Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping El Delfin Verde

Alt det får I:
Aktiviteter for hele familien
Stort poolområde inkl børneområde
Bredt udvalg af gode restauranter
Skønne byer og shoppingmuligheder
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Underholdning (aften)
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Underholdning (aften)

Velkommen til Camping El Delfin Verde

Over for Medes-øerne på Costa Brava-kysten ligger denne fremragende, 4-stjernet campingplads. Her finder I underholdning for hele familien med diverse sportsturneringer, underholdning og børnedisko. Det er desuden muligt at spille minigolf, fodbold, basketball, petanque, tennis, volleyball og bordtennis, og der kan endvidere lejes cykler på pladsen. Derudover er der en fitnessklub, hvor du kan prøve kræfter med vandaerobic, pilates, zumba og diverse vandlege. Der er altså nok at gå i gang med for både børn og voksne, og for de unge er der et diskotek, der sørger for fest og farver! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand
Separat børnepool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Tennis
Minigolf
Multisportsbane
Basketball
Fodbold
Volleyball
Hund
Hund tilladt
Ikke tilladt i juli og August, Max. 2 hunde, Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Spillehal
Legeplads
Pladsstørrelse
Meget stor plads
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Junior klub
Teenage klub
Underholdning (dag)
Butikker
Andre butikker
Boutique, Frisør, Souvenirs, Bageri
Supermarked
Stort udvalg
Frisør
Souvenirs
Bageri
Butik
Restauranter / barer
Diskotek
På pladsen
Isbod
Take away
Bar
Undendørsterrasse
Pizzaria
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Tørretumblere
Andre faciliteter
Sikkerhedsboks
Læge
Hæveautomat
På pladsen
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Pladsens terræn
Flad
Omgivelser
Tætteste by
8 km
Ferie tema
Strandferie

Camping El Delfin Verde ved Costa Brava

Camping El Delfin Verde

Camping El Delfin Verde

Over for Medes-øerne på Costa Brava-kysten ligger denne fremragende, 4-stjernede campingplads. Her finder I underholdning for hele familien med diverse sportsturneringer, underholdning og børnedisko. Det er desuden muligt at spille minigolf, fodbold, basketball, petanque, tennis, volleyball og bordtennis, og der kan endvidere lejes cykler på pladsen. Derudover er der en fitnessklub, hvor du kan prøve kræfter med vandaerobic, pilates, zumba og diverse vandlege. Der er altså nok at gå i gang med for både børn og voksne, og for de unge er der et diskotek, der sørger for fest og farver!

Delfinformet pool og direkte adgang til privat strand

Delfinformet pool og direkte adgang til privat strand

Tæt på jeres bolig er der et soppebassin til hurtig afkøling på de varme dage. Derudover har Camping El Delfin Verde en af områdets største – og mest bemærkelsesværdige – pools. Poolen er intet mindre end 2000 kvadratmeter stor og er formet som en delfin! Dét vil helt sikkert falde i god jord ved familiens børn! Poolen er i forskellige dybder, så der er plads til store som små. Rundt omkring poolområdet er der en solterrasse, hvor du kan arbejde på din kulør. Her er der mulighed for at leje solvogne, så komforten er helt i top!

Syv restauranter og seks barer og isboder

Syv restauranter og seks barer og isboder

På Camping El Delfin Verde skal I ikke gå ned på kulinariske oplevelser! Der er nemlig intet mindre end 7 lækre a la carte-restauranter på pladsen, som alle byder på udsøgte retter i alle afarter! I kan både få lækre, lokale retter, fast food samt internationale kendinger – og hvis I foretrækker at spise i campingvognen eller i jeres mobilhome, fås det også som take-away. Kort sagt kan I få det lige, som I vil have det! Ydermere er der på pladsen hele seks barer/isboder, hvor der kan købes lækre cocktails, spændende drinks og massevis af is! Der sælges her hjemmelavet is samt spanske pandekager, så der er også lidt til den søde tand.

Indkøbsmuligheder på pladsen

Indkøbsmuligheder på pladsen

Hvis du og din familie foretrækker selv at tilberede jeres måltider, kan I naturligvis også dét – der er et stort udvalg af handlemuligheder lige inden for rækkevidde! På campingpladsen er der både et supermarked med alle de gængse varer og diverse fornødenheder til ferien. Derudover er der en bager med lækkert, friskbagt brød, en frugt- og grønthandel, en slagter med fersk kød samt en vinhandel med udsøgte vine til at sætte prikken over i’et på et godt måltid! Det er altså absolut ikke nødvendigt at forlade campingpladsen for at få fat i det, I står og mangler – med alle de muligheder, skulle I nok kunne finde noget, der falder i jeres smag!

Lidt om området

Lidt om området

Rundt omkring denne formidable plads finder I små, hyggelige byer med gamle bygninger, skønne shoppingmuligheder, borge fra 1700-tallet og endnu flere skønne strande!

Direkte til sandstrand

Direkte til sandstrand

Ud over den spektakulære swimmingpool ligger pladsen også med direkte adgang til en privat sandstrand. Pladsen ligger ud til en af de mest populære strande i området og er et sandt tropeparadis! Stranden er børnevenlig, og der er rig mulighed både for at pjatte og lege og for at tage en slapper i det bløde sand. På stranden er der ydermere mulighed for at prøve kræfter med windsurfing, så hvis du er til action, er der også noget for dig!