisborde samt badminton-baner i hallen, hvor blot ketchere skal lejes, men banerne frit kan benyttes af boende gæster. Feriestedet er ligeledes rig på udendørs aktiviteter med sin fodboldbane, minigolfbaner, tennis og mulighed for at ro i kano eller kajak.  

Oplevelser i nærområdet

Oplevelser i nærområdet

Landal Ebeltoft tilbyder et hav af sjove oplevelser, og med feriestedets beliggenhed har I et væld af endnu flere spændende aktiviteter og seværdigheder at udforske på jeres ferie. I kan f.eks. tage til Djurs Sommerland, hvor der er sjove forlystelser for både store og små, eller I kan opleve havets dyr i Kattegatcenteret, som er en god måde at blive klogere på livet under havoverfladen. Det er naturligvis oplagt at besøge den hyggelige købstad, Ebeltoft, som kun ligger 6 km væk, hvor I kan slentre rundt i byens gader og kigge på de små bindingsværkhuse og opleve den hyggelige stemning, der er.