Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping El Garrofer

Alt det får I:
Kun 45 minutter til Barcelona
Poolområde med saltvandspool
Gode spisemuligheder på pladsen
Kun 900 meter til Middelhavet
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 900 m
Udendørs pool
Saltvand
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 900 m
Udendørs pool
Saltvand
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads

Ferie på solrige Costa Dorada!

Camping El Garrofer ligger i hjertet af den skønne naturpark Parc Del Garaff, hvorfor den egner sig godt til feriegæster, der sætter pris på at være i og tæt på naturen. Pladsen fokuserer på at komme ned i gear, og I vil derfor opleve, at mange af pladsens faciliteter opfordrer til afslapning. For eksempel har campingpladsen flere skønne områder fyldt med dejlig natur, hvor I nemt kan slappe af og nyde ferien i et roligt tempo. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 900 m
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Saltvand
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Souvenirs
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Kul, gas og el
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
200 m
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Stor plads
Restauranter / barer
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fitness
Multisportsbane
Til børnene
Legeplads

Nyd ferien på Camping El Garrofer

Saltvandspool og kun 900 meter til strand

Saltvandspool og kun 900 meter til strand

Enhver campingferie skal have masser muligheder for at komme i vandet. Camping El Garrofer byder på en lækker saltvandspool, hvor der er plads til både at svømme og slappe af i vandet. Saltvandet irriterer hverken øjne eller hud, så familiens vandhunde kan nyde masser ferietimer i poolen når det spanske vejr viser sig fra sin varmeste side. Der er derudover en børnepool hvor familiens yngste kan boltre sig. Blot 900 meter fra campingpladsen finder I desuden dejlig Middelhavsstrand, som også egner sig godt til både badning og afslapning på ferien. 

Restaurant i naturskønne omgivelser

Restaurant i naturskønne omgivelser

Når I besøger Camping El Garrofer, er der rig mulighed for at spise godt og lokalt. Pladsens restaurant byder på konceptet ”slow” morgenmad, hvor der fokuseres på at komme ned i tempo og nyde maden, mens den spises. Her er råvarer og gode smagsoplevelser i højsædet. Pladsens restaurant, La Sinia, der ligger midt i den smukke natur, fokuserer desuden på at kombinere avantgarde design med fantastiske smage, og her serveres traditionelle middelhavsretter med lækre råvarer.

Indkøbsmuligheder på Camping El Garrofer

Indkøbsmuligheder på Camping El Garrofer

Pladsen har desuden et minimarked, hvor I kan købe alt det, I har brug for i løbet af jeres ferie. I kan derfor også vælge selv at lave jeres måltider i jeres egen feriebolig. Har I lyst til at grille,  kan I leje en grill på campingpladsen. Der er altså de helt perfekte rammer til at nyde jeres livretter i ferieboligens rolige omgivelser sammen med familien eller vennerne.

Underholdning for alle aldre

Underholdning for alle aldre

Hverken børnene eller de voksne kommer til at kede sig på Camping El Garoffer. Der er nemlig rigelige mængder underholdning at vælge mellem. De mindste kan deltage i miniklub. Her kan de lære andre på deres egen alder at kende gennem leg, aktiviteter og workshops, hvor der bliver eksperimenteret med ansigtsmaling og meget mere. Der er desuden både zumba, sportsturneringer og vandaerobic, som både voksne og børn kan more sig med. Derudover har pladsen eget fitnessområde, basketballbane, tennisbane og et hav af andre faciliteter, som nok skal holde jer i gang under hele ferien.

Udforsk det naturskønne nærområde

Udforsk det naturskønne nærområde

Det er oplagt at brug naturen, når I besøger Camping El Garrofer, da pladsen er placeret i hjertet af en naturpark. I kan vælge selv at udforske det omkringliggende område men pladsens reception har også mange gode forslag til naturskønne og kulturelle oplevelser. I receptionen kan I desuden bestille billetter til events der foregår i nærheden af pladsen og leje cykler som I tage komme rundt i området på. Pladsen ligger kun 5 minutters bustur fra den nærliggende by, Sitges, og med et busstoppested lige ude foran pladsens indgang, er det nemt at komme ind til byen. På 45 minutter kan I desuden være i midten af storbyen Barcelona, som helt sikkert også er et besøg værd!