Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Egmond

Alt det får I:
Boldbaner og sjove aktiviteter
Poolområde med seperat børnepool
Kun 45 minutter til Amsterdam
Restaurant, snackbar og indkøb
Top faciliteter
Strandtype
1 km
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Restaurant
Top faciliteter
Strandtype
1 km
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Restaurant

Mere om Camping Egmond

I hjertet af Nordholland og med kun 1 kilometer til kysten finder I Camping Egmond! Her er børnene underholdt i timevis enten når de plasker rundt i poolen eller når de er med til campingpladsens sjove miniklub-aktiviteter. Gå den ene kilometer til stranden og nyd smukke områder og dejlig natur på vejen til en feriedag til stranden. Camping Egmond er populær blandt mange familier og med alle campingpladsens faciliteter er der med garanti også noget for jer! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
1 km
Swimmingpool
Baby pool
Andre faciliteter
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Butikker
Supermarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Tæt på storby
Afstand fra Amsterdam, 44 km
Generelt
Grill tilladt
Kul, gas og el
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Tætteste by
200 m
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Brusere, Babybad
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Sportsturneringer
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Underholdning
Børneklub (turoperatør)
Underholdning (dag)
Højsæson

Praktisk information

Poolen er åben fra maj til september

Oplev hjertet af Nordholland

Hyggeligt udendørs poolområde

Hyggeligt udendørs poolområde

På Camping Egmond finder I et hyggeligt, udendørs poolområde. Med en seperat børnepool kan familiens yngste også blive kølet af når solen stråler varmer campingpladsen op. I poolområdets store pool kan I holde formen ved lige ved at svømme baner eller spille bold eller bare nyde at blive kølet af. Er nogle af jeres familiemedlemmer mere til strand, sand og havvand, skal I blot bevæge jer 1 kilometer fra campingpladsen hvor I vil finde en flot strand til Nordsøen. 

Mad og drikke på Camping Egmond

Mad og drikke på Camping Egmond

På Camping Egmond går I ikke sultne i seng. På campingpladsen finder I nemlig både à la carte restaurant, snackbar, bar og supermarked. Efter en lang feriedag med leg i poolen kan I enten spise jer mætte i campingpladsens hyggelige restaurant, som med garanti serverer noget for enhver smag! I kan også selv handle ind i campingpladsens supermarked og tilberede lækre måltider i jeres feriebolig. Vil I lave større indkøb skal I ikke køre længere end 5-10 minutter for at finde større supermarkeder. 

Miniklub og andre aktiviteter

Miniklub og andre aktiviteter

Campingpladsens maskot, Koos Konijn, tager ofte ture rundt på campingpladsen og dukker af og til op når der arrangeres sjove lege, spil og dans i miniklubben. Den søde kanin deler altid ud af kram, highfives og meget mere. På ferien kan I også prøve kræfter med bordtennnis,  mærke at det kilder i maven på campingpladsens trampolin eller lege på Camping Egmonds legeplads. Der er masser at tage jer til på Camping Egmond! 

Tips og tricks til udflugter og oplevelser i området

Tips og tricks til udflugter og oplevelser i området

I området omkring Camping Egmond er der masser sjove aktiviteter og seværdigheder som bestemt er et besøg værd! Kør eksempelvis 45 minutter sydpå og oplev den ikoniske hovedstad Amsterdam hvor I kan besøge Anne Franks hus (husk at bestille billetter i god tid) eller opleve de hyggelige kanaler sno sig gennem byen. Der er også masser muligheder for at shoppe, gå i zoologisk have eller besøge hyggelige spisesteder, både i Amsterdam og tættere på Camping Egmond. Lej cykler på campingpladsen og pak en madkurv inden I drager på eventyr omkring campingpladsen!