Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Eden

Alt det får I:
Udsigt til den smukke Gardasøen
Flot pool og adgang til badesø
Restaurant og supermarked
Mange udflugtsmuligheder
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Græs, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør), Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Græs, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør), Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson

Enestående udsigt over Gardasøen

En fantastisk beliggenhed og en enestående udsigt ud over Gardasøen gør Camping Eden til noget helt specielt. Campingpladsen ligger på terrasser op ad en bjergskråning på vest siden af Gardasøen, under skyggefulde cypresser og oliventræer, kun 1,7 km fra byen San Felice del Benaco. Trænger I til at slappe rigtigt af, kan I nyde sommeren på langs ved poolen, mens I nyder den storslåede udsigt eller går en tur ned til campingpladsens egen lille private strand, hvor I kan bade, sejle, surfe eller blot dase i solen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Græs, direkte
Swimmingpool
Badehætte (påkrævet)
Badeshorts ikke tilladt
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør), Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand, April - September
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Bordfodbold
Mod betaling
Bordtennis
Gratis
Tennis
Mod betaling
Fodbold
Mod betaling
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Underholdning
Mini klub
Højsæson, July - August
Underholdning (aften)
Højsæson
TV Rum
Organiserede udflugter
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Take away
Pizzaria
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Andre faciliteter
Sikkerhedsboks
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
Sprog som tales
Italiensk, Tysk, Engelsk
Grill tilladt
Kul og gas
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Egnet til
Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år)
Pladsens terræn
Bakket, Flad
ID armbånd/kort
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Verona, 65 km
Tætteste by
550 m
Ferie tema
Direkte til sø

Praktisk information

Bemærk: campingpladsen er belligende i bakket terræn. Pladsen anbefales derfor ikke folk med gangbesvær.
Campingpladsens port lukker kl 23:00, ankomst herefter er derfor ikke muligt.
På grund af Covid vil der ikke være nogen børneklub eller animationsprogram i 2021. Spaen vil også være lukket i denne sæson.

Velkommen til Camping Eden

Camping Eden med 4 stjerner

Camping Eden med 4 stjerner

Camping Eden er en 4-stjernet campingplads ved Gardasøen i Italien. Campingpladsen er først og fremmest kendt for dens mageløse udsigt over den smukke Gardasø. Derudover er Camping Eden et paradis for vandsportsentusiaster. Her finder du nemlig swimmingpools for hele familien,  sjove rutsjebaner til børnene, og et 25 meter bassin, perfekt til en morgensvømmetur,  inden dagens oplevelser venter forude. 

På Camping Eden har I tilmed forskellige muligheder for skønne boliger. Her finder I nemlig et stort udvalg af telte og mobilhomes, så I kan finde lige netop det, der passer til familiens størrelse og behov.

Campingpladsens populære pool

Campingpladsens populære pool

Beliggende ved Gardasøen, blandt de vidtstrakte, klippebjerge finder du Camping Eden med et skønt poolområde for hele familien. Med klipper, vandfald og vandrutsjebaner kan børnene for alvor slippe de indre vandhunde løs, mens forældrene kan tage en svømmetur i den skønne rektangulære pool. 

Hvis du og familien ønsker at bruge en dag på afslapning, har I tilmed mulighed for at smutte forbi den nærliggende spa 2 km fra campingpladsen og nyde en afslappet stemning, mens I kobler helt af.

Privat strand og aktiviteter

Privat strand og aktiviteter

Hvis I holder af at bade i sø, ligger Gardasøen lige nedenfor Camping Eden. Her kan I nyde en dag på stranden i godt selskab. Er du og familien til sjove ferieaktiviteter, er Camping Eden det rette sted. Her kan I nemlig både prøve tennis, bordtennis, fodbold, badminton, basketball og volleyball – alle sjove sportsaktiviteter er for hele familien, så I får tid til hyggeligt samvær.

3 spisesteder og 2 barer

3 spisesteder og 2 barer

Findes der noget så smagfuldt som et italiensk måltid under åben himmel? På Camping Eden behøver du og familien ikke at starte bilen for at nyde italienske smagsoplevelser. På selve campingpladsen finder du nemlig hele tre spisesteder, hvor I for alvor har mulighed for at nyde Italiens lækkerier i en autentisk og hyggelig stemning. I blandt de tre spisesteder finder I også  mulighed for take-away, så I kan tage aftensmaden med hjem og nyde den i fred og ro.

Indkøb- og shoppingmuligheder

Indkøb- og shoppingmuligheder

På Camping Eden har I rig mulighed for at købe friske forsyninger i det lokale minimarked. Her kan købes de vigtigste fornødenheder, men også skønne råvarer til en god frokost og praktiske dagligvarer som sæbe og toiletpapir. 

Vil I på shopping, er der også rig mulighed for dette i de nærliggende byer Portese og San Felice del Benaco. I den større by Saló er der i højsæsonen et stort marked hver lørdag fra 08.00-13.00, som også de lokale valfarter til.

Det skønne område nær Gardasøen

Det skønne område nær Gardasøen

Camping Eden ligger skønt placeret ved Gardasøen, der tiltrækker turister til fra hele verden. Området byder på masser af oplevelser for hele familien, og hvis I for alvor vil opleve den italienske kultur, natur og underholdning, er der rig mulighed for dette nær campingpladsen.

 Hvis I har små eller større børn er en tur til Canevaworld eller Gardaland en ideel udflugt. Canevaworld er en storslået forlystelsespark, som byder på sjove rutsjebaner, vandland og utrolige shows. Gardaland er en af områdets mest populære attraktioner og er en af de største forlystelsesparker i hele Europa. Her finder I derfor en verden af sjov og underholdning for hele familien. Er I også til kultur og historie, er Sirmione & Desenzano del Garda et besøg værd.