Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Egmond

Alt det får I:
Poolområde med seperat børnepool
Restaurant, snackbar og indkøb
Kun 45 minutter til Amsterdam
Boldbaner og sjove aktiviteter
Top faciliteter
Strandtype
1 km
Udendørs pool
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Restaurant
Supermarked
Top faciliteter
Strandtype
1 km
Udendørs pool
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Restaurant
Supermarked

Mere om Camping Egmond

I hjertet af Nordholland og med kun 1 kilometer til kysten finder I Camping Egmond! Her er børnene underholdt i timevis enten når de plasker rundt i poolen eller når de er med til campingpladsens sjove miniklub-aktiviteter. Gå den ene kilometer til stranden og nyd smukke områder og dejlig natur på vejen til en feriedag til stranden. Camping Egmond er populær blandt mange familier og med alle campingpladsens faciliteter er der med garanti også noget for jer! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
1 km
Swimmingpool
Udendørs pool
Baby pool
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Sportsturneringer
Bordtennis
Til børnene
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Underholdning
Børneklub (turoperatør)
Butikker
Supermarked
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Babybad, Brusere
Tørretumblere
Andre faciliteter
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Generelt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Ferie tema
Tæt på storby
Afstand fra Amsterdam, 44 km

Oplev hjertet af Nordholland

Hyggeligt udendørs poolområde

Hyggeligt udendørs poolområde

På Camping Egmond finder I et hyggeligt, udendørs poolområde. Med en seperat børnepool kan familiens yngste også blive kølet af når solen stråler varmer campingpladsen op. I poolområdets store pool kan I holde formen ved lige ved at svømme baner eller spille bold eller bare nyde at blive kølet af. Er nogle af jeres familiemedlemmer mere til strand, sand og havvand, skal I blot bevæge jer 1 kilometer fra campingpladsen hvor I vil finde en flot strand til Nordsøen. 

Mad og drikke på Camping Egmond

Mad og drikke på Camping Egmond

På Camping Egmond går I ikke sultne i seng. På campingpladsen finder I nemlig både à la carte restaurant, snackbar, bar og supermarked. Efter en lang feriedag med leg i poolen kan I enten spise jer mætte i campingpladsens hyggelige restaurant, som med garanti serverer noget for enhver smag! I kan også selv handle ind i campingpladsens supermarked og tilberede lækre måltider i jeres feriebolig. Vil I lave større indkøb skal I ikke køre længere end 5-10 minutter for at finde større supermarkeder. 

Miniklub og andre aktiviteter

Miniklub og andre aktiviteter

Campingpladsens maskot, Koos Konijn, tager ofte ture rundt på campingpladsen og dukker af og til op når der arrangeres sjove lege, spil og dans i miniklubben. Den søde kanin deler altid ud af kram, highfives og meget mere. På ferien kan I også prøve kræfter med bordtennnis,  mærke at det kilder i maven på campingpladsens trampolin eller lege på Camping Egmonds legeplads. Der er masser at tage jer til på Camping Egmond! 

Tips og tricks til udflugter og oplevelser i området

Tips og tricks til udflugter og oplevelser i området

I området omkring Camping Egmond er der masser sjove aktiviteter og seværdigheder som bestemt er et besøg værd! Kør eksempelvis 45 minutter sydpå og oplev den ikoniske hovedstad Amsterdam hvor I kan besøge Anne Franks hus (husk at bestille billetter i god tid) eller opleve de hyggelige kanaler sno sig gennem byen. Der er også masser muligheder for at shoppe, gå i zoologisk have eller besøge hyggelige spisesteder, både i Amsterdam og tættere på Camping Egmond. Lej cykler på campingpladsen og pak en madkurv inden I drager på eventyr omkring campingpladsen!